Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 21

• 108 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
- Г-н полицай, мъжът ми изчезна и го няма вече 3 дена. Започнете издирване!
- Добре. Кажете за протокола - ръст, коса, особени белези.
- Особени белези няма, но ще ги получи, веднага щом ми го върнете.

# 121
  • София
Фактът, че има магистрала до ада и само стълба към рая, говори много за трафика!

С възникването на социалните мрежи се роди още една илюзия за човечеството - това, че животът им и те самите са интересни за някого...

Стюардесата:
- Какво крещите, бе? Успокойте се! Просто въздушна яма! Пусни креслото, пуснииии! Край, свърши, всичко е ок, седни, дишай... А на теб какво ти е? Наакал си се?! Е случва се, сега панталонки ще намерим... Браво! Храбреци! А сега ще отида да видя и пасажерите.

Искате жена ви да изслушва с внимание какво казвате? Говорете насън!

- Скъпи, малкият пeнис не е нещо, за което трябва да се тревожиш...
- Не знам, мила, все ми се щеше да нямаш никакъв...

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:53 от Reinа

# 122
- Къде си?
- На границата.
- На коя граница?
- На лудостта...

# 123
  • Телиш/Плевен

# 124
- Най-тежкото и трудното винаги го правя сутринта.
- Какво е то?
- Ставам от леглото!

- Скъпи, колко живеят змиите?
- Що? Да не ти е лошо?

Между колеги:
- Отпуската ти се е отразила много добре. Изглеждаш чудесно с тези кръгли червени бузи...
- Всеки ден надувах по четири дюшека.

# 125
Селото е онова място, където кокошките ходят сурови.

# 126
В съда в малък град прокурорът призовава свидетел - стара бабичка.
Започва с въпроса:
- Госпожо, вие мен знаете ли ме?
- Разбира се, че ви знам, Го'син Прокурор. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас - вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.
Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:
- Добре Госпожо, а знаете ли адвоката?
- Ама разбира се, че го знам. Знам го Гос'син Адокатчето от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена.
Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.
Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:
- Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол!

Много любим Simple Smile

# 127
  • София
Тя беше маркoва мадама - от главата до петите!
Чантата - Gucci!
Обувките - Versace!
Роклята - Dolce & Gabbana!
Лицето - Lacoste!
Тялото - Milka…

# 128
  • Телиш/Плевен
Признаци, че сте непризнат гений:
1. Гений сте.
2. Не Ви признават.

- Добър ден! Ще направите ли дарение за нашия старчески дом?
- Разбира се! Ето Ви свекървата!

- Мамо, когато порасна, и аз ли ще си имам мъж?
- Разбира се, миличка, ако си добро момиче!
- А ако не съм?!
- Е, тогава ще имаш много мъже!

По пътя към съвършенството има една врата, която не бива да отваряш - вратата на хладилника.

# 129
Жена ми готви толкова зле, че когато оставя в кухнята конец за зъби, хлебарките се бесят на него...

# 130
-Какво ще правиш на св. Валентин?
-Какъв ден се пада?
-Вторник.
-Леща...

SmileSmileSmile

-Скъпи, чудя се, какво да взема със себе си на морето, че като ме видят всички да ахнат?!
-Е па взмеми си ските!

SmileSmileSmile

# 131
Въпрос за математиците във форума:
Ако в световен план петролът стане безплатен, моля, изчислете с колко ще поскъпнат стоките в България.

# 132
Ученически бисери:
1. "Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор."

2. "Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание."

3. "Гогол страдал от тройнственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствувал бъдещето, а между краката му била страшната действителност."

4. "… и тогава той взел ножа и се застрелял."

5. "Охлювът е едновременно и мъжки и женски, но не може да се възползва от това."

6. "На Онегин му тежало отвътре и отишъл при Татяна да се облекчи."

7. "Лелята на лирическия герой, която била още старата майка на Ангелинка, стърчала в средата на стаята с двата си зеленясали зъби като пещера."

8. "Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя."

9. "Селянинът бил заможен: имал свиня и жена."

10. "Кучето си тръгна, въртейки с благодарност опашка. Няма много хора, които могат да го направят!"

11. "Червената шапчица минавала през гората, където растели много гъби, и затова не успяла да различи вълка от баба си."

12. "Първите успехи на Пиер Безухов в любовта били лоши – той веднага се оженил."

13. "Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко, покойният запазил добър спомен от пътешествието си…"

14. "Tой казал на Серафим да влезе да не го духа вятъра, но Серафим казал да го духа."

15. "Обичайте Родината, майката ви."

# 133
  • На Марс
Краят на работния ден в Кауфланд. На едната каса младо и хубаво момиче седи и плаче:
- Ах, че съм глупачка!
Другите касиерки идват при нея и питат, какво се е случило?
- Момичета, днес идва при мен един вежлив младеж, абсолютен симпатяга, облечен безупречно. Може само да си мечтаеш за такъв. Маркирам му покупките, а той ме е зяпнал. И изведнъж казва:
- Госпожице, мисля че цял живот съм ви търсил. Имам си всичко: кола, апартамент, вила, мой бизнес. Но за истинското щастие само вие сте ми липсвали. Ако приемете моето предложение, то на следващия ден след сватбата ще заминем за Малдивите. Съгласна ли сте да станете моя жена?
Шашнати колежките я попитали:
- А ти? Какво му отговори?! Не мълчи! Кажи!
Момичето:
- A аз, а аз… да му кажа... "Желаете ли "tic tac" на промоция?"

# 134
Еволюцията на любовта е от:
"Сваляй всичко - искам те"
до
"Сваляй всичко, че пускам пералнята"

Разбрах защо съм дебел. Заради шампоана. Пише "Придава обем". Вече се къпя с веро "Премахва всички мазнини".

Зад Полярния кръг полицай на кучешки впряг разпитва ескимос:
- И така, Вие къде бяхте през нощта на 25 септември срещу 6 април?

Днес бях зле, главоболие, умора и легнах да умирам! Само думите на мъжът ми:
- Искаш ли да ти купим нещо? - ме върнаха от онзи свят...

Постепенно смисъла на световната икономика се сведе до това, държавите да си продават една на друга стоки, произведени в Китай, по възможност представяйки ги за свои!

Общи условия

Активация на акаунт