Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 124
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Харесах един, роден 84та година. Какво са две години?

И няколко около 90-91 набор - за 14ти сезон

# 616
Абе, Моски, Банков 4-ти сезон замина, Марио дойде в 5-ти, тръгна се края на 6-ти, в 7-ми идва Табаков, 8-ми нещо става накрая и в 9-ти номер 4-ри - Банков затваря кръга Joy

# 617
Принц Уилям е 82ри набор.
Случайност? Joy

# 618
Аааа, Майче, кръстосаха ми се очите, докато схвана кой кога идва, кога си отива Joy

И на финалния сезон Красена ще направи една специална снимка - Зорница и десетимата ѝ мъже Joy

Доне, идеално, зимаме го. Все колкото Наум ще може да играе Grinning

# 619
  • София
И аз да кажа, че съм пас за гифчета и клипчета с Табаков. Ако бяха измислили завършек на Марио и Зорница, какъвто заслужваше връзката им и това през което минаха може би щях да им се зарадвам. Сега, едва ли.

Моски в осми сезон се връща Марио, в Девети Зорница страда тайно за него и в десети се събира с нов.

Уилям е плешив. По добре Хари 😂

# 620
И да кажа - Уилям и Хари имат опит в киното - епизодични роли в Междузвездни войни Stuck Out Tongue Winking Eye

Плешивостта нали била признак на много тестостерон? Joy

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 20:54 от Анонимен

# 621
То пък щото Юруков има много коса Joy

А аз искам да ви кажа, че правя големи жертви за вас, режа сцените, в момента съм на тази, в която той я гушка да я успокоява за аборта и вече се чудя сцените ли да режа или към вените направо да мина Joy

# 622
Правиш ти, една сцена с Тони не си ми отрязала, едно клипче не си ми направила....

Недей си режи вените. Ще ти трябват за новия сезон. Тогава ще ги режеш.

# 623
Моски, ти си лоша жена! Какви клипчета пускаш да гледаме? Animal Scream Cat

# 624
Моски, ти си лоша жена! Какви клипчета пускаш да гледаме? Animal Scream Cat
Любовни. Събота вечер е, студено е, имаме нужда от сгряване.
Няма вино.

# 625
Ама, Доци, нали, таковата, да ви ги режа....дойде ли време да си режа вените вместо това Scream Joy

Толкова и ги гледате, току-що установих, че съм изпуснала сцената с целувката под покрива. Ще я вмъкна и ще ви го кача пак Grinning

# 626
  • София
Хахахааа, Моски като го написах и си помислих същото. Но Юруков ще си присажда. Като го гледах В Лисичета си личаха очертанията.

Остави си вените, тази пародия, която сътвориха не си заслужава жертвата.
Кажи ти как пее Велислав Chocolate Jesus 🤪😍

# 627
Хахахахах  вени ще режете, защото Банков няма да тича по Зорница, а след някакво дете, нали?

# 628
Ама, Доци, нали, таковата, да ви ги режа....дойде ли време да си режа вените вместо това Scream Joy

Толкова и ги гледате, току-що установих, че съм изпуснала сцената с целувката под покрива. Ще я вмъкна и ще ви го кача пак Grinning
Как може дс изтървеш таьи целувка????????

# 629
Еййй, тия англичани ли, единият не е привлекателен, а другия риж, бррр Grinning

Сетих се за един мой любим сериал, там актрисата напусна, не казваха защо, след 2 години тя каза защо(не харесала историята на сценаристите) и те убиха героинята й малко след това гадовете Joy. Та винаги можеше да е по-зле Grinning

Общи условия

Активация на акаунт