Любители на кучета - 88

• 35 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Джуджанка благодаря предварително, че с тия дрисливи дупета определено ще ми трябват. Сутринта ги водих на вет и изписа и за деамата хапове - за Виви за два дена, за Макс за три, че при Виви е много вероятно да е от лакомата и уста и всичко дето налапва, ама Макс ми е железен в храненето и там вече не е от ядене на боклуци.
Flame ние и на котаците се радваме, така че наистина давай снимки и на този пуФкаф разкош по-често.
bilqna 30 кила не са малка разлика, ама с тая лакомия като нищо може да го настигне батко си по размери 😂

# 91
  • София
Сиви, това са хаповете

# 92
  • Bарна, морето, сините вълни
Бебетата са ПРЕКРАСНИ! Малки мишоци. Heart Eyes И много оригинални имена имат.
FlameV, котака е голям сладур, много обичам рижковци, имахме си един Рижко 11 години. За съжаление Ерос не ни дава с си имаме котка. Grinning

# 93
Коте, честито! Прекрасни са!
Калин вече е в сигурни ръце. Надявам се да го видя отново, когато дойде време да го върна у дома Simple Smile

У сестра ми съм и с Аксел е голям смях . Само отворих вратата на шкафа, в който е кофата и настана бедствие. Не съм свикнала, Джина не прави така. Изкарах го на вън да изчистя и той се изака за отмъщение. Сестра ми казва, че винаги като го изведат в коридора си отмъщава така. Но по-тревожното е, че проявява агресия към децата. Според сестра ми е, защото той вижда, че тя им се кара и той също започва да им се кара.

# 94
  • sf
Бебоците са страхотни! 😍
Не знаех, че Хърмаяни и Рон са станали гаджета, все си мислвх, че ще е с Хари 🤣

# 95
  • София
Дух, Бека също смята Малчо за по-ниско в йерархията и го гони из нас като плячка, но той започна да се налага, а ние да ѝ се караме, когато го погне. Тези дни само се бута между нас, когато го гушкам, но работим сериозно по въпроса!

# 96
  • София
Донси,
Скрит текст:
Че те се и ожениха даже хахах Simple Smile Хари се загаджи със сестрата на Рон, Джини Simple Smile
Духче, страхотно за Калин Simple Smile За Аксел - сестра ти трябва да покаже, че децата са пред него в йерархията и агресията ще спре. Ако са по-големи деца, е по-лесно.
FlameV, благодаря! Simple Smile Прекрасник е този Джой. Ще потърся хубава снимка на нашия и ще кача.

Благодаря на всички, ще качвам от време на време снимки на бебоците, ако не досаждам...

# 97
Ох, моите деца не са малки, трети и пети клас, обяснявам всеки ден за йерархията и как кучето е на края на опашката, обаче малката нищо, че кучето е бебе, малко я е страх, защото зъбите му драскат и той се чувства на по-високо стъпало и само я хапва за пръстите на краката, отвръзва й обувките...с мен не прави така. Казвам й да се успокой и да му каже спокойно, но сериозно НЕ, но тя не успява,  подскача, дърпа му се, той го приема за игра. Обяднявам й че след месец-два ще е по-голям, а тя ще си е същата...изглежда ще трябва аз да се скарам на бебето... А съседите имат куче като лъвче и не е опасно, радва се на всички минаващи ,  но ги захапва за обувки, панталони, не сериозно, на игра, обаче повечето се плашат, особено децата които не са му свикнали. И някак си ми се иска да не създавам на нашето куче такива навици. Днес се срещна за малко със стопанката на майка си, ами той й скача, хапа, дърпа, едва съм го успокоила. Харесва ми, че за сега съм му някакъв авторирет, защото макар че го мачкам по цял ден, като му направя до два пъти забележка за нещо и не повтаря, но как спрямо другите да го направя мирен? Отделно знае като го извикам за излизане, знае команда СЕДНИ, ЗДРАВЕЙ и вълшебната думичка НЕ, обаче дали се прави глух или е характер, като се разхождаме из двора върви до мен(няма кайшка) като реши да влиза отива пред вратата и няма смисъл да го викам,  да си свиркам....безнадеждно, също и в обратния случей ако аз реша да влизам, а той не, но тогава просто влизам и при затварянето на вратата той тича до нея и започва да скимти.

# 98
  • Варна
Ох,сладки, малки, топли кученца. Пу пу пу, пускай снимки, винаги когато можеш. 😘😘

# 99
Аз нали съм споменавала, че свекървата хич не го искаше Денис?
А това е Денис с поредната му играчка от нея. През ден се прибира с по цяла торба, да не скучае миличкото

# 100
Намправих грозна снимка, на която нищо не личи, но съм обещала та

Дребните са пакетираните, на мазност и мокрост изглеждат еднакви. Просто самата кутиика също е мазна и затова така съм решила, може би. Големите и насипни са и по-меки.

Туй другото черно нещо по средата е пръст.

possessed, мерси за снимката, супер си е. Странно как големите са по-меки, при положение, че по съдържание са с 12% по-малко влага. Странна работа.
Днес ми пристигна мостричката на Genesis, хареса се много. Очаквах да са малко по-меки обаче.
Общо взето много се чудя към коя да се насоча.

# 101
  • София
Ами, честно да сикажа, мисля че просто дребните са по сбучкани, затова са по-твърди. Нали не е проблем с мястото и пакетажа при насипните, не ги пресоват толкова много. И двете намирисват еднакво, имай предвид че миришат доста.

Аз периодично сменям храната. Не на всеки чувал, но сменям. Разлчните храни имат различен състав и щомм на кучето не му пречи на храносмилането и не е капризно, смятам че е добре да се храни разнообразно.

Тя всъщност баш този чувал си отвори и се почерпи с над кила. След като беше изяла 700 гр порция сурово месо и добавки. Освен огромно, за нея, шкембе и по-големи торти, друг ефект нямаше. Е спечели си 36 часова диета, обаче.

# 102
Коте,поне едно на твое име няма ли,не те ли уважиха сватовете Simple Smile)))))
Прекрасни всички снимки в темата.И блазе ви за снега на снежковците Simple Smile

# 103
Пристигна на Макс храната Prins., която е пресована гранула. Даже имаше подарък кучешки салам на марката и мерителна купичка. Той е на оризова диета тия дни, ама не се стърпях и му дадох няколко гранули за проба. Одобри ги и си ги хапна с апетит. Май ще спирам добавките ако си ги яде само гранулите.

# 104
  • при най-добрия мъж...
Поздрави и от черното дяволче Бари. Много бързо свикна с нас и с новия си дом.Най-хубавото е,че мъжа ми който хич не искаше куче сега първо за него пита като се връща от работа.
По съвет на лекаря започнах малко по малко да му подменям храната-пак същата марка,но друг вкус.Явно новите гранулки с пиле са му по-вкусни от тези със сьомга и повече си ги хапва,но и акото стана мекичко от тях.
Сложихме първата ваксина и нямам търпение да минат и следващите,за да почнем да излизаме.Уж за сина го взехме мъника пък ние с мъжа ми сме по-ентусиазирани. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт