Любители на кучета - 88

• 35 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Намправих грозна снимка, на която нищо не личи, но съм обещала та

Дребните са пакетираните, на мазност и мокрост изглеждат еднакви. Просто самата кутиика също е мазна и затова така съм решила, може би. Големите и насипни са и по-меки.

Туй другото черно нещо по средата е пръст.

# 76
poss благодаря за снимката на гранулите, ще поръчам чувал от насипните щом са по големи на размер, а не тези в кутийките, но след седмица време, че утре чакам Prins.
А Макс продължава да има разстройство. Предната нощ ме събуди в 03:30 за излизане, а тази вечер сестра ми звъня че два пъти през час е давал зор. Малката също е с разстройство и ще ги водя утре на преглед и двамата. Чудя се дали е от едни варени пилешки бутчета дето им добавях с бульона или пък дали не са настинали в това време (ако въобще при кучетата има настинка като при хората 🤔). Поне се сетих, че някъде у дома трябва да има имодиум та инструктирах сестра ми да го намери и да му го даде. Открили са го и вече е глътнал хапа и дано им е спокойна нощта, че да не дежурят на снега и студа.

# 77
  • Стара Загора
И Барби е с разстройство. И ми иде да убия МП, който цял ден беше вкъщи УЖ, но Барби, която за всичките 6 години в които сме заедно не е ходила до тоалетна вкъщи днес го е свършила два пъти. Разбирам я животинката, на зор е била, ама мояяяя....ще отнесе гнева от чистенето ми на килим след края на работния ден. И приключих с килимите у дома официално и окончателно. Туй то.

# 78
Алфа спирита беше единствената гранула, на която Денис не се мръщеше. Добре му се отразява и скоро не мисля да му я сменям, само вкуса понякога му разнообразяваме.

# 79
  • София
Нося снимки Simple Smile
Скрит текст:
Момиче 1 - Хестия

Момче 1 - Хораций

Момче 2 - Хари

Момиче 2 - Хедуиг

Момиче 3 - Хърмаяни

Момче 3 - Хагрид

Момче 4 - Хюго

# 80
  • под тепетата
Пу, първа ги видях! Това ми е десерта към кафето  Laughing  Да им изям розовите нослета! Ама пинтото с петното на гръбчето е у-ни-кал-но!

# 81
  • София
Виж ги пак, с имена и пол са вече Wink
FlameV, една специална молба - да пускаш повече снимки на прекрасното коте. Имахме същото, само муцунката беше беличка, иначе поразително прилича на това прекрасниче. Simple Smile

# 82
  • под тепетата
Ми да, то и името и вълшебно- Хърмаяни! Те откъде знаят, че много харесвам книгите за Хари  Joy
 Благодаря, Коте, за усмивката, която ми причини  Hug

# 83
Хюго от сина на Рон и Хърмаяни?
Мишоци сладки Heart

# 84
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, големи сладури! Heart

# 85
  • София
Не знам за Хюго, но предполагам, защото имената са на 99% от поредицата Simple Smile Не съм питала, само знам, че Хари си има "белег" на гръбчето като съименника си Simple Smile

# 86
Коте разхошни бебоци е сътворил Балу 😍 Останаха ми очите във всичките.

Айде и аз да покажа диваците в новата тема с нови снимки от преди няма и час:

# 87
  • София
Коте, Хармаяни ми е любимката за сега! Всички са сладури, но тази с петнистото дупе ми събра очите! Нямам търпение да ги видя след месец вече като щъкащи диваци! Прекрасни са!

Сиви, до час ще ти снимам хаповете за дрисък. Около 15лв. е цяло шишенце с хапчета, та поне ще имаш за дълго.

# 88
FlameV, една специална молба - да пускаш повече снимки на прекрасното коте. Имахме същото, само муцунката беше беличка, иначе поразително прилича на това прекрасниче. Simple Smile

Коте, няма проблем! Само да не се сърдят останалите, че пускам коте в темата за кученца.
Ето го Джой, той ми е модел, винаги е готов за снимки и не шава хахах

# 89
  • под тепетата
Sivi, още малко и Виви ще настигне батю си Макс на размер.
 ПуФкав Джой, само за размачкване!

Общи условия

Активация на акаунт