Къде в Русе? - 11

• 51 385
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Някой знае ли от къде мога да купя такъв детски писоар?

# 691
В Пиф съм виждала

# 692
  • Русе
Къде мога да си продам телефона?

# 693
OLX, Базар. бг, във фейса има русенска група "Русенските мами купуват продават" или нещо такова беше, дори тук в мамата има подфорум, оказиони не се сещам сега къде има в града.

# 694
Знаете ли къде в Русе се продават дъждобрани?

# 695
Вземала съм от китайските магазини и от тези за левче, но са тънки найлони, не нещо стабилно

# 696
На Джъмбо дали няма да има?

# 697
Вчера видях в ДМ

# 698
  • Русе
Някой да си е правил PCR тест за covid 19  в Русе?
Ако да, къде и за колко време излиза резултата?

# 699
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
със сигурност правят в Лаборатория "Здраве", но тази на задния вход на Общината до цветното пазарче. Трябва да се отиде преди обед. Не знам за колко време излиза резултата. Мился, че и Рамус правят. Най-добре е да се звънне на телефон и да се пита.

# 700
  • русе
Здравейте, препоръчайте ми зоомагазин или място където продават принадлежности за домашни любимци с по нормални цени. Ще си имаме бебе куче и трябва да му подсигуря някой неща.

# 701
Здравейте, препоръчайте ми зоомагазин или място където продават принадлежности за домашни любимци с по нормални цени. Ще си имаме бебе куче и трябва да му подсигуря някой неща.
[/quote
На Джъмбо има всичко. Шампоани, храна и лакомства препоръчвам от ветеринарна аптека да закупите. Ние сме при Коджабашев и там има хубави стоки Simple Smile

# 702
Току-що пазарувах на нашата хамстерка от "Любимец 13". Няма чак голямо разнообразие, но цените са много ОК.

# 703
  • русе
Благодаря и аз така си мислят като начало от Джъмбо да купя някой неща, докато се ориентирам в ситуацията.
Къде се намира този Любимец 13 ?
А пелени тип чаршафи най изгодни от къде да взема?

# 704

Къде се намира този Любимец 13 ?

Кръстовището на А. Златаров и П. Д. Петков. Партера на блока, входът е от към А. Златаров.

Общи условия

Активация на акаунт