Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 963
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро , дами ☺

При цикъл 30/32 дни , редовно отчитам О най-рано на 14 ден , най-късно на 17 ден . Бих започнала тестове от 11 или 12 ден .

Калиниста , добре дошла при нас Simple Smile Пожелавам ти успех още този месец 🤗

Лили , чакаме те с + днес 🙏

# 436
Лили , чакаме те с + днес 🙏

Ще се въздържа днес. Няма цикъл, но гърдите ме болят по - малко от вчера, а и нощес ме наболява корема... И ме е страх честно казано. На тръни съм и очаквам, че ще ми дойде Frowning1
Ако до утре няма, ще си взема тест, колкото и да ме е страх да не се разочаровам.
Не мога да повярвам, че тази черта е бебешка, аз все си мисля, че е изпарителна....

# 437
Лили, болките като ПМС са срещани в началото на почти всяка бременност ✌🏼 За мен чертичката е бебешка и стискам палци 🤞🏼

# 438
Лили,разбирам страховете ти!Има ли чертичка,има и надежда.Аз също я видях.А за болките – също ги имах и то до края на третия месец с първата ми бременност-сина ми вече е на 13г.Всеки ден пиех 3пъти по 1 спазмангол,но-шпа и бусколизин и пак си ги имах,и то доста силни на моменти.Колкото и да е гадно,са нещо нормално.Ако приемаш съвети вземи поне Но-шпа,направи си още 1 тест-Престо или Шуър и не се поддавай на страховете и отчаянието. Това ще ти попречи да говориш със сърцето си. Когато спреш да се страхуваш, ще започнеш да се наслаждаваш на онази така чакана тръпка,която изпитват всички бъдещи майки!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 10:27 от FBID100001272291541

# 439
Добро неделно утро!
За О и дали я има и кога я има искам да кажа: правете любов, хора! На мен като ми свърши Ц и веднага се захващаме през ден, а когато усетя засилване на ЦС два три дни поред всеки ден Joy
Докато няма Ц не се спираме Joy
Лили, ти си знаеш, ако искаш си изчакай с теста, но всички предменструални симтоми ги има и в ранна бременност. Така че не се отчайвай Kissing Heart
Зари, успех през февруари Hug
Калиниста, добре дошла.

# 440
  • София
Добро утро, момичета!

Лили, напълно те разбирам, не знам колко е правилно, но и аз съм така. По тази причина отказвам и да се тествам този месец преди деня на Ц, ако не ме изненада преди това. И другите момичета също са прави. Предполагам е някакво вътрешно усещане. Каквото и да решиш, обаче, мисля, че всички очакваме тлъстички две чертички от теб Hug

Calinista, добре дошла! Надявам се да ти донесем късмет и изобщо да не се задържаш дълго Wink Относно това дали е имало овулация - има само два начина да се определи това - единият е с фоликуметрия, а другият е с мерене на базална температура в домашни условия. Не се доверявай на симптоми - те не са 100% сигурен признак за наличието на овулацията.

Куки, и ние сме така - отиде ли си лелката си се обичаме ако не всеки ден, то поне през ден... даже понякога и по два пъти 😂 Радвам се, че поне това не го приемаме като задължение покрай бебеправенето и си ни едва отвътре.

# 441
  • Габрово
Бих пуснала един кръвен при съмнения даже не един, а два ако има увеличен хормон ,който го е страх от игли бодения да свиква 9 месеца са регулярно всеки месец кръв и урина минимум GrinningHeart Eyes

# 442
Момичета, да ви кажа,и на нашите мъже явно не им е лесно.
Днес си пием кафето с моят и той ни в клин ни в ръкав ми обяснява как да не съм се притеснявала. И при неговия колега и жена му не станало първите 5 месеца, чак на шестия.
Аз изобщо не знаех, че си говори с някой на тази тема. Grinning Попринцип засега не споделяме с никой, дори с най-близките роднини и приятели.
Но очите ми станах на палачинки, когато ми сервира, че на жената на колегата мъ не и харесвали китайските тестове за овулация. Е щях да падна. Вместо за коли, за овулация и бебета си говорят мъжете. Grinning
Хем ми стана смешно, хем жално. И той има нужда човека с някой да сподели, а аз майче не съм от най-добрите слушатели последно време. Grinning

# 443
бубче, това е чудесно, кажи тайната на успеха. При нас това обичане по график страшно ни натоварва психически... Напрежението се усеща, писна ми от графици...

Куки, и ние сме така - отиде ли си лелката си се обичаме ако не всеки ден, то поне през ден... даже понякога и по два пъти 😂 Радвам се, че поне това не го приемаме като задължение покрай бебеправенето и си ни едва отвътре.

# 444
Момичета, да ви кажа,и на нашите мъже явно не им е лесно.
Днес си пием кафето с моят и той ни в клин ни в ръкав ми обяснява как да не съм се притеснявала. И при неговия колега и жена му не станало първите 5 месеца, чак на шестия.
Аз изобщо не знаех, че си говори с някой на тази тема. Grinning Попринцип засега не споделяме с никой, дори с най-близките роднини и приятели.
Но очите ми станах на палачинки, когато ми сервира, че на жената на колегата мъ не и харесвали китайските тестове за овулация. Е щях да падна. Вместо за коли, за овулация и бебета си говорят мъжете. Grinning
Хем ми стана смешно, хем жално. И той има нужда човека с някой да сподели, а аз майче не съм от най-добрите слушатели последно време. Grinning

ММ , не ги коментира с никой тези неща , обаче да го видиш когато съм правила тест и като има 1 черта 😭 ...Аз започвам да псувам , той се натъжава и излиза от стаята.  След първия трансфер (неуспешен), не знам как бях ..Сигурно съм вилняла като торнадо , обаче той се вкисна жестоко!
Преживяват го ,но гледат да не показват.

Толкова беше свикнал да гледа тестове за О , че като видя този за Б ми каза " чертите не са еднакви " 😂

# 445
  • София
Здравейте, и аз се присъединявам към искащите бебе. Накратко за мен, имам  едно дете почти на 9г, от близо 3 години не се пазим и сме по течението, ако стане... Обаче годините минават/ на 34г съм/  и то не става. Последните 2- 3 месеца Ви чета редовно и много неща научих от Вас, искрено се радвам когато видя две черти на някоя от Вас и се надявам и  аз да ги видя скоро. Та това е накратко за мен, ще се радвам да ме приемете при Вас.

# 446
Dreem, добре дошла! Дано престоят ти тук е кратък. Simple Smile
34 години не са толкова много. Досега пускала ли си някакви изследвания?

Буболеса, как си ти? Аз си чакам хубавите новини от теб тези дни! Simple Smile

# 447
  • София
Много благодаря  за доброто  посрещане.
Правила съм  доста изследвания, уж всичко е наред . На цветната снимка излезе, че едната тръба не е пропусклива, но казаха, че не  е проблем да забременея . Миналият месец  започнах да следя Овулация с тестове, сигурна съм, че я засякох. Голяма надежда имах да се случат нещата , но за съжаление ми дойде дори 1 седмица по- рано.  

# 448
 Здравейте,момичета.От 2 месеца чета какво пишете,но не съм писала.Вашите истории ме разчувстваха много.Накараха ме да се замисля, колко силни сме жените.Понасяме ударите и веднага се изправяме дори и с кървящи сърца.
  Сега искам и аз да споделя своята история.Чувствам ,че имам нужда да споделя с вас.Защото кой по-добре от вас може да ме разбере.На 32 години съм и вече 3 месеца правим опити за второ бебче.Знам че трябва да съм търпелива защото с първата ми бременност ни отне 1 година,като първите 6 месеца търпеливо си чаках.Но след това отидох в София на гинеколог.Направихме изследвания,но не разбрах какви са ми резултатите,но ми назначи стимулация с клостилбелгит .Така 3 месеца го пиех ,като пиех по схема .Той  ме преглеждаше и казваше в кои дни се очаква овулация и след това пиех няколко дни дуфастон.Е аз още първият месец четох за хапчетата и разбрах,че се пият само 6 пъти в живота.И така след 3 месец  сама реших мъжът ми да си направи Спермограма.Резултатити бяха много лоши и след преглед при уролог имахме диагноза Варикоцеле и ни каза операция е единственият ни шанс за бебе.След много чудене попитахме за хапчета дали има първо с тях да пробваме.Изписа ни Фертил ейд за 3 месеца.Е за моя изненада точно третият месец забременях.
   Извинявам се че, стана толково дълго.

# 449
  • София
Попче, не знам, да ти кажа... Някаква химия ще да е. А и все още сме 'пресни', така да се каже. Но просто си имаме нужда от това, преди да си легнем, нещо като наш си ритуал си е. 🤗

Рокетче, днес попътувахме и вече сме във Велико Търново, ММ ще кара един сертификат тук, а аз ще се разлагам с книжки 3 дни 😁. И аз искам вече да знам, ама поне да мине утре, та ако не дойде, поне да има някаква надежда.

Добре дошли на новите момичета! Не се задържайте дълго тук!

Общи условия

Активация на акаунт