Модни консултации 37

• 58 531
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Street of Dreams
Когато започнах да я следвам, не срещах снимки без очила и също допусках, че крие нещо. Но се оказа, че има и хубави очи на всичко отгоре. Но както казах, интересувам се повече от дрехите. Трагедията със сина й я знам от форума, никога нищо за никого нямаше са знам, ако не попадам тук на инфо случайно Joy

# 661
  • София
На мен пък голяма част от съчетанията и ми се струват лесни за използване и носими в ежедневието.
Скрит текст:

# 662
Бодикон роклите нямат нищо общо със самочувствието. Или седят добре, или не. И седят добре на много малко хора. Колкото и самочувствие имат.

# 663
Здравейте,някоя от вас купувала ли е от hand made бижутата на Ваня Щерева? Какво ви е мненито като изработка,качество на материала?Как съчетавате със стила на обличане?
Благодаря.

# 664
  • Най-красивата страна
Бяла рокля

Бих я комбинирала също с някакво  сако в цвят мента или коралово.

Червено, синьо и. лилаво.Много ярки цветове.

Това ми харесва.По-семпло е.

И това

Бялото също

# 665
На Ваня са много шантави нещата, виждала съм ги на живо, изглеждат качествени, но за мен голяма част са неносими ежедневно, освен в мн арт подбрани тоалети, или изчистени. Много са girly, аз лично аз ги харесвам.

# 666
  • Street of Dreams
На мен много ми хареса съчетанието на баба със сиво и синьозелени обувки. Аз много нося сиво.

Сега ще разгледам бижутата на Ваня Щерева - и аз си ги представям шантави. Нея по случайност я знам коя е (само външно). Grinning

# 667
https://www.yooying.com/p/1903924327931093354

Основна тема в колекциите й са плодове,сладкиши,животни.Но с какво биха се съчетали в ежедневието? Внасят цвят и настроение. Разпознаваеми са.Има и специална черна серия.Но се затруднявам да подбера подходяща блуза,риза.....Вие какво мислите?

# 668
  • някъде под слънцето...
Имам такава рокля (не чак толкова впита в тялото) и не знам как да я нося и дали изобщо да я нося. Моля за идеи

Имам такава, но стои свободно и е с подплата.Купувана е много отдавна.Май беше първата рокля, която си купих от тук.
Носила съм  я  пролет  лятото и есен  с цветни обувки, голяма чанта и големи очила.Прибрана коса и големи обеци и широки гривни...
Не мога да се възприема в комбинация със сако, блейзер  или дънково яке.
Eдна смела комбинация

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 20:03 от sl

# 669
  • Варна
Не знаех, че Ваня Щерева прави бижута, интересни хрумки има. Не са за всеки. Когато ги видях, веднага се сетих за моя позната, която на страхотна миди елегантна жълта рокля беше сложила обеци череши, тя е доста красива брюнетка над 40 години, стоеше и страхотно, беше и с много свеж грим. Аз не бих се сетила, много ми хареса на нея, но на мен не би ми стояло добре.

# 670
  • Street of Dreams
https://www.yooying.com/p/1903924327931093354

Основна тема в колекциите й са плодове,сладкиши,животни.Но с какво биха се съчетали в ежедневието? Внасят цвят и настроение. Разпознаваеми са.Има и специална черна серия.Но се затруднявам да подбера подходяща блуза,риза.....Вие какво мислите?
Vintage style, polka dot рокли и подобни цветни ретро визии - за цветните и по-готик или изчистени визии в черно, сиво и бяло - за черните бижута.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 01:55 от OnDiNe_

# 671
  • София
Страхотни идеи показвате момичета, но защо нищо не ми влиза в главата! Изобщо нямам въображение да комбинирам дрехи 🙁 Като отворя гардероба - пълен мрак! Всичко е черно и тук-таме бяло. Отивам магазина и купувам дрехи, които изобщо не се съчетават с нищо от това, което имам. И после си седят с години на закачалки. Нямам смелост да правя комбинации, по-смели пък съвсем. Трябва ми спешно моден консултант 🤔

# 672
"Бабата" наистина е впечатляваща, но ми е много премислено и подредено всичко при нея. Няма спонтанност, изненада, несъвършенство, ей така за закачката.
Иначе добре е онагледила предложението ми за бялата рокля.Sunglasses
Скрит текст:

Magia, носи това, в което се чувстваш в кожата си, удобно ти е, харесваш материята.
Можеш да пробваш да ползваш готови съчетания от витрините на магазините, от които пазаруваш или да си ровиш из интернет за съчетания с конкретния елемент/ти, които имаш налични.
Черно-белия гардероб е чудесна база и например с една сребърна чанта, или ефектен шал, или цветно сако/палто/ яке ще получиш добър резултат с минимум инвестиции и усилие.
Стреми се да купуваш изчистени неща, които лесно се съчетават помежду си. Има доста статии за базовия гардероб, може също да са ти полезни.
Скрит текст:

# 673
  • някъде под слънцето...
magia , моят ежедневен гардероб е подобен на твоя,  с тази разлика, че белите дрехи (ризи) вече са по малко от пастелните.
Kaltea ти е дала прекрасен съвет.
Заложи на изчиствни неща  от добри материи, те са винаги актуални и с различни комбинации аксесоари могат да се преобразяват до неузнаваемост.

По въпроса с  петдестетгодишната
 дама, която сте показали..Дай Боже всеки на нейната възраст да изглежда  като нея.
Със сигурност   засенчва много 40, че и 30 годишни жени с претенции .

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 09:21 от sl

# 674
Хахахаха бабааа Stuck Out Tongue Winking Eye как баба беее Joy

Общи условия

Активация на акаунт