Любители на кучета - 88

• 35 099
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Bарна, морето, сините вълни
И на мен ми се ходи много на кино, но съм луднала от страх с тоя грип. Sad Най-вече заради бебето, много ми е притеснено. Племенницата е в болницата, сестра му на моя и тя май ще влиза, някакъв ужас. Изобщо не съм маниак на тема чистота, но днес обикалям с дезинфектанта из къщи и бърша дръжките на вратите.... Така, че този филм сигурно ще си го гледаме като го пуснат в интернет.

Много сладка муцунка има прилепчето. Heart Eyes

# 121
  • София
Аз малко таковото...... Не слушам Куин. Ама хич.

Рея напоследък е удивително послушна, дано не се издъни сега, щото съм я похвалила.

# 122
  • sf
Два пъти го гледах филма на кино, ако имам време, и трети път ще отида, страхотен е!
Мога ли да дам на Нейо цяло сварено свинско краче?

# 123
  • София
Донсита, аз съм давала кокалче от краче, но ме цяло. Някой по-просветен да се изкаже, но според мен не би трябвало да е проблем.

# 124
  • София
Минавам да кажа, че Happy hour в зоомагазини д-р Стефанов днес е фокусиран върху играчките. Замислих се да взема прасенце на Балу, но ще го отложа за по-натам. На времето бях взела Бела такова, грухтящо като го стиснеш, много си го обичаше.

# 125
  • София
Имай предвид, че от свинското краче може да се проака. На кифлата нищо и няма, взимам и сурови, ама ако не знаеш как реагира вашето стомахче.... имай едно на ум.

Много пищящи играчки вкъщи НЕ.
Рея е в състояние цял час да си ги стиска със зъби, за да свиркат. Не благодаря.

Пуууу, най-накрая намалих снимките

Ето малко куче

Скрит текст:
С плюшена играчка

С черна каишка.

И с розова

Вечно депресирана физиономия. И е папкала сняг.

Спинкащо куче с плюшена играчка.

Слънчево куче

С другата плюшена играчка

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 17:20 от possessed

# 126
  • Fort Worth, TX
Привет.Тъкмо се чудих що няма няма ни една публикация, а то нова тема.

# 127
Голяма красавица тази Рея!

# 128
  • в Надежда-та
Аз няма с/за какво да се хваля/оплаквам поне да се отчета

# 129
  • София
Ах, ма са сладки. Котето по-голямо от кучето.

Е не правят ли дивотии, то темата е по-скоро за тях, не само за похвали.

# 130
  • София
possessed, прекрасно е това черното "депресирано" същество Heart

Овца, удряш ме в сърцето! Много са сладки и двамата! Heart

Майка ми прави алергия от котката /сестра ми преди да замине за Щатите я обзаведе с уникално умен и добър котак/ и се чуди какво да я прави. Лошото е, че и ММ има алергия, а и Котьо не обича много Бека, но мисля, че ще свикнат заедно. Не искаме да отива в друго семейство и не знам как ще ги оправям алергичните. Ако майка ми се влоши обаче го взимаме и това е. ММ и той не дава дума да се издума да го подаряват и ще трябва вкъщи да го вземем. Да не споменавам, че това е от малкото котки, от които не ме  е страх.

# 131
  • в Надежда-та
Не и от тях в комбина не мога да се оплача 😂 (егати скучния живот при наличие в дома на куче и котка 🤪)
Котката спи по цял ден (10-22:30), като призрак е, а Кая през това време е активна. През нощта тя е при нас и спи по цяла нощ. В краткото време в което се засичат сутрин Кая тормози котарака и му хапе ушите, а той гледа да се скътах на спокойствие.
Другия месец обмисляме кастрация и на 2-та. Кая става на 6м., а на Вайрона (котката) тъкмо му мина първото разгонване.

# 132
  • София
Аз много искам да вземем и котка, но Лили и Балу са на друго мнение. Просто...
Преди малко получих клипче с бебоците, разтопих се.... Ако позволят да го кача, ще опитам да го пусна тук. Но предупреждавам, че е много сладко, така че гледането ще си бъде на ваша отговорност Simple Smile

# 133
  • в Надежда-та
Аз и преди съм споменавала че единия ден взехме котката на другия кучето, та свикнаха в новия дом направо заедно.
Сега ако се навия за още едно дете (3-то) мисля, че щастието ще е пълно както и дома ни 🙂

Давай Коте пускай смело!

# 134
  • о`майна лунна нощ е
Трябва да съм див мазохист да купувам на кучето пищящи играчки. Тъкмо разкарах наличните на двукраките у дома. Не мога да си го причиня отново. И Асан е хора.

Пускайте повече снимки. Действате успокоително 😘

Общи условия

Активация на акаунт