Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 414
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Наталче дойде лелката ей сега. Другият месец по градик, почвам да търся лубриканта и ще си взема лентички за О, че на тоя електронен календар грам вяра нямам. Успех на всички момичета. Февруари ще е нашият месец, вярвам.

И аз чакам другия месец, вярвам че в месеца на любовта ще има само хубави новини Flowers Hibiscus

Добро утро, прекрасни! Hug

Аз за съжаление ще се боря другия месец пак. Тази сутрин ми дойде без никакви нерви и болки. Cry
Направо ми иде да спрем поне за месец.... изморително е. Но годинките ме притискат и не ми се иска. Следващата овулация ми съвпада с рождения ден, дано пък ми носи успех. На него родих и дъщеря си Grinning

Както и да е, и това ще го преживеем. Хубав ден да имате и прекрасен уикенд!

Следващия месец ще е твоя Flowers Four Leaf Clover Kiss

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 12:57 от Не се сърди, човече

# 286
Здравейте, нека и аз споделя моите вълнения тези дни. Трябваше да ми дойде някъде 21-22, не съм сигурна, цикълът ми не винаги е редовен, но усетих болки свързани с овулация на 7ми вечерта, та затова предполагам някъде там. На 22ри правих тест и ми се появи много бледа чертичка:

реших да не бързам да се радвам, защото преди предната ми бременност на един от месеците имах такава черта и после след седмица закъснение, ми дойде, затова реших днес да направя нов тест, надявайки се да е доста по ярка:

еми не е толкова ярка, колкото се надявах и не знам 3-4 дни след закъснение, нормално ли е да е такава. Ще се радвам някой да сподели опит с подобни чертички Simple Smile
Лек ден на всички!

# 287
Според мен е положителен Grinning
Радост за очите! Дано всичко е наред Hug

# 288
Lamip, бегом до близката лаборатория!
Чакаме после да отчетеш прилично ЧХГ 🤗💞

# 289
Lamip, на шуърчек са такива, много бавно и след много време се насищат! Положителен е и прогнозирам, че ЧХГ е над 100! Тихичко честито!

# 290
Джей , съжалявам ...късмет другия месец . Мисля , че празниците и поводите ще ви отразят добре Heart

Скорпи Hug

Lamip , и за мен няма съмнение ... честито и до термин People Baby При всяка жена и при всяка бременност , ЧХГ се насища различно , важното е , че го има Simple Smile

Както е казала Наталчето , ще има куп любовни чудеса , в месеца на любовта Heart /чак ми прозвуча като заглавие Grinning /

Рокетче , Буболеска , нещо интересно при вас момичета Blush

Много успех на всички нечакащи Hands Pray

# 291
Lamip, бегом до близката лаборатория!
Чакаме после да отчетеш прилично ЧХГ 🤗💞

С малко дете съм и не ми се иска в този грипен сезон да го мъкна по лаборатории, така че ще си тръпна

# 292
Ехххх , и ние с теб ✌
Нищо , и утре е ден.  Таткото ще гледа детето, а ти на кръвен 😉

# 293
Стискам палци, ох каква радост за очите ми е теста дори и с бледа черта. Дано всичко е наред.
Момичета снабдих се и с масло от вечерна иглика, за да стимулирам ЦС,дано се получи. Мисля да пия 2 по 2. Което на ден прави доза от 2000 мг, така пише и на листовката. Вие приемали ли сте? Как?

# 294
Стискам палци, ох каква радост за очите ми е теста дори и с бледа черта. Дано всичко е наред.
Момичета снабдих се и с масло от вечерна иглика, за да стимулирам ЦС,дано се получи. Мисля да пия 2 по 2. Което на ден прави доза от 2000 мг, така пише и на листовката. Вие приемали ли сте? Как?

Йо, аз взимам сутрин и вечер по 1 от 1300мг. Ако искаш можеш да взимаш 1 ден 2х, а на следяащия 3.
Незнам дали е от него или някой витамин, но да споделя, че миглите ми станаха силни гъсти Simple Smile много я харесвам тази добавка!

Lamip, тихичко честито!

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 12:03 от Sha Ni

# 295
Здравейте, момичета, приемате ли нови попълнения? Цял месец ви чета вече и все не се престрашавам да пиша. Имах даже положителен тест ден преди да ми дойде, с розова, но бледа черта, но на кръвния - пълна нула. Що рев изревах. Този месец с нови сили, точно ми свърши и днес даже съм на преглед, просто профилактично, че е време вече. Ще се радвам да истерясваме заедно Grinning

# 296
Ламип, тихичко честито! Много зареждащо започва сутринта Simple Smile

Попринцип от днес трябва да започна да меря О. Аз започнах от сряда, с бледи черти които явно са си -. Дано да се насити през следващите 5 дни.  Дуфастона как го пиете? На мен ми го бяха предписали за да ми предизвикат цикъл, но като се има предвид при колко некомпетентна докторка съм била ....  

BundleOfLove добре дошла! Много прегръдки за теб и без отчайване. Тук чета от половин година мнения и почти всеки месец изпращаме някой към отчетни. И теб там ще те изпратим :*

# 297
Сузи, и за това го изписват.
Иначе съм приемала 3х1 , но СЛЕД доказана О на УЗ .
Провери си първо прогестерона и тогава да се прецени , ще пиеш ли или не.

# 298
Rosse, взела съм си ваучер за следващия месец измерване на хормони и тогава ще меря и прогестерона.

За дуфастона и д-рката, 2 седмици ми лекува киста, след 2 седмично закъснение не видя, че всъщност съм била бременна ...

# 299
Привет от мен, в този мрачен ден се чувствам много потисната и знам, че тук е мястото, където винаги намирам утеха. Прекрасно е да виждам ++ тестчета, нека се случва по-често!!! Днес ми е 5 ден след положителния тест на О, вглеждам се за разни зацапвания и си мечтая за имплантация, но всъщност нищо не усещам, нямам абсолютно никакви признаци и ранни симптоми. Почти съм сигурна, че пак не е станало...и вече се замислям къде в Пловдив да започнем да пускаме изследвания...Майка ми казваше, че трябва преди 30г да родя първото си дете, че после ставало по-трудно, пффф а аз не мога да го зачена дори.

Общи условия

Активация на акаунт