Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
-
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
-
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са методите за откриване на втора бременност?

Тъкмо ще си мина срещите със забъря на спокойствие без да ми се гади от бъркането в устата. 
.Нещо не ми е както трябва ,не че съм лекар ,ама .....читавите аг пускат след фоликуметрия с хваната Ову и минали 7дни те пращат на кръвен , а аз до колкото разбрах не си имала фм!Тогава изследването е пказателно, на око и през другите дни не значи нищо истинно!!!Аз само прогестерон не съм пускала след фоликуметрия от всичко възможно ,просто един аг прецени на око ,че имам дефицит и ми изписа дуфастон
масово по селските градове е лечението на око и на симптом или каквото му е дошло първо на ум

Правих хормонални изследвания, всичко е в норма и така в продължение на година, всеки месец чакаме тези така желани две чертички, като първоначалните опити не бяха чести.Признавам, до сега четях анонимно, защото бях скептично настроена към подобни групи, пълни с много трогателни и тежки истории. Днес събрах смелост и бих искала и аз да се включа във вашето весело календарче с последен МЦ - 30.12.2018, очакван МЦ на 28 Януари. Всеки месец очакваме чудото, мечтаем за име, креватче и щастливи мигове заедно, но този месец е различно, усещам, че не съм сама и имам вас. На тези, които вече имат малки точици в коремчетата, пожелавам да станат големи и пухави, а на тези, като мен, чакащи с нетърпение закъснението, пожелавам едни тъмно червени две чертички и сълзи само от радост. Преди няколко дни ММ ми каза, че е сънувал сън, че му казвам, че чудото се е случило, искрено се надявам да е пророчески и този месец да не роня крокодилски сълзи. 

Хубав и пълен с положителни емоции ден ви желая