Модни консултации 37

• 58 795
  • 748
  •   1
Отговори
# 120

И с 3 може да се получи май ,ама с черни дънки. Но вече не ми се преоблича.Но с червеното ъспурд

# 121
С пухенката - ако бяха кожени.
Последните 4 комбинации ми се струват ОК.

# 122
  • София
Най-много ми харесва с коженото яке  Peace

# 123
Благодаря ви.
Ще поизчакам да се стопли .Прибирам ги в кутията ,ама пуст мерак ..

# 124
  • София, България
Момичета, имам два въпроса:
 Такъв тип панталон само с високи обувки ли може да се носи според вас?
Скрит текст:

И тази пола, дали би седяла добре (дължина и т.н.) на висока жена и отново с какви обувки според вас може да се носи  освен с токчета?
Скрит текст:

# 125
  • Street of Dreams
За панталона - само с високи, понеже е дълъг.

Полата засега с ботуши до коляното. Аз носих пролетно време такава (само че рокля) с челси боти и не беше оптимален вариант... Ще ми е интересно да прочета други мнения.

# 126
Rachel, такъв панталон съм носила с обувка със съвсем нисък ток, някъде около 1.5-2см. (поне за мен е ниско де), но не и равни, иначе ще мете земята.
Не виждам защо полата да не е подходяща за висока жена, аз харесвам тази дължина, стои много елегантно.

# 127
  • Някъде там
1 , 3 и 4 ми харесват най-много Simple Smile

# 128
Пролетните варианти са по-добри, определено!

Панталонът с висока талия бих го носила само с ток над 4-5 см. заради пропорциите. Разбира се, винаги има много по-млади, много по-дългокраки и много по-дръзки от мен, слава богу, та това е само моята версия по въпроса Simple Smile

Работя и слушам пролетните трендове (9:25 има предложение как да се носят плисираните поли Grinning):

PS Още веднъж искам да благодаря на съфорумката от тази тема, която сподели Елена Галант преди месеци!

И френски поглед към трендовете ( и двете девойки са дизайнерки - и французойката и украинката)

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 18:00 от Agent Provocateur

# 129
Имам подобни Converse с черно и бяло високи, и ги нося с кожено яке .HeartSunglasses

# 130
Момичета, искам да помоля за моден съвет Simple Smile
Ще ходя на едно хип хоп събитие (официално),което позволява официална,но и по-екстравагантна визия.
Качвам снимка на роклята (която по-късно ще изтрия). Идеята, която имам е да съчетая роклята с тъмносиня или тъмнолилава перука, но за да избягам от готик стила, гримът за бъде по лек. Обувките ще са черни. Може да има син/лилав пръстен

Другият вариант е - винени обувки, коса афрокъдрици, черна чанта, червено червило.
Но като цяло ми се иска с перуката.

Вие какво мислите?

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 20:31 от KPP

# 131
Бих заложила на вторият вариант!

Първият със синя/лилава перука ми е пънк, а роклята хич не ми се връзва с подобни шарении.

# 132
  • Mediterraneo
Не, че афрокъдриците биха се вързали с тази рокля.

# 133
  • Street of Dreams
КПП, не съм съгласна с роклята ти за хипхоп събитие - направо се чудя на избора ти. И как така е официално, пък е хипхоп?

Преди бях редовна по такива събития, без да са били официални и съм ходила с права коса, танк топ и дънки - винаги върви. НЕ съм за афрокъдриците, няма нищо по-лошо от бяла жена, която се прави на черна.

Роклята ти е по-скоро готическа (макар не съвсем, но няма грам хипхоп в нея) и цветната перука ще засили само това усещане.

Разкажи малко за събитието, да предложим нещо друго, ако не си решила твърдо за роклята.

# 134
Има и бели жени с афрокъдрици – ситни и бухнали. Моята свеки е с такава коса – не е африканка – ген е. За мен точно афрото ще е акцентът, червеното в обувките и устните ще са допълнение и секси. Роклята си е рокля – тя е черна с дантели, предизвикателно откриваща краката. Чантата да е малка и черна – да, клъч, но не и тя червена. Или ако тя е червена като устните, избери черни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт