Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 421
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Памперс, аз пък стискам палци и на теб!
Благдаря! Kiss
Но ще се наложи да ме запишеш за следващия месец, начало на М - 24.01, О - 08.02, Ц - 23.02
Пък аз така се зарадвах, че подрани да хване ММ вкъщи, че и случайно я хванах...Викам си  - знак от съдбата, ама не било баш така Grinning Тъкмо ще си мина срещите със забъря на спокойствие без да ми се гади от бъркането в устата.

# 271
  • Габрово
Добре дошли момичета и скоро заедно да празнуваме Heart
Относно дуфастон и аз знам че преди ову не се взема ,някой ако му трябва пращам подарък нова опаковка не ползвана.Аз съм твърде против химията само в крайни моменти ,животоспасяващи така да се каже.На кой ден аг ти пусна изследване за прогестерон Blush .Нещо не ми е както трябва ,не че съм лекар ,ама .....читавите аг пускат след фоликуметрия с хваната Ову и минали 7дни те пращат на кръвен , а аз до колкото разбрах не си имала фм!Тогава изследването е пказателно, на око и през другите дни не значи нищо истинно!!!Аз само прогестерон не съм пускала след фоликуметрия от всичко възможно ,просто един аг прецени на око ,че имам дефицит и ми изписа дуфастон Joy масово по селските градове  е лечението на око и на симптом или каквото му е дошло първо на ум Joyсмея се ама е трагично.Сори за спама....
П.п сега съм с нова мухичка Grinning на 7  ден от любовта ми стана това с кървенето за ден Joyбутам ли я яко масло ,нали се сещате мухата какво ми бръмчи  имплантация майка имплантация Joy

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 20:57 от danger#scorpion@

# 272
Мери* какво стана с теб? Не беше ли и ти около тези дни?
Аз още нямам цикъл, нямам и тест. Grinning
По принцип ми идва или късно вечер, или рано сутрин. Та... утре ако не съм в депресия и цикъл, ще си купя тест след работа.
За първи месец не правя тестове, много по-спокойно е някак.

Добре дошли на всички! Не стойте много дълго тук Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 21:09 от JLo

# 273
  • Габрово
Jlo нищо няма да напиша и кажа.....по суеверни причини но знаеш защо се включвам Hug

# 274
Добре дошли на новите момичета и ви пожелавам да не се задържите задълго тук Heart

Буболеса, стискам палчета да не идва гадната лелка и скоро да ни изненадаш с един хубав положителен тест Blush Kissing Heart

danger#scorpion@, радвам се, че при теб всичко около прегледа е добре. Вече поне да си спокойна и с леко сърце да се мятате следващия месец Innocent

jezebell, стискам палци да е бебешко зацапване и да не ти дойде!

Pampers и аз постоянно все някакви "знаци от съдбата" намирам (включително номерата от автобусните билетчета Joy ), пълна откачалка съм...ама какво да се прави, добре, че мъжете ни ни обичат такива Grinning

JLo стискам палци утре да си купиш тест и резултатът да е повече от хубав! Two Hearts

Извинявам се ако съм пропуснала някого, но през деня ми е много трудно да пиша по време на работа и докато прочета всичко забравих половината Joy

И накрая за малко добре настроение да ви разкажа за реакцията на моя мъж: Пускат реклама за някакъв гел или какво беше, против вагинална сухота, при което той казва "Само такова не сме купували" Joy Joy Joy

# 275
Благодаря за милите думи, момичета. Аз не мога да държа емоциите в себе си, та, когато ми се плаче, плача колкото си искам. Мъжът ми май вече започва да го приема за нормално за мен. Grinning

За знаците от съдбата - и аз съм същата. Преди време всеки ден си смятах числата от билетчетата за автобус. Дори бях си измислила някаква закономерност, че ако сборът им е по-голям или по-малък от еди си колко, то денят ми ще е хубав или лош. Grinning

Много съжалявам за отрицателните тестове, момичета. Все пак и аз вярвам, че докато няма лелка, шанс има!

ДжейЛо, нищо няма да ти кажа и аз, само чакам! Grinning

Катинка, прочетох ти историята. Възхищавам на силата ти. Вярвам, че скоро ще те сполети щастието и този път ще е с успешен финал! Simple Smile

# 276
  • София
Благодаря ти, мила Кати!

Джезъбел, добре дошла и не се задържай дълго тук Wink

JLo... знаеш си 😉❤

Скорпи, а дано твоята мухичка се окаже нещо мнооооооого по-голямо и ревящо, и акащо иии... сладко! 🤗

Памперс, горе главата! Следващият месец е вашия!

# 277
Здравейте мили момичета,
Първо исках да благодаря това, че отново ме накарахте да повярвам, че не съм сама и винаги има надежда. Sparkling Heart Heart
От почти година правим опити, но все без успех.Sad Правих хормонални изследвания, всичко е в норма и така в продължение на година, всеки месец чакаме тези така желани две чертички, като първоначалните опити не бяха чести.Признавам, до сега четях анонимно, защото бях скептично настроена към подобни групи, пълни с много трогателни и тежки истории. Днес събрах смелост и бих искала и аз да се включа във вашето весело календарче с последен МЦ - 30.12.2018, очакван МЦ на 28 Януари. Всеки месец очакваме чудото, мечтаем за име, креватче и щастливи мигове заедно, но този месец е различно, усещам, че не съм сама и имам вас. На тези, които вече имат малки точици в коремчетата, пожелавам да станат големи и пухави, а на тези, като мен, чакащи с нетърпение закъснението, пожелавам едни тъмно червени две чертички и сълзи само от радост. Преди няколко дни ММ ми каза, че е сънувал сън, че му казвам, че чудото се е случило, искрено се надявам да е пророчески и този месец да не роня крокодилски сълзи.

# 278
belleelle, искрено ти пожелавам сънят на мъжа ти да се окаже пророчески и скоро да имаш една малка точица в корема! Стискам ти палци. Всички тук сме на едно дередже, така че те разбираме и подкрепяме.

Прегръдки!

# 279
  • Габрово
Ех че хубаво и уютно е при нас толкова много наши съратнички се записаха.Щастлива съм че сме много и се подкрепяме още по щастлива ще съм в наша препълнена отчетна Heart Eyes
Бубееее много сладко си го написала,Peoney Hug
Катинка аз съм с опити на няколко месеца когат ММ си дойде и ти благодаря шанс чак Март ако случим момента Grinningпък може и да сме Joy с мойте ненормални кървенета ,знам че не сме ама е хубаво да си се надяваш и вярваш в нещичко хубаво Heart Eyes
Като дрога сте ми не мога без вас Blush
Много благодаря за подкрепата в трудните моменти с вас не съм сама никога какво по-хубаво Hug

# 280
Мери* какво стана с теб? Не беше ли и ти около тези дни?
Аз още нямам цикъл, нямам и тест. Grinning
По принцип ми идва или късно вечер, или рано сутрин. Та... утре ако не съм в депресия и цикъл, ще си купя тест след работа.
За първи месец не правя тестове, много по-спокойно е някак.

Добре дошли на всички! Не стойте много дълго тук Hug
И аз чакам още ☺ Предполагам всеки момент ще се появи ... случва ми се веднъж годишно да се удължи на 32/33 дни . Ти 🙏☺ ?

# 281
И аз да се включа с тест преди малко, отрицателен, 1 ден преди лелката, но надеждата умира последна. Вече няма да си купувам тестове, само ме изкушават като седят в нас.

# 282
  • София

Добро утро, момичета Revolving Hearts Хубав и пълен с положителни емоции ден ви желая Flowers Hibiscus
Добре дошли на новите момичета Kiss

И аз да се включа с тест преди малко, отрицателен, 1 ден преди лелката, но надеждата умира последна. Вече няма да си купувам тестове, само ме изкушават като седят в нас.
Изчакай поне ден след закъснението, може би си подранила с теста Wink

JLo, Скорпи Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 283
Наталче дойде лелката ей сега. Другият месец по градик, почвам да търся лубриканта и ще си взема лентички за О, че на тоя електронен календар грам вяра нямам. Успех на всички момичета. Февруари ще е нашият месец, вярвам.

# 284
Добро утро, прекрасни! Hug

Аз за съжаление ще се боря другия месец пак. Тази сутрин ми дойде без никакви нерви и болки. Cry
Направо ми иде да спрем поне за месец.... изморително е. Но годинките ме притискат и не ми се иска. Следващата овулация ми съвпада с рождения ден, дано пък ми носи успех. На него родих и дъщеря си Grinning

Както и да е, и това ще го преживеем. Хубав ден да имате и прекрасен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт