Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 030
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Съчувствам ти искрено! Понякога човек не знае какво да каже, само нахлуват куп въпроси в главата ми... И най-основният е Защо? всичко това се случва. Едва ли някой има отговор. Не знам дали ти е успокоение, че имаш голямо пораснало момче, аз бих му се радвала и в крайна сметка дори да не успеете да имате второ - вие сте едни щастливи родители! Стискам палци нещата да се подредят и да се случи вашето второ чудо. Много е трудно човек да се възстанови психически от подобна ситуация, знам от личен опит, но пък нали затова сме се събрали тук. Никоя история не е за пренебрегване, споделяй с нас, ние ще помагаме доколкото можем, поне виртуално, за да се почувстваш една идея по-добре! Прегръдки :*

# 376
Стоя и се чудя какво да напиша...
Жени като теб заслужават само уважение и респект!Няма да се впускам в дежурните- " вярвай", "твоето бебе те чака" и други подобни, защото каквото и да кажа ще е малко.
Искам да ти благоря, че споделяш всичко това с нас, защото твоята история ми показва за пореден път, че винаги има по- тежки съдби от моята. Това ме сваля да земята и не ми дава правото да се отчайвам, напротив служи за мотивация.
Знай, че човек, когато стигне " дъното" от там на сетне, следва изкачване на горе! Вярвам, че Господ ще компенсира всички трудности, през които си минала с най- голямото щастие! HugHugHug

# 377
Благодаря за подкрепата Катинка ,но много обичам детето си и много ми тежи ,че расте самичко.Той е моето всичко,искам да му дам всичко и съм готова на всичко за него!

# 378
Имам по-малък брат 14год ни е разликата, така че знам какво е да израснеш сам, но и после какво е да сте двама. За съжаление, когато брат ми беше бебе на 6м. баща ми почина и не можах да му се насладя, така както щеше да е при други обстоятелства. Майка ми работеше на 3 места, а аз може да се каже, че отгледах(сменях памперси, хранех го, къпех го, разходки, всичко) и ми беше малко като тежест. Но при твоето момченце ще е съвсем различно, така че му пожелавам да стане един прекрасен батко! Heart

Благодаря за подкрепата Катинка ,но много обичам детето си и много ми тежи ,че расте самичко.Той е моето всичко,искам да му дам всичко и съм готова на всичко за него!

# 379
Много тежка история.. Прегръдка! ❤ Имам позната, която има син на 14 г. и поне от 10 години се мъчиха да направят второ. Няколко спонтанни или просто цикъл... Миналата година забременя и успя да го износи, сега се радва на малка хубава госпожица! Вярвам, че щастието, което я сполетя, ще дойде скоро и при теб! 😘

# 380
Ох,момичета,не исках да ви натъжавам,но наистина ми олекна!Просто след всичко преживяно отдавна исках да споделя извода,до който стигнах- човек трябва да вярва само в себе си-нито лекарите,нито молитвите могат да помогнат,нито близките ще ви разберат-а не са и длъжни.БЛАГОДАРЯ ЧЕ МЕ ИЗСЛУШАХТЕ!БЛАГОДАРЯ ЗА БЕЗЦЕННАТА ПОДКРЕПА! Don't worry be Happy!!!

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 23:24 от FBID100001272291541

# 381
Много трогателна история FBID Cry Вярвам че ще се сбъдне мечтата ти , сигурна съм Kissing Heart
Много е трудно да намеря думи , с които да те накарам да се почувстваш по-добре , знам го , повярвай ми , защото аз самата съм изпадала в черни дупки и нямаше нещо , което да ме накара да се усмихна . Няма да ти кажа колко съжалявам , защото ти не заслужаваш съжаление , ти заслужаваш възхищение . Само човек минал по този път може да те разбере . Много е тежко да докоснеш една мечта и тя внезапно да ти се изплъзне измежду пръстите , но това не означава , че трябва да спираме да мечтаем . Мечтай мила Heart мечтите са за смелите и се сбъдват на тези , които истински  ги искат . Не се отказвай , защото това е най-добрият пример , който можеш да дадеш на детето си . Не спирай да се бориш , защото заслужаваш победата , а тя ще дойде , просто тази битка е от трудните .
Знам колко сила е нужна , за да разкажеш историята си пред напълно непознати хора , всяка твоя дума е пропита с болка , но това показва само и единствено колко си силна . Помни - Бог изпраща изпитанията на силните хора , не само защото те ще могат да ги понесат , а и защото ще могат да ги преодолеят Kissing Heart Като човек , който няма дете , а силно го иска , винаги съм мразела за всеки празник да ми пожелават бебе ... затова на теб ще ти пожелая щастие , защото вярвам , че твоето дете ще дойде при теб заради твоята борба , а не защото някой ще ти го пожелае . Успех и кураж Heart

# 382
Аз като малкото дете в семейството (чаканият изтърсак) със сестра доста по-голяма от мен, която си ме отгледа искам да кажа, че съм страшно щастлива да имам най-добър приятел, втора майка и сестра в лицето на един човек! Направо си я обожавам тази жена. Има 3 деца и винаги казва, че аз съм и 1-вото, хахаха тоест сме 4 🤣. Страшно уважение имам към такива братя/ сестри, та katinka92 не стига че си ми наборка, ами с това, че си голямата сестра с такава разлика, все по-мила ми ставаш, хехехе Joy
FBID100001272291541 ти си доказателство колко голяма е женската сила! Страхотна си, адмирации! Не знам какво да кажа просто, майка герой!!! Изпращам много положителни мисли и пожелания Heart

# 383
Аз като малкото дете в семейството (чаканият изтърсак) със сестра доста по-голяма от мен, която си ме отгледа искам да кажа, че съм страшно щастлива да имам най-добър приятел, втора майка и сестра в лицето на един човек! Направо си я обожавам тази жена. Има 3 деца и винаги казва, че аз съм и 1-вото, хахаха тоест сме 4 🤣. Страшно уважение имам към такива братя/ сестри, та katinka92 не стига че си ми наборка, ами с това, че си голямата сестра с такава разлика, все по-мила ми ставаш, хехехе Joy
FBID100001272291541 ти си доказателство колко голяма е женската сила! Страхотна си, адмирации! Не знам какво да кажа просто, майка герой!!! Изпращам много положителни мисли и пожелания Heart
Ама вие с Катинка май ми четете мислите.От известно време насам се притеснявах за голямата разлика,която се получава и вие без да знаете намерихте слабото ми място!Е,не!!!

# 384
Изобщо не се притеснявай за голямата разлика! Обичам брат ми с цялото си сърце, научих се на много неща покрай него. А той плака наравно с мен, когато ми се случиха събитията миналия месец. Така че от тази гледна точка не се колебай изобщо. Взаимоотношенията между две деца за мен са нещо безценно. И винаги ще си бъдат подкрепа и упора, когато и малкото порасне. Heart

# 385
Ето от двете страни на монетата чуваш, голямата разлика е до време, е бая бой имаше между мен и сестра ми 🤣, много ѝ нахалствах, гоних гаджета, ама си я исках само за мен🙄 хахаха ревност голяма. Но за мен тя си е НАЙ

# 386
На какви истории човек може да се начете тук. И колко силни жени има... Но всичко, което ни се случва, е с цел и е за добро. Вярвам, че мечтите се сбъдват...

# 387
Много тежка история.. Прегръдка! ❤ Имам позната, която има син на 14 г. и поне от 10 години се мъчиха да направят второ. Няколко спонтанни или просто цикъл... Миналата година забременя и успя да го износи, сега се радва на малка хубава госпожица! Вярвам, че щастието, което я сполетя, ще дойде скоро и при теб! 😘
А знаеш ли как се случиха нещата при тях-естествено или инвитро?

# 388

FBID100001272291541, добре дошла при нас ...Съжалявам за всичко , което си преживяла , възхищавам се на жени  продължили в борбата колкото и да е тежко и трудно ! Изпращам ти голяма прегръдка Hug

Радвам се , че сподели и съм сигурна , че тук ще намериш много подкрепа и разбиране Heart
Пожелавам ти , когато е писано да видиш положителен тест и да бъде до термин Hands Pray

# 389
FBID100001272291541, много е трогателна историята ти и се възхищавам на силата ти. Радвам се че има жени като теб и като всички тук в групата (и не само), които се борят за това което искат и не губят надежда

За мен днес - надежда за този месец се изпари, Ц ми подрани с 2 дни Cry

Общи условия

Активация на акаунт