Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 017
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Хей,  момичета, привет и от мен. Не се сдържах и направих тест престо тази сутрин, но не с първото пишкане, появи се нещо едва забележимо
незнам дали въобще може да се види на снимка, но аз уж го виждам или вече толкова откачих,че ми се привиждат чертички😂 три дни преди цикъл съм, имам някакви симптоми като парещи и сърбящи гърди и бодежи ниско в корема за кратко..Силно се надявам, този път да се е получило ❤

# 391
За мен има чертичка ! Много тихичко честито 🤗

# 392
Има, има! Да се насища! ❤

# 393
Скрит текст:
Здравейте!Отдавна се каня да излея душата си,но не смея за да не ви натежавам.Реших да разкажа историята си пред вас,защото виждам,че всички момичета от групата са много човечни и по някакъв начин сплотени чрез страданията през които са преминали.Ако някой смята,че не му се четат тъжни неща,по-добре да прескочи поста ми.Накратко за мен.През май навършвам 41г.Имам голям син на 13г.,заченат естествено.От 5 години ходим с мъжа ми по изследвания в репродуктивни клиники,чета тонове информация,пия и билки,и витамини ,и хомеопатия.Лекарите отчитат ,че няма как да не стане,че даже ставаме за донори,ама нищо!Преди близо 3 год след направена цветна снимка в репрод.клиника подадохме документи за инвитро,тъй като на прегледа се установи ,че и двете тръби са непроходими и трябва да се премахнат.Бях уверена от лекаря,че ако забременея най-най случайно,то със сигурност бременността ми ще бъде извънматочна.Също и предупредена от същия много да се пазим този месец,защото след снимката само "входа бил разширен по такъв начин,че ако нещо станело със сигурност ще направя сепсис и ще трябва да ми махнат не само тръбите,а и матката!!! и дори не знаят дали ще ме спасят"!!!!!Ами трябва да ви кажа,че напук на всичко с много пазене,не следене на овулацията и един единствен контакт се оказах бременна.И както може би се досещате изпаднах в ужас и шок.Реших,че на всяка цена това е моетоЧУДО.Повярвайте,че обиколих всички църкви,изчетох всички молитвеници и постоянно си повтарях,че трябва да съм силна,спокойна за да привличам положителна енергия.Да,ама колкото повече мислех какво не трябва да мисля,толкова повече ме дърпаше най-тихият и ужасяващ страх,който някога съм изпитвала.През ден ходех на лекар-смених9 такива и никой не можеше да ми отговори дали бременността е вътрематочна или извънматочна.Ако щете вярвайте,но за тези 30дена сигурно ми се събират не повече от 10 часа сън.И така в 8 седмица,на4 D видеозон в друг град на пук на  резултата от цветната снимка се установи ВЪТРЕМАТОЧНА бременност напук на ужасяващата диагноза,която вече съм убедена е била такава за да се точат пари от фонда.Но за съжаление се установи и забавена сърдечна дейност.След 1 седмица лежане за задържане и последвало кървене,напук на всички молитви на 25.03.2016 в 12часа навръх Благовещение видях плода на надеждите си на превръзката си.Даже и кюртаж не се наложи...Не ме питайте,как вече се чувствам при всеки цикъл.От тогава до ден днешен,не спирам да се обвинявам,че дори и не се зарадвах,че в мен расте живот,обсебена от неистовата паника,която ме бе налегнала.От октомври 2016 подновихме опитите.Последния доцент при който ходих дори ме попита:"Ама как може да не става,всичко ви е наред-да не би нещо да сте се скарали?"Оттогава минаха още6 месеца.В края намесеца както писах съм на хидротубация при Татяна Арабаджи в Щерев.Дано да ми помогне.В момента пия Иногинол,Мет.фол.киселина,Прегнакеър,Вечерна иглика,Бял равнец,коприва,невен ,маточина...Да,историята която споделих с вас,мили момичета е горчива,но колкото е горчива ,толкова е и истинска и смятам,че като достигне до повече хора,поне ще ги предпазя от грешките ,които ме научиха на няколко неща:1.Не приемайте всяко мнение на лекар от репр.клиника за чиста монета,особено ако побърза да ви насочи към фонда2.След положителен тест не вярвайте на всеки квартален АГО,ами идете в по-голям град3.Не се борете със страховете си,а говорете за тях с психолог-близките едва ли ще ви разберат!4.Радвайте се на живота ,който носите и теглете една майна на всичко останало
Мила, много ме натъжи историята ти! Разбирам те идеално, позната ми е мъката при загуба, особено ако е дълго чакана! Не се обвинявай за нищо! Радвай се на детенеце, то ще ти дава сила да продължиш борбата! Ще се случат нещата, вярвам 🤗

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 01:01 от AnMary

# 394
Sunshine42, чул те Господ ❤ последния път имаше чертичка, но се оказа че не е на мястото си сакчето, а в тръбата. Беше ужасно преживяване, отстраниха тръбата и сега съм само с една, която е читава според докторите. Моля се този път всичко да е наред, ако се окажа бременна😇

# 395
Jezabell , виждам чертичка Heart Бледа е , защото нямаш закъснение все още , ще се насища . Честито

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 11:56 от Sunshine_00

# 396
И аз виждам чертичка ! Тихичко честито и да се насища ❤

# 397
  • Габрово
Jezabell ще е нормална бременност на правилното място в матката дай боже по две Hug

# 398
Дано, даноо момичета, ще си направя още един тест след няколко дни, или в деня на м. да видим пък тогава дано е по ярка и отчетлива 👼

# 399
    jezebell, страхотна съботна новина! 😘 Силно се надявам, този път да е всичко ок и на финала едно малко ревящо бебче в скута ти ❤

# 400
Виждам я и аз чертата!

Аз днес ходих да давам кръв за различните хормони. Почва се Sad

# 401
  • София
FBID, историята ти е трогателна, истинска и земна! Възхищавам се на смелостта ти, че я споделяш с хора, които са напълно непознати за теб. Няма какво различно да ти кажа, което момичетата вече не са написали тук. Но и аз искам да ти благодаря, че отваряш себе си и ни позволяваш да надникнем в душата на една силна и истинска жена, която не се спира пред нищо в стремежа си да достигне мечтата си. Независимо от всички трудности, през които си минала до сега, силно вярвам, че те ни се дават, защото можем да ги преодолеем и да израстнем още по-силни. Вярвай и ти! Мечтай, живей, радвай се на онова, което животът ни поднася! Ние ще те подкрепим в пътя, по който вървиш и ще предложим едно виртуално рамо, на което да се облегнеш. ТМ и твоят син са истински късметлии, че имат жена като теб в живота си!

Джези, и аз я виждам! Дано се насища и стискам палци този път всичко да е наред! Heart

# 402
Много тежка история.. Прегръдка! ❤ Имам позната, която има син на 14 г. и поне от 10 години се мъчиха да направят второ. Няколко спонтанни или просто цикъл... Миналата година забременя и успя да го износи, сега се радва на малка хубава госпожица! Вярвам, че щастието, което я сполетя, ще дойде скоро и при теб! 😘
А знаеш ли как се случиха нещата при тях-естествено или инвитро?

Естествено, но можв би и работата и беше предпоставка до някаква степен за абортите.

# 403
  • Габрово
FBID това е още едно доказателство за силата на човешкия дух и че няма невъзможни нещата!Както и моето мнение че не може да се доверяваме 100% на лекари и т.н само на себе си и собственото си 6то чувство в такива житейски ситуации.Адмирации за високия дух и непоклатимостта ти и знай обезателно ще ти се случи отново щастието да си майка....когато най малко подозираш !За големите разлики и аз съм в клуба на чакащите такава моята дъщеря е на 12години Grinning аз и брат ми сме с 10г разлика аз съм изтърсака Grinning ми хубаво е още повече че може да разчиташ и на помощ дори минимална  Blush Сигурна съм че за всеки ще дойде момента иска ни се на всички да е на мига но това е живота звездните мигове не са всеки ден акп бяха нямаше да са звездни и да ги оценим Kissing Heart Този януари е малко депресиращ,беден на витамини ,слънце и движение и според мен зор се получават нещата ,по зор от колкото през пролетта например,когато естествено се заражда живота в природата и ние сме нейни деца така че за много от нас мисля че идват по-хубавите дни и скорошният бебешки резултат.
Стига съм философствала пожелавам много спокойни събота и неделя Hug

# 404
Скорпи, и аз си мислех това, че до пролетта по-голямата част, ако не и всички ще сме забременели! 😁

Черпя ви виртуално кафе - взех си днес държавния изпит с 6 и вече официално съм магистър! ☺

Общи условия

Активация на акаунт