Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 409
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Lamip, тихичко честито! 😊😘 Ако искаш по-късно ще ти кача моя тест на 5дневно закъснение, да се успокоиш. Моята черта беше още по-бледа. Така че не се притеснявай😊

Invisible_G, и аз съм го слушала това с годините преди 30. И като забременях на 26 какво стана?... Така че то това си е Божа работа, стискам палци скоро да се случи😘

# 301
Привет от мен, в този мрачен ден се чувствам много потисната и знам, че тук е мястото, където винаги намирам утеха. Прекрасно е да виждам ++ тестчета, нека се случва по-често!!! Днес ми е 5 ден след положителния тест на О, вглеждам се за разни зацапвания и си мечтая за имплантация, но всъщност нищо не усещам, нямам абсолютно никакви признаци и ранни симптоми. Почти съм сигурна, че пак не е станало...и вече се замислям къде в Пловдив да започнем да пускаме изследвания...Майка ми казваше, че трябва преди 30г да родя първото си дете, че после ставало по-трудно, пффф а аз не мога да го зачена дори.
Ако си от Пловдив , препоръчвам ти д-р Емил Заимов или Бачуров . Д-р Заимов има всякаква модерна апаратура , но не работи със ЗК , прегледът му е 40 лв Blush

# 302
  • София
Добро утро, момичета!

Ламипче, тихичко честито! Толкова се радвам да видя две чертички! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и до термин! Heart

Мери, аз съм добре, чакам (или не) лелката другата седмица, нищо не ме боли, нищо не ме пощипва и придърпва, даже си е притеснително Joy Най-безсъбитийния цикъл до момента.

Инвизибъл, стискам палци да сте хванали яйчицето! Мисли положителни неща - негативните мисли се отразяват на всичко Heart

JLo, горе главата! Живи сме, здрави сме, всичко друго ще се нареди когато му дойде времето!

Добре дошли на новите ни дружки! Надявам се темичката ни да ви донесе късмет и съвсем скоро да скочите към отчетни Hug Ние сме тук да се подкрепяме и изслушваме, споделяйте на воля - имате си 100% съмишленички в наше лице!

Прегръщам всички! Heart

# 303
Ламип, тихичко честито! ❤

Инвизибъл, заедно се движим! Ще стискам палци да имаме + този месец! ☺❤

Мери, Джей, съжалявам... Сигурна съм, че месеца на любовта, ще ви донесе резултата, който искате! 💞

# 304
Ех, колко е хубаво да виждам положителни тестове....
Тихичко честито и успех!

При мен все още нищо. Снощи по същото време като онази вечер вдигах 37.5, а днес, като вчера, няма и помен от вечерната температура....
Явно има някакъв възпалителен процес при мен и ако продължи така ще се наложи да посетя лекар....
Та явно при нас и този месец няма да е......

# 305
Честито на Lamip Simple Smile Аз се гърча тихичко от болки, мразя 2рия ден от МЦ!

# 306
Добро утроооо!
Добре дошли на новите попълнения, да не се застояват за дълго!
Обичам да виждам две чертички, някак си осмислят деня.
За симптомите ще ви споделя нещо. Нито с първата, нито с втората бременност не съм има зацапване при имплантирането. Даже честно казано ако сега ми се сличи ще се стресна леко, въпреки, че знам, че е нормално. Така че докато няма лелка всичко е ок! И в двата случая до самото закъснение не съм имала симптоми за бременност, а само за това, че ще ми дойде. Не съм правила предварително тестове, чаках си най- спокойно. И в двата случая тестовете ги направих след седмица закъснение. За по-сигурно Simple Smile здрави нерви имам, а? Първи признак за това, че съм бременна беше, че ми се ходеше по малко нужда много често, дори и през нощта, а аз по- принцип не ходя тогава. Е това е, надявам се да съм била полезна!
Приятен ден! Петък е Simple Smile

# 307
Аз да досподеля и повече няма да ви занимавам с мен, след като не мога да отида до лаборатория, си купих един престо и вече съм по-спокойна, пък вече на преглед ще е ясно всичко Simple Smile

# 308
  • София
Аз да досподеля и повече няма да ви занимавам с мен, след като не мога да отида до лаборатория, си купих един престо и вече съм по-спокойна, пък вече на преглед ще е ясно всичко Simple Smile

Прекрасен тест!!! Оправи ми деня, честитоооооо! Леко и безпроблемно до края,  и на финал пухкаво вързопче Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 309
Ех , че хубави чертички , Lamip , честито Heart

# 310
Аз не издържах и си направих тест. Едно голямо нищо.
Имам 3-4 дни до цикъл, явно ще си го чакам и това е...

# 311
А на мен пък много силно ми се иска, да видим 2 черти на някое от момичетата, които се мотат из темата от дълго време. Някоя ветеранка няма ли да изригне с положителен тест? Това би ми възвърнало надеждата.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 11:57 от Анонимен

# 312
Много хубавиииии две чертички!! Ейй много се зарадвах, безпроблемно и лекоо бременееене.
Дано ни повличаш крак и на всички нас Simple Smile

# 313
Джули , аз не чакам чааак на 31 ви

# 314
Мери, мила, при мен няма абсолютно нищо ново. Затова главно следя темата и си мълча, че не искам да заразявам с моите мрачни и тъжни мисли. Grinning
Като ми е криво и ме избива на купуване на книги, че поне да има с какво да си отвличам вниманието. Вчера си купих две на Камила Лекберг - "Вещицата" и "Бавачката на ангели". Стискайте палци да са хубави.
Иначе съм 20-21ви ден от цикъла и още ми е рано за тестване, но и никакви симптоми нямам. Само прочутото напрежение в гърдите. Нещо хич не съм обнадеждена.
Надявам се при теб е по-добре положението. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт