Модни консултации 37

• 58 533
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Коя е известната италианска баба?
Искам да ѝ разгледам профила.

# 646
  • София
Носи си я с радост и самочувствие. Hug
Благодаря:), но не ми помагаш много...

# 647
Носи си я с радост и самочувствие. Hug
Благодаря:), но не ми помагаш много...
Не знаеш с какво да носиш супер изчистена, тясна бяла рокля по тялото? Не знаеш къде да я носиш?
Първо с хубаво слабо тяло.
На лежерни места с дънково яке отгоре, на по-сериозни със сако, без нищо, когато е топло, със жилетка, когато е по-хладно, с палто, когато е студено.
Не става според мен въобще за работа. И задължително с нюд, безшевно бельо отдолу. И боса.

# 648
С тази рокля можеш да изградиш и една от коментираните визии тон в тон като добавиш например по-мръсно бяло сако и бежови обувки, пясъчен или съчетаващ трите цвята шал/чанта. Можеш да ползваш и други пастелни тонове, ако не се харесваш в нюд гамата.

# 649
  • Street of Dreams

Предполагам, че е realfashionist. Аз още си я следя и ме радва много, декори и тоалети се съчетават прекрасно. Не знам в България как бих изглеждала, облечена така, но за Германия ще е странно и overdressed. Но пък снимките в инстаграм са радост за окото.

Бялата рокля бих я съчетала с нещо цветно, в съчетание с бяло - шал или от тези сака без яка, не им знам името, има много красиви разцветки при тях. Тъмносини обувки примерно, идеята с нещо пясъчно за по - елегантна визия също ми харесва.

# 650

Предполагам, че е realfashionist. Аз още си я следя и ме радва много, декори и тоалети се съчетават прекрасно. Не знам в България как бих изглеждала, облечена така, но за Германия ще е странно и overdressed. Но пък снимките в инстаграм са радост за окото.
Оу, не съм я знаела! Чудна! Славянски гени и сериозна работа във фитнеса обаче за да изглежда така на тези години. И много ми хареса този неин пост:

# 651
  • Street of Dreams
Да, ти за друга ли говореше? С нея имаме еднакъв вкус за палта - халати. Едно дете действително ме попита наскоро дали ще влизам да се къпя Joy

# 652
Не я харесвам, много ми е изкуствена и превзета и с тези типични кифленски устни и муцки съвсем. Имитира някакъв лайфстайл с цялата тази професионална фотография и грим. Не ми се връзва със real какт осе е определила.

# 653
  • Street of Dreams
Аз гледам на акаунта по-скоро като на професионален и моден, отколкото за лайфстайла на някоя си личност. Във второто и аз не бих повярвала, но не бях се замисляла.

# 654
Е, то всеки Инстаграмър/инфлуенсър имитира лайфстайл. Тези, които реално притежават този лайфстайл са рядко на ИС с цел " създаване на мечти у масите и изпразване на дребните им кредитни карти"
PS Очевидно жената си има успешен собствен бизнес, но едва ли всекидневието на една бизнес дама включва снимки с бални рокли и грим на фонтана Треви!
Аз лично много повече се впечатлих от това, отколкото от тоалетите и чантите:

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 15:42 от Agent Provocateur

# 655
  • Варна
Вдъхновения за бялата рокля, както и цветови комбинации, които ще стоят много свежо с нея(аз я виждам с цветни аксесоари, райе блейзер или деним, но и с телесни цветове ще е супер):
Скрит текст:

# 656
  • Варна

Бялата рокля бих я съчетала с нещо цветно, в съчетание с бяло - шал или от тези сака без яка, не им знам името, има много красиви разцветки при тях. Тъмносини обувки примерно, идеята с нещо пясъчно за по - елегантна визия също ми харесва.
Да, това е бабата.
Много я харесвам, с изключение на лицето. Там ми е страшна! Честно!
Мисля, че стандарта, който демонстрира не е химера, поне не на 100%
Така мисля, защото повтаря много обувки, чанти, аксесоари, затова мисля, че са нейни.
Има две сладки внучки, но май синът й е починал, не знам. Стана ми мъчно и не продължих да чета и доразбера с моя английски на училищно ниво. Виждала съм снимка с нея, сина й ,децата и снахата.

# 657
  • София
Жената е на 50,  баба е само на внучките си Wink.
Стилът и много ми допада. Лицето смятам, че и тя самата не си харесва особено, защото рядко качва снимки без очила.

# 658
  • Варна
С очила е, защото много харесва аксесоари-очила и часовници. Когато я следиш малко по дълго време, това прави впечатление, че си пада много по тях.
И аз много харесвам стила й, но в бг не го виждам много приложим, поне във Варна.

# 659
Очаквах наистина да видя баба, изненадах се като и разгледах профила, честно😀.

Общи условия

Активация на акаунт