Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 977
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Лили, Бел, Рокетче стискам палци до ден-два да ни зарадвате с хубави новини! Други не ви разрешавам! 😁❤

# 646
Мен вече направо ме е срам като отида в лабораторията. Като някой пенсионер със 100 болести съм и всеки месец кисна за нещо там. То не бяха хормони, не беше програтерон, АМХ, дефицит на вит.Д, завишен пролактин .... абе мани, мани.
Иначе и мен в началото ми ставаше лошо, ама сега ела да ме видиш. 😄
Утре сутринта правя Престото с първа урина и ако покаже нещо съмнително, мога и да се замисля за кръвен. Ама иначе хич не ми се ходи, пак, отново.
А мен вече ме е срам да ходя до аптеката Flushed

# 647
Хаха, Съншайн, аз затова ги сменям аптеките. Дори понякога хоя по надалече за тестове, че иначе ще ме помислят за луда. 😄

# 648
Еми и аз ги сменям , ама те вече ме научиха навсякъде Joy

# 649
  • Габрово
Сън, Рокетче и мен ме е срам че ги познавам повечето в аптеките , зареждам ги Joy С мойта работа целия град ме познава Joy

# 650
Даже едната фармацефтка последния път като си взех sure check ми вика - и да знаеш , ме за този трябва да имаш закъснение , не го прави рано !!!! Баси , какво ги засяга Thinking
А престото ги взех от аптека , от която не бях взимала и нося аз двете кутии на касата спокойна , че там никой не ме знае и момичето ме поглежда и ми заявява - ама те са по два в кутия , един преди закъснение и един за после , не ви трябват толкова много . Аре бе , верно ли ?

# 651
Даже едната фармацефтка последния път като си взех sure check ми вика - и да знаеш , ме за този трябва да имаш закъснение , не го прави рано !!!! Баси , какво ги засяга Thinking

Аз все взимам за една приятелка, скоро очаквам да питат, не е ли бременна вече тази приятелка 😂😂😂😂😂😂😂

# 652
Ще видят те като забременея ,на всички ще се похваля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
Момичета, да се отчета и аз, че днес ми излязоха резултатите, но чак в четвъртък имам час при лекарката, за да видим какво ще каже.
TSH ми се е увеличил още от предното тестване. Този МАТ доста ме шашна като му видях резултата, четох разни неща в интернет, но не съм сигурна колко правилно гадая. Ако вие имате мнение, ще се радвам да го чуя. Simple Smile

# 654
Ох, момичета плача от смях Joy Joy Joy Така ме развеселихте! :*

Това със смяната на аптеките и аз съм го правила. Единия път бях забравила да си купя и съм решила обаче, че трябва да е с първа урина, ставам вече ще се напикая, стискам и отивам до аптеката рано рано сутринта в една неделя. Със слънчевите очила на очите и гледам няма никой вътре. О викам идеално, влизам. И тъкмо влизам и влизат няколко човека след мен. Едва едва викам на жената един тест за Б, а тя отивайки навътре започва да крещи: Какъв тест за Б искате? Имаме от тези дето директно се напишкват и не знам си какви още. Малееее умрях от срам Grinning

# 655
Sunflower92, трябва да идеш на ендокринолог, ТАТ е висок, тсх също, п4 също е на горна граница. не съм много експерт, но може да е начална фаза на хипофункция (ако вече си я нямаш). Не искам да те стряскам, най-вероятно ще ти изпишат еутирокс, 25мг на ден. Но пак казвам- не съм експерт, аз си имам хашимото и съдя по моите резултати. Направи ли т3 и мат?

# 656
Само тези от снимката съм изследвала, ендокриноложката ми ги написа, в четвъртък ще ходя да ми види резултатите. Иначе аз точно МАТ съм изследвала, ТАТ не съм, но жената в лабораторията, когато видя какво ще изследвам, ме попита да не би да имам хашимото и аз казах, че не знам. Аз наистина не знам, за пръв път отидох на ендокринолог и си правя такива изследвания.

# 657
Мисля, че се е отключило, но поне е в началото и с хапченца ще се оправиш, може дори да е моментно. Прикачам ти мои резултати, които са от миналата година, които не са много добри. Но имай предвид, че аз съм на високи доЗи и съм си с хашимото от 21 годишна. При мен няма обратимост на процеса. При теб, ако има нещо, взимай мерки веднага, хранителен режим задължително, и скоро може да си ок. Но задължително на лекар, за да ти потвърдят.

# 658
Благодаря ти много! Тя лекарката каза, че като види тези резултати и ще прецени дали да изследва още неща, но и аз си мисля, че ще ми изпише нещо и ще се регулират. Дано! Simple Smile

# 659
Като свалиш ТСХ, ще забременееш! Споко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт