Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 986
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Девойки, М ме посети днес, давам отчет,  да не ме мислите.
FBID историята ти ме разплака! Ти си силна жена!
JEZ виждам и аз чертичка!
Black честито дипломиране!

# 406
Попи, съжалявам за М, дано да ти е последна за дълго време Wink
И аз вярвам, че около пролетта едно 90% от момичетата тук ще са бременни! Simple Smile
Чета ви, момичета, и ви се възхищавам на силата на духа! Толкова истории прочетох тук, отделно всеки ден виртуално се сблъсквам с ежедневните ви проблеми и терзания и наистина успявате и мен да ме свалите на земята и да ми "кажете", че аз проблеми нямам и е тъпо да се отчайвам и самосъжалявам. Вие за мен сте герои и вярвам, че до една ще успеете в мисиите си за сбъдване на голямата мечта!

Да се отчета, че вчера бях за пръв път на ендокринолог. Доволна съм от прегледа. Жената каза, че едната част на щитовидната ми жлеза е подута и ме прати и на видеозон, за да види структурата на жлезата. Там потвърдиха същото, като поне казаха, че няма кисти и възли. Също така лекарката ми написа някои хормони, които ще пусна в понеделник и в четвъртък отново имам час, за да види резултатите и да прецени какво да прави и дали ще има нужда да ми пуска и други изследвания. Казах ѝ, че преди няколко месеца съм изследвала TSH и резултатът е бил 3,228 и тя каза, че за забременяване и при бременност (поне начална) трябва да е под 2 (както бях чела, а и вие ми казахте същото и ме посъветвахте да отида на лекар, за което ви благодаря). Сега съм спокойна и вярвам, че вървя в правилната посока и всичко това ще доведе до положителен финал! Simple Smile

# 407
Честито!
quote author=Blackwidow1322 link=topic=1088875.msg38111104#msg38111104 date=1548507528]
Скорпи, и аз си мислех това, че до пролетта по-голямата част, ако не и всички ще сме забременели! 😁

Черпя ви виртуално кафе - взех си днес държавния изпит с 6 и вече официално съм магистър! ☺
[/quote]

# 408
И аз да се включа съботно. Simple Smile

Sunflower, прочитайки кометара ти, мисля, че трябва да посетя ендокринолог и аз за второ мнение. Преди няколко месеца бях на такъв и при ТСХ 2,8 ми каза, че няма да го пипаме. Интересното е, че и гинекологт ми не иска да правим нищо за него, защото същият месец изследванията ми показаха наличие на овулация. Тук из темите ми бяха казали, че завишено ТСХ може да се дължи на дефицит на вит.Д, който аз реално имам. Та сега пия добавки и се надявам като оправим витамина и ТСХ да влезне в норма. Ама пусти му хормони, никога не ги знаеш какво ще решат.

Буболеса, относно цикълът ми, варира 28-32 дена, но никога в живота ми не е бил редовен. Въпреки това в годината имам точно 12 менструации, което значи че не ми прескача, а просто играе. Вече и на това почнах да се радвам. Grinning Пия си витамините и добавките и се надявам, че ще успея да забременея естествено или поне с минимална помощ. Опитвам се да се спра и да не мисля на този етап още за Ин-Витро, но ми е много трудно. Тайничко си чета темите в раздела за Репродуктивната помощ. Иска ми се ако не ми се получат нещата в следващите месеци, да задействам процедурите преди да стана на 32.

# 409
Рокетче, ще продължа да споделям как минават прегледите и изследванията и какъв ще е резултатът. Лекарката каза, че може и на гинеколог да прецени да ме прати, за да ме гледат на видеозон, но ще видим. Simple Smile

# 410
jezebell този път всичко ще е наред и сакчето ще си е на мястото! Вярвам и стискам палци Heart

Lilac* ти какви хормони пуска?

Blackwidow1322 честит магистър! Айде сега е време за бебешки работи вече Grinning

Пoпи 83 съжалявам за гадната лелка... Айде да се маха по-скоро и следващият месец да е вашият! Все пак си е любовен февруари, така че стискам палци за една прекрасна втора чертичка Heart

Аз никога не съм ходила на ендокринолог и нямам идея какво се случва. Да взема да отида преди да сме започнали отново опитите и заедно с половите хормони да пусна и ТСХ? Разбрах също, че е хубаво да пусна Витамин Д и Б12, така ли е ?

# 411
Скорпи, а дано! Нека да освободим място на следващите бъдещи майчета.
Блекче, честито! Почерпих се.
Попи, гуш! ❤

# 412
Благодаря ви! И аз так казвам, Кате!  Чакам си началото на февруари да направя един тест евентуално. ☺

А относно изследването на щитовидната жлеза кога в хубаво да се ходи, че про профилактичен преглед ми казаха да го направя?

# 413
Аз си правя изследвания на щит.жлеза, защото жените от родата имат проблеми там и мен не ме подмина. Никоя от тях не е имала проблеми на младини. След ражданията или менопаузата са операциите при тях. Аз си знам, че имам възли и си ги следя, а за тсх разбрах пролетта, когато казах на ендокриноложката, че ще забременявам. Тя тогава ми изписа елтироксин 25 гами на ден, защото тсх ми беше над 2. И ми каза, че при забременяване дозата се увеличава най-често двойно. Та така

# 414
Попи, ръчичка за ръчичка с тебе във Февруари и после заедно в отчетната😉 Лилака и JLo и те с нас там.

Я казвайте какви са ви плановете за тоя месец извън бебеправенето? Аз задействам нещата да уча.Тъкмо нещо сериозно да ми завземе съзнанието. Ужасявам се от мисълта, че трябва да ставам час по-рано и да спя по-малко, но целта изисква жертви. Оправям и разни козметични неща из зъбите.

Продължавам с упражненията за диастазата и прилежащото й коремче. Почти всеки ден ги правя. Тъкмо увеличих повторенията. Купила съм си бански за морето юли и трябва да дефилирам с вирнат нос😂Приема се само бременлийско коремче. Никакви мехчета!
Тъкмо с ММ говорехме, че ако до след лятната отчуска нищо не сме сътворили, ще стартираме есента с изследвания и ние.

# 415
 Здравейте момичета 🤗.   Според вас всичко наред ли е... Че аз нищо не  разбирам   

# 416
Момичета, аз днес сутринта си направих тест отново. До третата минута нямаше нищо, прибрах го и го погледнах чак преди малко.
Според вас има ли смисъл да се надявам, или е изпарителна
..

# 417
Лили аз виждам втора чертичка Simple Smile
Имаш ли закъснение?

# 418
Лили аз виждам втора чертичка Simple Smile
Имаш ли закъснение?

Не. Трябва да ми дойде утре или в понеделник.

# 419
Lilly, надежда винаги има. Прави утре един с първа урина и да видим. 🧐
На мен лично тази чертичка малко повече ми сивее, отколкото розовее. Но мен не ме гледай, аз съм с 5 диоптъра и не съм най-точният човек. 😄
Имаше ли засечена О този месец и ако да, кога?

Общи условия

Активация на акаунт