Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 064
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета , прекрасна нова темичка , да носи само положителни тестчета и много коремчета пълни с любов!
Аз този път минавам вече да ви замеря с памперсчета дано са ви на късмет ще стискам палци за всяка от вас. Не се отказвайте и вярвайте в чудото един ден то ще е при вас . 🤗🙏🤞🍀💙

# 76
  • Габрово
Рози честита рожба,да е здрава и бъде голяма радост на мама и татко:blush:Да има волно детство и много късмет за напред.Благодаря за пупите вземам си смело направо съм забравила какво е Joy

# 77
Аз не издържах на напрежението, макар че знаех резултата,  все пак направих един престо.  Естествено отрицателен е.  Такъв е живота.

# 78
Ех, Попи Hug нищо, горе главата и другия месец наново Hug
Аз още не съм купила тест, гордея се със себе си Grinning а ако успея да дочакам закъснение ще е идеално Grinning

# 79
Аз не издържах на напрежението, макар че знаех резултата,  все пак направих един престо.  Естествено отрицателен е.  Такъв е живота.

Попи, сега ли го прави? Доста късно през деня, колко ти закъснява?

# 80
  • Габрово
Попи май е раничко въобще не го брой Hug
Доста четох за тялото и устройството ни...как трябва да се храним и т.н  за да сме здрави.Няма да ви пълня главата с всичката информация ,но ще ви кажа най важното с 2 думи.За да сме здрави и всички системи да работят правилно в организма ни включай и репрудоктивната трябва да сме алкални !Алкализирането само би ни помогнало Blush Има научни статии, доклади че киселинноста в организма води до най лошите болести дори.....Алкални храни са само плодовете ,зеленчуците и ядките,най -хубаво в суров вид!Та мисълта ми е, че водим хипер не здравословен начин на живот и главно хранене от там и доста проблеми.Може да се прочете по темта, както и безплтни книги в нета..повече инфо никога не е излишно ,аз съм на този принцип и дано на някой моите думи събудят любопитство и прочете малко за Алкализирането на организма Blush

# 81
Здравейте момичета, и аз се включвам да ви следя с опити от 2 месеца, като миналият не го броя понеже изпуснахме О. Минали са 11 дена от О. Следя я с женският календар на телефона. Цикъла ми е като по часовник. Вчера след работа правих тест, за съжаление беше отрицателен, но знам че е още рано, но кой ме накара да мина през аптеката... Истинско чудо ще е да стане от първият път, но аз вярвам в чудеса. Едно от притесненията ми е, че съм изключително суха там долу, и винаги използваме лубриканти, дали обаче не убиват сперматозоидите? Желая ви много положителни тестове. Ще ви следя с удоволствие.

# 82
Здравейте! Сутринта правих тест , отрицателен . Тази вечер правих друг , ще пусна снимки правени във времето за отчитане . Веднага излезе нещо като черта , но ми се струва , че мястото и не е там... Пусна ми от дефектни тестове ...

после изглеждаше така

# 83
За мен си е отрицателен отвсякъде. Съжалявам

Относно храненето, така е! Аз ям всеки ден поне 1 плод, вечер задължително свежа салата. Сурови ядки сега ям през 4 дни, но преди режима ядях по- често. Само ако можех да откажа тестеното и сладкото, ехххх

# 84
Anele, най-добре изчакай закъснение и тогава тествай.

# 85
Явно няма да е и този месец , имам още ден до мц . Мислех че може и да покаже ако има нещо .

# 86
Аз си мился, че колкото по-късно разбера, толкова по-добре. Проблемът е, че пия дуфастон и трябва да го продължа, ако има бременност. Декември месец тестът ми отчете 3 дни преди цикъла. Направих го, за да знам дали да продължавам хапчетата. Но Бог бил решил друго... Винаги съм се радвала на жени, които разбират във втория-третия месец. Аз обаче трябва да следя хормони и не виждам как ще съм от тези късметлийки.
Искам да ви кажа, че не трябва да се отчайвате. Помислете колко по-лоши неща стават и ги сравнете с отрицателния тест. Ще се почувствате по-добре.
Вяра, търпение и напред!

# 87
Трио и аз приемам дуфастон и утре 9 ден след ову мисля да пробвам един Престо

# 88
А аз съм чувала, че лубрикантите пречат. Даже и за слюнката съм чела някъде, че може да окаже влияние...

# 89
Аз да ви помрънкам след това розовото имам болки сякаш ще ми дойде. Много се надявам в петък теста да отчете.

Общи условия

Активация на акаунт