Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
-
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
-
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са методите за откриване на втора бременност?
При нас положението никак не е хубаво. Днес бях отново на лекар и си направих някои изследвания а ММ си направи спермограма. Установи се, че имам ИР, дефицит на Б12, дефицит на вит.D, TSH е 2,16 и пролактина ми леко завишени, а спермограмата е с не особено добра морфология. Последните два цикъла са ми на около 60 дни. На ехографа не се вижда нищо притеснително. На миналия преглед ми беше изписала Cycle balans, за да ми се регулира цикъла, но без успех. На всичкото отгоре май съм пипала и гъби. Сега ми изписа метфогама, вит. Б12, вит. Д, Иногинол и полижинакс, а на ММ Profertil Men а след като по оправят нещата с ИР ще започна и аз с profertil. След като ни излязат микробиологията ще видим дали няма да добавим и нещо друго към лечението. Вече съм супер отчаяна. 😢 Извинявам се за дългия пост, но имах нужда да споделя с някого защото ми е супер тежко. 😢😢😢

щом няма лелка има надежда.

питат ме в градината ли съм забременяла 
Току що разбрах, че една приятелка е бременна. Хубава новина, разбира се. Аз й честитих, но вътрешно крещях. Много ми е кофти, каква гаднярка съм, не мога да се зарадвам както е редно. Такъв болен мозък като моя, няма