Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 032
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Рокет, датата ми е 8-ми февруари. Има време. Сега още работим Simple Smile тест ще направя след тази дата, преди това не искам.
Буболеса, да за ЦС говоря. Wink

# 361
Както обещах, качвам снимка на моя тест (при 5 дни закъснение), за да успокоя някои момичета, че техните са си напълно положителни и могат да се радват:))) Съжалявам за лошата светлина, ама е правен в 4 посред нощите, не питайте защо Joy Joy

# 362
Кати , страхотен подарък Heart

Имаме ли тук медицински лица, или някой да разбира от изследвания? Да ми разчете цитонамазката Grinning

# 363
Беше страхотен подарък....вече не Confused Confused Confused

Имаме ли тук медицински лица, или някой да разбира от изследвания? Да ми разчете цитонамазката Grinning

# 364
Кати, пак ще бъде и този път всичко ще е наред Simple Smile Сигурна съм

# 365
Да, за съжаление! Cry
Но! Следващият ще е незабравим, сигурна съм HugHug

# 366
  • Габрово
Jlo качи изследването все някой ще разбира Grinning и преведе на човешки...

# 367
Правена е ден  преди М. ( на профилактични в службата). Ако е важно, скоро ставам на 39. Нищо от този текст не разбирам Grinning освен РАР. А ръкописите няма и да ги снимам.....като кардиограма е Grinning На консултация не ми се ходи, предвид епидемията. Дали има нещо притеснително?

# 368
JLo според мен всичко си ти е повече от идеално:))

# 369
Беше страхотен подарък....вече не Confused Confused Confused

Кати, не се отчавай! Заедно ще стигнем до заветните 2 чертички и ще си дебелеем с усмивки до уши! 🥰🥰

Относно цитонамазката, имам близка приятелка с медицински познания, която би могла да ни бъде от полза! Пращай! 😄

# 370
  • Габрово
1ва група по pap е най хубавия възможен резултат здрава си нямаш инфекции и лоши неща BlushЧестито Blush

# 371
JLo, ти си направо с цитонамазка на девойка 10ти клас. Браво!

# 372
Здравейте!Отдавна се каня да излея душата си,но не смея за да не ви натежавам.Реших да разкажа историята си пред вас,защото виждам,че всички момичета от групата са много човечни и по някакъв начин сплотени чрез страданията през които са преминали.Ако някой смята,че не му се четат тъжни неща,по-добре да прескочи поста ми.Накратко за мен.През май навършвам 41г.Имам голям син на 13г.,заченат естествено.От 5 години ходим с мъжа ми по изследвания в репродуктивни клиники,чета тонове информация,пия и билки,и витамини ,и хомеопатия.Лекарите отчитат ,че няма как да не стане,че даже ставаме за донори,ама нищо!Преди близо 3 год след направена цветна снимка в репрод.клиника подадохме документи за инвитро,тъй като на прегледа се установи ,че и двете тръби са непроходими и трябва да се премахнат.Бях уверена от лекаря,че ако забременея най-най случайно,то със сигурност бременността ми ще бъде извънматочна.Също и предупредена от същия много да се пазим този месец,защото след снимката само "входа бил разширен по такъв начин,че ако нещо станело със сигурност ще направя сепсис и ще трябва да ми махнат не само тръбите,а и матката!!! и дори не знаят дали ще ме спасят"!!!!!Ами трябва да ви кажа,че напук на всичко с много пазене,не следене на овулацията и един единствен контакт се оказах бременна.И както може би се досещате изпаднах в ужас и шок.Реших,че на всяка цена това е моетоЧУДО.Повярвайте,че обиколих всички църкви,изчетох всички молитвеници и постоянно си повтарях,че трябва да съм силна,спокойна за да привличам положителна енергия.Да,ама колкото повече мислех какво не трябва да мисля,толкова повече ме дърпаше най-тихият и ужасяващ страх,който някога съм изпитвала.През ден ходех на лекар-смених9 такива и никой не можеше да ми отговори дали бременността е вътрематочна или извънматочна.Ако щете вярвайте,но за тези 30дена сигурно ми се събират не повече от 10 часа сън.И така в 8 седмица,на4 D видеозон в друг град на пук на  резултата от цветната снимка се установи ВЪТРЕМАТОЧНА бременност напук на ужасяващата диагноза,която вече съм убедена е била такава за да се точат пари от фонда.Но за съжаление се установи и забавена сърдечна дейност.След 1 седмица лежане за задържане и последвало кървене,напук на всички молитви на 25.03.2016 в 12часа навръх Благовещение видях плода на надеждите си на превръзката си.Даже и кюртаж не се наложи...Не ме питайте,как вече се чувствам при всеки цикъл.От тогава до ден днешен,не спирам да се обвинявам,че дори и не се зарадвах,че в мен расте живот,обсебена от неистовата паника,която ме бе налегнала.От октомври 2016 подновихме опитите.Последния доцент при който ходих дори ме попита:"Ама как може да не става,всичко ви е наред-да не би нещо да сте се скарали?"Оттогава минаха още6 месеца.В края намесеца както писах съм на хидротубация при Татяна Арабаджи в Щерев.Дано да ми помогне.В момента пия Иногинол,Мет.фол.киселина,Прегнакеър,Вечерна иглика,Бял равнец,коприва,невен ,маточина...Да,историята която споделих с вас,мили момичета е горчива,но колкото е горчива ,толкова е и истинска и смятам,че като достигне до повече хора,поне ще ги предпазя от грешките ,които ме научиха на няколко неща:1.Не приемайте всяко мнение на лекар от репр.клиника за чиста монета,особено ако побърза да ви насочи към фонда2.След положителен тест не вярвайте на всеки квартален АГО,ами идете в по-голям град3.Не се борете със страховете си,а говорете за тях с психолог-близките едва ли ще ви разберат!4.Радвайте се на живота ,който носите и теглете една майна на всичко останало

# 373
FBID100001272291541, много тежка история Cry много съжалявам и те прегръщам! Hug ти си силна жена, вярвам, че и твоето чудо ще се случи! Дано е скоро Heart

# 374
Ох,толкова си мила,дано JLo!

Общи условия

Активация на акаунт