Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 983
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Има си чертичка определено! Дано е на коремче Hands Pray! Повтори утре или в понеделник с едно Престо.

# 421
Нямам засечена на 100 % овулация, но съм почти сигурна, че е била на 13-14 януари.
Някак си си мисля, че най-вероятно е изпарителна...
Утре с първа урина няма да мога, че нямам тест, но се надявам да успея да си взема през деня да пробвам, ако не утре - в понеделник, пък дано да няма цикъл дотогава!!!! Hands Pray

# 422
  • София
Лили, стискам палчета да не е изпарителна и да се насища! Ще са радвам да споделиш! 🤞🦄

Рокетче, някъде бях чела, че ако дължината на МЦ варира с до 5 дни, то това се води редовен цикъл 😉 Ти вече пиеш добавки и правиш изследвания, така че вярвам, че ако има проблем с О, той бързо ще се реши ❤️

# 423
  • Габрово
Относно цитонамазката 2 А по pap е приемлива и нормална за раждала жена!Нормални и не рискови са 1 и 2 група А.Втора може да означава наличие на раничка ,преминато възпаление няма изменени клетки но е добре след 3 месеца да се повтори.Изисквайте изследване със четчица и вземане на проба от канала а не от повърхността на шийката .Има значителна разлика и някой път от там произтичат скрити проблеми за които може да се реагира навреме и да не се задълбочат!Практика на повече аг е стандартната така че питайте и изисквайте! (АГ в софия ми направи такава и ми обясни за много момичета идващи с 1 2 група нормални проби и щом им направи от канала с четка се оказват в 3 4 група......а те са с убеждение че всичко е ок)
Лили има черта определено дано да е бебешка повтори утре теста и отчети във времето за резултата 2те чертички Blush

# 424
Благодаря ви, ама май няма да е бебешка. Confused  Появи ми се пак гадното бяло течение, което при мен обикновено е предвестник за цикъл.... Та.... Ще гледам да не тая много големи надежди.
И това да ми е за урок, че тест се гледа до десетата минута, а не като сега да гадая кога се е появила и дали не е изпарителна.....
Каквото дойде... Омръзна ми да се ядосвам и надявам.

# 425
Lilly, има си чертичка, не мисля че е изпарителна.И аз днес съм с такава, даже твоята е по наситена от моя резултат. Май ще повтаряме тестването и двете. А ти имаш ли някакви симптоми ?

# 426
Danger#scorpion@ много ти благодаря 🤗  аз не съм раждала трябва ли да се притеснявам?

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 20:23 от SeviRyan

# 427
Lilly, има си чертичка, не мисля че е изпарителна.И аз днес съм с такава, даже твоята е по наситена от моя резултат. Май ще повтаряме тестването и двете. А ти имаш ли някакви симптоми ?
И аз не знам вече, честно. Поддържам някаква странна температура 37,3-37,5...
Боли ме всичко все едно имам мускулна треска... Ама може би съм изстинала.
В момента ми е и лошо, и глава ме боли. Иначе нищо.

# 428
jezebel, лили- утре ви чакаме с плътни две черти, силно стискам палци за вас, момичета!

# 429
Lilly, това е температурата, мисля че е добър знак. Ако и утрешния тест има бледа чертичка, понеделник направо те пращаме на кръвен ЧХГ. Wink

# 430
Момичета, аз днес сутринта си направих тест отново. До третата минута нямаше нищо, прибрах го и го погледнах чак преди малко.
Според вас има ли смисъл да се надявам, или е изпарителна
..

Лили, аз от тези тестове доста бях направила и все ги държах , да не би случайно да се пръкне нещичко и никога, дори и след 4-5 часа не е имало и помен от втора черта, а доста сериозно съм се вглеждала 😁 Пожелавам ти да е бебешка чертичка и утре да се похвалиш с още по-наситена!

# 431
Момичета при 29-30 дневен цикъл от кой ден започвате с ову тестовете ? Аз мисля да започна от 11-я ден , ох незнам вече сякаш се чувствам изтощена от тестване и напразни надежди , и с всеки цикъл се сривам 😢. Дано за 14.02 имам две чертички 🍀❤🤞. Последен цикъл беше на 18.01 и от понеделник до неделя трябва да се действа 🤗. Дано февруари , месеца на любовта завалят тестове с две черти ❤🤞

# 432
  • Габрово
Аз вече не вярвам за овулацията ,че е по едно и също време или че е само една в месеца Joy и че не може да се измести.Ми ако не ми се бе случило деквмври нямаше и да вярвам на градски легенди как овулация може да има в деня за менструация Joy и как жени са заченали тогава и то с редовен цикъл.Моят е на 29 30 дни рядко +/- 1,2 Ама да забременея на 29 ден ми беше откачено но и потвърдено от чхг и сянката на теста за Б. Така че момичета почвам все повече да вярвам че може да се забременее извън стандартните дни за овулация по средата на цикъла!Дали са спонтанни овулации или нещо друго не се знае ама факт добих реална представа!Така че подходящ ден за почване на тестове за ову не се наемам да дам може да съм изключение а може и да не съм,често медицината няма много точно обяснение за доста неща в репродуктивната ни програма.Успех и скорошни сбъднати мечти.

# 433
Момичета при 29-30 дневен цикъл от кой ден започвате с ову тестовете ? Аз мисля да започна от 11-я ден , ох незнам вече сякаш се чувствам изтощена от тестване и напразни надежди , и с всеки цикъл се сривам 😢. Дано за 14.02 имам две чертички 🍀❤🤞. Последен цикъл беше на 18.01 и от понеделник до неделя трябва да се действа 🤗. Дано февруари , месеца на любовта завалят тестове с две черти ❤🤞

И моя цикъл е 30 дни. Този месец си правих теста седмия ден и беше отрицателен. Днес е девети ден и имаше втора чертичка макар и не като контролната. При всеки е различно.

# 434
Здравейте, момичета!! Нова съм в темичката и се радвам, че ви намерих 🤗 Пожелавам на всички да ви се случи така желаното бебенце. Ние се борим за детенце номер две, но за сега нещо не се получава. Правили сме изследвания с мъжа ми- той е с много добра спермограма, но при мен се мъдри ПКЯ. По тая причина пия фолиева к-на и Иноситол и трябва да ви кажа, че тоя месец не само си отчетох + тест за овулация, но и си ме наболяваше ниско долу. Мисля, че Иноситола ми помага. Чудя се, понеже четох в един чуждестранен сайт, че ако имаме болезнени гърди около седмица преди менструацията е почти сигурен знак, че сме имали овулация. Дали знаете за такава закономерност? Питам защото тестовете за овулация нали понякога са фалшиво положителни при ПКЯ, та вече се вглеждам и в тялото си, освен в тестовете. О, също така имах и типичната за овулация цервикална слуз.  Благодаря ви предварително 🙂

Общи условия

Активация на акаунт