Любители на кучета - 88

• 35 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Коте, а това състояние постоянно ли остава? Точно вчера един колега на ММ се е оплаквал, че след подстригване с машинка шпица на сестра му не прилича на нищо. Има ли вариант и лечение това състояние?
Коте, ще си запазите ли едно кученце или всички остават при майката? /мисля, че беше писала, че няма да взимате, ама с тази красота... Трае ли сърце? "
Не знам дали има лечение, не съм се сблъсквала с това... Но се сблъсках с alopecia X, която... Не се знае от какво се причинява, не се знае и как се лекува. Опитах какво ли не - изследвания, добавки, витамини, мазане с разни мазила... Файда никаква. Нека се обърне към ветеринар човека, да опише след какви процедури се е стигнало до това и така.
Няма да си запазим. Няма и къде да гледаме още едно - всяка от нас с clouy е обзаведена с по 2 кучета, а в моя случай понякога са и три. Иначе са прекрасни, и аз вчера мрънках, че искам най-беличкото, но...
Вече имат имена, довечера сигурно ще пусна снимки на всяко с определеното му име.

# 61
  • Варна
Благодаря, Сиви. 😉

Ето го келешчето, когато го чеша винаги се прозява. ❤

# 62

Вчера му поръчах от китайците медальон с името и номера ми...но ще ми пристигне в България, та ще си го приберем чак април... Hug

# 63
  • Варна
Аз също поръчах медал с името и номера на телефона и го изхвърлих след една разходка. Бялата му козинка още сивее, там където се търкаше медальон.

Обича да се гушка, сладурчето. ❤

# 64
  • под тепетата
Vige, а отде туй синьо оче?
Коте, ще чакам с нетърпение снимките на бебоците !  
Кафе, липсваш с Кира! Както и Трапезица с Кирил, и Змия с нейната кифла Hug

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 16:24 от bilqna_69

# 65
Аз съм много доволна от нашия медальон, не пуска, стоманен е и е изрязан с лазер, ако ви интересува мога да пусна координати на човека, във фейсбук го намерих. Струваше някъде 15лв с име и номер

Малките са като мишлета, аз чакам да станат топчици след някоя друга седмица, тогава да въздишаме съвсем.
Сладури са и всички показани, Киви, Бизу, модерният Швепс, със сигурност забравям някой...

# 66
  • Варна
Хибискус, аз бих помолила,благодаря.

# 67
По въпроса с очите или от някъде на зад в рода или от неизвсетния баща, все пак не сме породисти, само имаме светлосиньо и сиво-зелено око. За медальона ме интересува ако буквите не са готови, а един вид може от рисунка, защото му дадохме име защото много ми харесва сръбската буква: , обаче по невъзможност на китаеца ще си бъде с английско-латинската Djura....

# 68
  • София
Да споделя и моя горчив опит с медальоните. Взех 2 навремето - за Лили и за Бела. Сложих им ги на нашийниците, излизаме за пръв път на разходка, а то зима - сняг, къде отъпкан, къде не, къде изринат, къде не.... Стигаме до парка (тогава на 10 минути от вкъщи) и забелязвам - на Бела медальона й го няма! Добре, казвам си, като се прибираме, ще го намеря, кой ще го вземе, парче метал е все пак, не е кой знае какво. Поиграха си малко двете дивачки, и по едно време гледам - и на Лили й го няма медальона... Оттам нататък ясно - търсих, целия парк обиколих 100 пъти, на връщане си избодох очите да търся, ама тц. Оттогава медальони не слагам. А бях си ги избрала с име, с телефон, с хъски...
Сега гледам в ДМ са пуснали едни капсулки малки - вътре се слага листче с име/телефон, може да взема от тях.
Бизу е разкошен, както и синеокото сладкишче!
Абе, всички са разкошни, аз рядко споменавам нещо, защото си мисля, че го знаете Simple Smile

# 69
  • под тепетата
И ние загубихме един медальон, затова сега е с каишка само с тел.номер избродиран. Много съм доволна, но я пера често, че диването много я цапа.
 Бизу и аз не го споменах, но той си знае, че ми е варненската целувка  Heart Eyes Пък и всички останали прекрасници! Тази тема ми е като черешката на тортата - за разпускане и кеф! Вчера си избираме пакет за Тв-то, че договорът ни  изтича. Казвам - не ме интересува колко са каналите - да има за животни, за манджи и детски за внука  Mr. Green

# 70
  • София
Рея, нали е кифла, има черен, зелен, розав., червен нашииник и черен нагръдник. И понеже ме мързи всеки път да разкачам и закачам съм поръчлала медальони за всеки цвят по един. Поръчвам ги на Стефанов, име и телефон, не пускат ич, не падат, не се губя, толкова им е стегната пружинката, че едва ги напъхвам първия път.

От Алфа Спирита нищо и няма, била е по цяла седмица само на него, мазния надозите. Ама това на моето диване. Не се знае как ще подейства на друго. Сега насипния АС е добавка към дневното хранене.

# 71
  • Bарна, морето, сините вълни
На врата на Ерос има само каишка против бълхи, даваме му хапчета и го мажем с ампули но за всеки случай, то дори и не знам дали има файда, освен, че го ароматизира на билки. То това животно по принцип за никакви каишки не е, винаги намира къде да се закачи.
Миналата седмица след разходка директно влезе вкъщи и се закачи за стола, не знам как, щеше да се одуши, много е шантав. То на него дори не можем да сложим някаква готина каишка, ходи само с душач.

# 72
Аз гравирах също лазерно,през на ветовете магазина. Верно 30лв беше, но държи вече 9 месеца.
Междудругото искам да ви покажа Рейн как днес си дръпна от стола леглото на котката и си настани дупето в него (друго не се побира ххах)

Мисля, че си отмъщава на котарака, защото като беше малък му взимаше той леглото хахах:

# 73
  • Варна
Хахаха, в тоя живот всичко се връща. 😂😂
Благодаря за "Варненската целувка ".
То е ясно, че тук ни е разтухата и всяка минута изкарана с нашите сладури, целувки на всички бонбони. 😘

# 74
  • UK
благодаря за темата!

Коте, честити бебенца, много са сладки!

Като може да се залепи и да полегне до някого му е най-хубаво.
Аз нямам търпение да свърши тоя Purizon вече и да дойде Лукулуса, че направо ми се вмириса душичката. Два месеца се измъчихме взаимно.MaskMask

Общи условия

Активация на акаунт