Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 429
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Лилак, не се отчайвай, не знаеш кога ще те изненада, с първата ми бременност нещата станаха само от веднъж, не от първия месец, а просто в този месец бяхме много заети и само веднъж бебеправихме. Естествена аз не очаквах да се получи нещо, като се има предвид , че предните месеци бяхме много по-редовни, ама ето, късмет. Така че горе главата и не знаеш кога ще те тресне изненадата, може би , когато не се надяваш Simple Smile

# 256
Куки, писах ти и на лични, но май не стигам до теб. . С удоволствие те включвам на момента, само ми дай и датите за О и последен МЦ, за да можем да те мислим и да стискаме палци пълноценно! Two Hearts

Памперс, аз пък стискам палци и на теб! Както обичам да казвам - не е забранено! Kissing Face

Лил, както се казва в онази прословута поговорка: И това ще мине... Кураж! (...и малко шоколад, ако ти се намира)! Kiss

# 257
Благодаря ви! Просто наистина вече взе да ми писва, 1 година опити и едно голямо нищо. Надеждата ми беше в този месец, сега се почва една въртележка от изследвания и лекари Sad

Момичета, силно стискам палци на чакащите! Купчина двучертичкови тестчета искам! Simple Smile)

# 258
Честито за положителния тест! Много се радвам да видя 2 черти, макар и на чужд тест Simple Smile

Лилак, не се отчайвай! Ще стане! Ще видиш... Просто явно сега не е бил подходящия момент за вашето дете..
. Поне аз с това гледам да се успокоявам.

Аз имам 4-5 дни до датата. Засега нищо. Нито бяло течение, нито ПМС, нищо. Една ужасна болка в кръста и гърдите, но отстрани към мишниците, не баш като друг път.
Снощи ми беше адски студено, премерих си Т - 37,5. Днес няма и помен от нея... Много странно.

# 259
Lilak ,След три дни си пушка ! Със съвсем различно настроение. И за да не се депресираш сега вземи да си състави план ... напълно подходящ ден е утре да си пуснеш хормони! Да запишеш час на ТМ за една СГ (гледай да е в репродуктивна клиника)
Може да пуснеш и някой витамини ( В12 и Д) ,  на чист ден си провери и ТСХ .
И м/у другото запиши час при някой док (различен от твоя)
Аз така бих действала !

Дами , чувала съм ,че при една жена бременност с бременност не си приличат , със симптомите същата работа .
Да знаете какви месеци съм имала с болки , без болки , със световъртежи , с гаде , с повръщане ...И накрая лелка 😡
За това е много рано да ги търсите .
15/20 след закъснение започнаха да ми се подуват гърдите и да имам постоянни болки като ПМС (бяха съвсем незначителни преди  тест и две седмици след това)

Редактирам се , че се сетих нещо, което ме сваляше на земята и всички графици на секс покрай О губеха смисъл😣Седмица преди Ц  се започваше с един специфичен мирис (вероятно на кръв, според момичета с които сме коментирали ) и няколко дни
преди датата на Ц имах проблем с ВЦ - запек!
Тези два симптома бяха ли на лице , нищо друго не важи! Чудовището е на път! Отидех ли до ВЦ ...пристигаше Ц.

# 260
  • София
Привет, мили момичета!

Попче, горе главата, момиче! Лелка все още няма, така че шанс има! Ако ли пък не - животът продължава и ние с него, и вашето детенце ще дойде при вас когато му е времето!

Лилак, и аз да кажа - не се отчайвай! Rosse ти го е написала много хубаво - състави си план, действай по него и ще видиш, че чувството, когато почнеш да правиш нещо за себе си, е невероятно, а и времето ще минава много по-бързо така! Приключението тепърва започва, ще научиш повече за тялото си - какво по-хубаво от това? Blush

Слънчогледче, Treio, Анел, поплачете си, помрънкайте си - ние сме затова тук, да има на кой човек да си излее душата. И от другата седмица с нови сили продължаваме всички напред! Hug

Lilly, и аз не чакам на твоята дата, и при мен няма никакви симптоми. Ама нула. Тя и Rosse го е написала добре - много е рано да ги търсим.
Единствено от днес имам съвсем, ама съвсем леки болчици, даже трябва да не правя абсолютно нищо друго, та да ги усетя, друго не. Имах ги и по-рано, преди 3-4 дни, и после спряха. Всъщност, този цикъл е най-безсимптомен откакто работим за бебе. Но тези болки по-скоро ме навяват на мисълта, че ще ми дойде. НО! Каквото стане, няма да се отчайваме!

Прегръщам ви! Heart

# 261
Rosse, относно запека - имам го същия симптом... 😁

Ще де следя сега края на месеца, ако го няма - изгаря един тест със сигурност! 😂

# 262
Аз пак съм наопаки😂Мен ми се разстройва стомаха около и по време на цикъл.

# 263
  • Габрово
Много тъжно ми стана пуста му и къръшка тема Cry Попинце няма да се отчайва ме мила и за нас ще има чудо,е не всеки ден но все веднъж ще стане.Лилаче съжелявам за грозната лелка как мрзя тая кръвввв RageHugСилна си смело напред скоро ще дойде и веселата част.
Аз тъкмо излязах от прегледа ами всичко си е наред  според аг Joyголяма съм паника.Та така каза ми че матката и там работите и са за втора фаза  и прозрачна слуз откри и заключи че май съм била в овулация предходните дни и от там кървенето .Не видя полип на това място , дадох и старите лекарски епикризи и заключи че всичко ми е ок нямам кисти освен фоликуларните нямам възли миоми и т.н всичко изглежда сппкойно и чисто.Аз за всеки случей препишках тест щото си викам ако е ИМ но е отрицателен и се успокоих ,че снощи се начетох на глупости.Каза да си следя следващите цикли и така.Според мен лично това беше или овулация или имплантаци смях не смях и аз като лудите ама днеск няма помен от кръв Joy да се хвана като удавник за сламка Blush
Пожелавам много късмет тия дни за всички ни Kissing Heart

# 264
Здравейте момичета! На 20г.съм от Ямбол  и правим опити за бебе с моя приятел. Всички хормони са в норма,освен прогестерона.  На 27.12.18г бях при  др.Янчева не установи кисти и каквито и да било смущения.  За жалост от скоро живея в германия и на 04.01.трябваше да се прибера.  Също имам нередовен цикъл.  Тя ми изписа дуфастон по схема и иногинол . 3м от  16ден 10х2 и иногинол х1. След приема ми дойде на 18.01 2дни розово 2дни кафяво.  Ииногинола свърши. Тя ми каза за тези 3 месеца ще има положителен тест... попитах я за дуфастон дали подтиска ову а тя се засмя и каза твърдо не ... силно се надявам да е права

# 265
Здравей, Христена и добре дошла Blush Дуфастонът нормализира нивата на прогестерон , според мен няма как да подтиска овулацията , а напротив . Аз също знам , че след дуфастон лесно се забременява . Успех !

# 266
Попи, съжалявам! Аз бях убедена че тестът е положителен Sad дано скоро имаш прекрасни тлъсти 2 черти.
Скорпи, браво Simple Smile
Лилак, прегръщам те! Всичко ще бъде наред Heart
Христена, дуфастон се пие задължително след овулация. Иначе я потиска и де факто няма как да забременееш. Трбява да установиш, най-добре с фоликулометрия, че си имала овулация и тогава да го пиеш.

# 267
Аз на втория месец от пиенето на Дуфастон забременях. Това беше първият месец, в който имах болка от овулация. Бях се панирала дали ще бъде вътре в матката. Интернет е страшна работа. Като чета и ми настръхва косата.
Иначе на някои Дуфастонът помага, на други - не. Зависи от случая

# 268
Здравейте, момичета. Много често чета коментарите ви, най- накрая се престраших и аз да се включа 🌷 Правим опити , след неуспешна извънматочна септември, не очаквам М. на 29-ти. Силно се надявам, да имаме успех този месец. Усещам бодежи в гърдите и днес забелязах розово зацапване по бельото ми, а и на тоалетната хартия също-дано това не предвещава нищо лошо😕Пожелавам много, много положителни тестчета на всички чакащи ❤

# 269
Искам само да ви покажа нещо... и да ви наръся с един 14седмичен прашец.. още не ясно дали син или розов..
Прегръдки за всички от мен! Heart

Общи условия

Активация на акаунт