Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 408
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Хайде по-бързо го обявявай тогава. След 2-3 дни чакаме вести.

# 316
Този месец бях много болна точно след овулацията , пих лекарства,едва ли е станало нещо . Иначе си ме сърбят ръцете за тест , но е много рано

# 317
Рокетче , разбирам те Hug Аз също се спотайвам , когато ми е криво . Чета , но не пиша , когато няма какво хубаво да кажа Simple Smile Много хубаво хоби имаш , развличай се ... аз също съм вкъщи с децата , че нали има грипна ваканция и играем " Не се сърди човече " Grinning  Чакам си Ц , защото с един контакт около О , която изобщо не знам кога е била , нямам много надежди , но все пак Blush А на теб и Буболеска без симптоми , пожелавам по две чертички едновременно , че да си правите компания в отчетни HeartHands PrayPeople Angel

Съншайнче , рано ти е за тест ... Като цяло е много относително . Има момичета с хубави черти 5 дни преди закъснение , има и едвва видими на няколко дни закъснение . Стискам палци Hug

# 318
Като ми е криво и ме избива на купуване на книги, че поне да има с какво да си отвличам вниманието.

Мен също ме избива на купуване, в някакъв див пристъп на желание за харчене обаче си накупих всевъзможни гримове и козметики (които ако съм бременна надали ще ползвам) и дори една скъпарска електрическа четка за зъби!!. Толкова ми е тъжно, че не купувам детски дрешки и бебешки аксесоари, а само ги заглеждам и си набелязвам наум.

# 319
Йоанка, въобще не се колебай за тестовете за О. Почнах ги тоя месец пак и беше 5 дни преди предвидения по календар.

Това с годините е пълна глупост. Приятелка за пръв път пробва да зачене на 35г и стана от първия път и не е единствена. В същото време през 20-те ни години няколко приятелки се бориха с години за това да имат дете.

Късмет на останалите дами! Добре дошли на новите попълнения!

# 320
*Мери*, при теб как са нещата? Аз теб те помня от предишния път, когато писах в подобна тема (когато разбрах, че съм Б)

# 321
Здравейте, здравейте,
 И аз съм се спотаила едно хубаво, нещо този месец ми е доста... дразнещ, хаха. Някъде прочетох, че януари е един дълъг понеделник, така го усещам аз. Не знам защо, но всичко живо ме дразни, на всичкото отгоре ММ прибирайки се от работа няколко пъти ми казва "аааа, знаеш ли че не знам си кой е бременна" и после "Ама аз казах ли ти, че е бременна" и си мисля "К'ъв ти е проблема бе, човек?", хахаха. Не е виновен, нооо ме дразни, пък и аз гледам пред него да съм спокойна и все казвам "Нищо, следващия месец". Чакам О., но не знам, не съм си купила тестове, въпреки че казах, че ще го направя, не ми се "люби" (хахах), нищо не искам. От времето ли е, от какво е не знам, нещо и аз мисля да се заровя в книжките след работа, доста добра идея, Rocket Heart Eyes
Стискам палци, момичета, нека има много положителни тестове, както гледам доста добре започна тази тема, така и да продължи. Честито на дамите с +, една страхотна бременност ви пожелавам Heart
НЕочаквам лелката на 14 февруари, а дано тази дата ми е късметлийка, на пук на лошото ми настроение, хаха. Прегръдки за всички вас и извинете за мрачното писание Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 13:39 от E. T.

# 322
Не е от времето Е.Т. , от обичането по график ще да е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 323
Не е от времето Е.Т. , от обичането по график ще да е Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахахаха, ооооо това колко е страстоубийствено JoyJoyJoy , ноо все още не сме започнали такова любене, хаха, красивото ми настроение ще да е причината, това да си жена си е тежка работа бе, дами.... хаха

# 324
Момичетата от София , в коя аптека намирате престо ?

# 325
*Мери*, при теб как са нещата? Аз теб те помня от предишния път, когато писах в подобна тема (когато разбрах, че съм Б)
Лилак , благодаря , че питаш Simple Smile При мен , при нас с мм по точно е малко объркано и напрегнато . Към края на 2015 заговорихме за бебе . И май 2016 видях + , но точно тогава се оказа , че мм има проблеми с гърба и кръста . Последва кофти диагноза , която за щастие не е потвърдена - Бехтерев . И след това при мен мисед . Той започна лекарства , мен пък ме хванаха силни паник атаки и така до ден днешен . Ту се пазим /според кризите и хапчетата / ту , не ...но определено за 2 години едва ни се събират 5-6 месеца опити разпокъсано . Аз също пих АД за ПА и Декември ги спрях ...сега вече започваме , "ако котка не ни мине пътя " Blush Ти също си ми позната , но от 2015 до сега минаха много теми и момичета Simple Smile Като цяло аз и Скорпи вече прекаляваме със седенето в "Искам бебе" ... време ни е за отчетни Hands Pray Някои момичета от наше време се връщат за второ вече Grinning Ти как си ?

# 326
  • София
Сънче, аз го намирам в sopharmacy.

# 327
Ceiba,Galen там съм намирала всеки път

# 328
  • София

Ремедиум

# 329
Е. Т., и аз съм за 13-14 някъде. Ще стискаме палци заедно Simple Smile Аз днес мисля да почна тестове за ову

Общи условия

Активация на акаунт