Любители на кучета - 88

• 35 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • о`майна лунна нощ е
Иху! Нали ви се оплаках, че ми липсва проследяване на пратката от Зооплюс. Та - още на същия ден като изревах тук, ми излезна, че е в Сибиу, а днес кашонът пристигна и при мен. И пак със същото момче- куриер дойде. Със сигурност е с ДЦБ и така се кефя, че е активен работещ млад човек. Още веднъж - Браво на Спиди.

# 106
Ох, днес попаднах на пост във фб за Чехословашки вълк.. Е, влюбих се в това куче... Искааам...

# 107
  • София
Ма нали знаеш, че е полудиво. И невероятно трудно за гледане.

# 108
Знам, че иска много движение. Иначе пишат, че много обича стопаните и семейството си и се разбира в домашна среда с животинки,нооо...ноо може да не се разбира навън с кучета. Ама са тоооолкова красиви, направо очите ми останаха. То ясно,че няма къде да го дянам в 68кв апартамент, с Рейн, Джой и приятеля ми..Но все пак - влюбих се!

# 109
  • София
Не е само до тичане, те са по близки до вълците, отколкото до кучетата. Тоест гледат се и възпитават трудно, като хъски, а даже и повече.
В квартала има кръстоска между чехословашки вълк и маламут. Ами много са красиви, но собственика казва, че голям зор вижда с нея. И са големи разрушители.

# 110
За къща с голям двор са си и човек с подход..

Видяхте ли го тоя изрод от Силистра... Гади ми се от такива хора

# 111
  • Bарна, морето, сините вълни
Я да му среша косата на туй дете, че вие няма да се сетите.

Ами близва са я от време на време, ходя след него, почиствам я, но това няма да е вечно, от любов го прави. И само мога да се радвам, че я обича и я прие спокойно в семейството. Можеше да не я целува, а да ръмжи срещу нея. А и като си гледам снимките от малка с две котки в леглото, щерката няма по-назад да остане, я. Само, дето тоя, ако ѝ се намърда в кошарата, ще я счупи. Joy

# 112
  • о`майна лунна нощ е
Толкова е мило и разтапящо 😙

# 113

Гледаме филм... кой повече, кой по-малко. 😝😝😝

# 114
  • София
Момичета, минавам набързо да кажа нещо, нямащо нищо общо с кучетата! Ходете и гледайте "Бохемска рапсодия" докато е на голям екран! Няма такова удоволствие!

despicable, направо ме замисляш за трето дете! Действаш ми с тези снимки на майчинският инстинкт! HeartHeartHeart

Епона, май ви трябва по-голям диван Joy

# 115
Бебе и куче Purple Heart

Значи, ти може и да си лягаш, обаче на мен хич не ми пука Wink

И един Калин за разкош Simple Smile

# 116
  • под тепетата
Не знаех, че сте го кръстили с това хубаво име!   Има очички като топлийки  Laughing

# 117
Момичета, минавам набързо да кажа нещо, нямащо нищо общо с кучетата! Ходете и гледайте "Бохемска рапсодия" докато е на голям екран! Няма такова удоволствие
Гледах го 2 пъти и си поревах хахах. Оказа се, че кучето и котката харесват Фреди, защото много съсредоточено слушаха песните! Имат си вкус за музика хаха

# 118
  • о`майна лунна нощ е
Случи се, че премиерата съвпадна с рождения ден на благоверен ТуиГ. Получи се импровизирано, ергенско кино с пуканки и кока кола. Той с работните дрехи, защото токущо го бях взела от работа, а до началото на прожекцията имаше само 15 мин. Нямаше защо да се прибираме вкъщи, хлапетата бяха на село, кучето при тях ... Идилия. Имаше моменти, в които тишината в кино салона се режеше с нож. Страхотен филм.

# 119
  • София
Аз съм болна, но от 3 седмици бяхме планирали излизане на клуб и мъжът ми беше изключително нацупен, че ще пропуснем партито, та го омилостивих с филм. Бяхме на прожекцията в зала пълна с пенсионери. Беше толкова сладко. След прожекцията всички баби и аз ревяхме, а дядовците тактично бършеха просълзени очи изпод очилата. Заслужаваше си преживяването. На връщане в колата слушахме Куин и мълчахме, а на вечерната разходка с Бека пеех с пълно гърло в парка. Горката само идваше да ме проверява защо вия Joy Завиждам на всички, които са имали възможността да видят гения Фреди на сцената. Бях само първи клас, когато почина и ясно си спомням възпоменателния концерт по телевизията. Мисля, че от тогава обожавам Куин. Голям, голям, много голям е бил!
Съжалявам, че разводних темата, но много се впечатлих и ме хвана яд на тоя Пол, дето му е пропилял години да се занимава с глупости вместо да твори със семейството си. ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт