Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 076
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Peoney,не се съмнявай с госпожица/ци ще си 💞

Русинова ми се губи 🤔

И да ви кажа за 46 път , имам някой добавки , ако има.момичета от Бургас, да пишат на лично ...Ще кажа и покажа с какво разполагам и да се видим някъде да им ги дам.👍

ROSSE, аз съм от Бургас, но имам 1 шкаф с добавки от iherb и нямам нужда от нищо. Можеш да ги предложиш и на другите момичета, аз така си бях взела от МВИ от едно момиче от тази група, което забременя и спря да го пие. Прати ми го по куриер.

Аз също не бях по децата, но когато имаш свое е различно. Да, трудно е и понякога обтяга отношениета с ММ. Има нови задължения, разпределяне на задачите. Стоенето вкъщи напряга допълнително. Но като имаш правилния човек насреща и като погледнеш бебчето и всичко ти минава. Нещата се напасват, а да го гледаш как расте и се развива е най-големата награда за положените усилия.

Русинова наистина се губи Simple Smile

# 346
А на мен ми се губи Попи Blush

# 347
Тук съм, тук съм. Чета си ви, но и аз като Рокет няма какво да кажа и си се спотайвам. Радвам се на двете чертички от тази сутрин на Лампи!
Лелка при мен още няма, до обяд имах спазми като преди М, та очаквам да пристигне до края на деня, утре сутрин...

# 348
А на мен ми се губи Попи Blush
И на мен, така.
Аз пък имам такава болезнина О този месец, че имам чувството все едно всеки момент ще ми дойде. Бодежи ниско долу, болки в кръста.... ужас.

# 349
  • София
Попче, а възможно ли е да не ти дойде? 😁 Стискам палчета! ❤️

Аз пък да ви кажа... Днес ям през 1 час, такова чудо не е било никога. Изведнъж ми става зле, започват да ми треперят ръцете и ако не хапна нещо направо припадам. Мега странно 🤔

# 350
Буболеса, в тебе ми e надеждата да приключиш с две чертички януари. Grinning
Ако съм аз, изобщо няма да обърна внимание на апетита си, защото винаги е зверски, но на теб стискам палци да е признак за нещо хубаво. Ти имаш още 4 дена нали?

# 351
Бубче, хм, едва ли, не тая надежди май, но пък вярвам в чудесата!
А дано този апетит при теб е знак!
Куки аз винаги съм имала много болезнена О и безкрайно се радвам като ме боли, не боли ли значи нещо има ахаха. Когато забременях със сина ми беше неистова болката, когато бебеправихме, та това е хубав знак!

Попче, а възможно ли е да не ти дойде? 😁 Стискам палчета! ❤️

Аз пък да ви кажа... Днес ям през 1 час, такова чудо не е било никога. Изведнъж ми става зле, започват да ми треперят ръцете и ако не хапна нещо направо припадам. Мега странно 🤔

# 352
  • София
Да, Рокетче, ама да ти кажа честно, никакво желание за тестване Grinning

Иначе аз по принцип мога съвсем спокойно да не ям до 13-14:00ч всеки ден, обаче от ден-два насам си правя по две закуски преди обяд, а след обяда си разделям по още 2-3 хапвания... ако това са първи симптоми на бременност при мен, не искам да си представям до края как ще е... сигурно ще стана 800 кила (прочетохте правилно).

Попчи, чудесата се случват! Прегръщам те и стискам очета и си пожелавам да ти се е случило именно чудо сега! Heart
Иначе за О - аз май този месец за първи път усетих съвсем отчетливо момента, в който се спука фоликула... други месеци ме наболваше до ден-два преди това, но никога усещането, както беше този месец.

# 353
Буболеса и аз имах чувство, че усетих пукване. Даже ставах посред нощите. Такъв теч получих все едно ми е дошло от раз Confused
Попи, а дано да не са ми напразни болките Wink

# 354
Буболеса, и аз до 13 не искам да видя храна, освен някой плод с кафето. Ама след 13 .... 😄
Разбирам те за теста. Поне се радвай, че знаеш кога не чакаш. С моят цикъл, който е малко особен, аз и това не знам. А този месец дори не хванах овулацията с тесове, така че не знам изобщо имало ли я е. И съм една крива, кривааа. 🤨

Куки, а трбе кога те чакаме да кажеш какво е показал теста?

# 355
  • София
Куки, какъв теч? ЦС ли? Grinning Това е добре, стискам палчета да сте го хванали това яйце Heart

Рокетче, със сигурност е успокояващо да знаеш кога точно трябва да дойде (или не) гадната лелка. А твоят цикъл по принцип колко дълъг е горе-долу? Възможно ли е да си изпуснала пика на хормона? При мен се оказа, че е много бърз и ако не тествам в определено време направо си го изпускам.

# 356
Аз също не обичам деца. Нито моаага да имитирам интерес и да навлизам в някакви разговори с тях. Лиготиите им м дразнят. И тн. Но моето си е мое. Не се притеснявай. Само към него имам безкрайно търпение да му обяснявам и повтарям всичко по 100 пъти с нежен тон. Неговите лиготиики са ми сладки, сълзичките му ми разбиват сърцето. Така че когато си е твое, си е твое и няма нищо общо с отношението ти към другите деца.
А относно мъжа ти - според мен винаги трябва хората добре да си изяснят, че и двамата го искат, и че това е голям ангажимент, а не взимане на домашен любимец. Когато хората са една вълна, нвма чак такъв проблем. Естествено в началото се променя динамиката на връзката и отнема време да се преначертаят границите и да намерите мястото, където свършва ние тримата и започва ние двамата. Но с времето нещата се напасват.
Щом се решихме на второ, значи не е толкова лошо.

Аз имам въпроси към тези, които вече имат деца. Вие сигурни ли бяхте, че искате деца и че ще се справяте? Аз никога не съм не съм се радвала на чуждите деца и не съм  се закачала с тях, за разлика от майка ми. Даже се дразнех, когато видя на улицата ревящо дете или такова, което се тръшка за нещо. Тези, дето имат деца, гледат да ги пратят на детска или училище, за да си почиват. Как се отразява това и на отношенията с мъжа? Ние вече 2 месеца не сме правили секс и на мен ми е напрежение голямо и ви завиждам, че вие правите любов, макар и някои от вас по график. За детето е ясно, че се правят компромиси, но лесно ли е след като вече стане? Някакви въпроси ми изникват и все се притеснявам дали ще се справяме. Да не говорим колко двойки се разделят след като се появи бебето. Виждам, че много деца не са щастливи (аз работя с деца). Искам да дадем най-доброто от себе си, а не знам дали няма да се провалим.

# 357
Момичета , взех си два шуър чека . Единият естествено го употребих Blush и естествено е отрицателен . Разрешавам ви поне до 30-ти всеки ден да ми напомняте да НЕ похабявам другия тест Joy
Всъщност шуър чека кога се прави ? Трябва ли да има закъснение ?

# 358
Здравейте, нека и аз споделя моите вълнения тези дни. Трябваше да ми дойде някъде 21-22, не съм сигурна, цикълът ми не винаги е редовен, но усетих болки свързани с овулация на 7ми вечерта, та затова предполагам някъде там. На 22ри правих тест и ми се появи много бледа чертичка:

реших да не бързам да се радвам, защото преди предната ми бременност на един от месеците имах такава черта и после след седмица закъснение, ми дойде, затова реших днес да направя нов тест, надявайки се да е доста по ярка:

еми не е толкова ярка, колкото се надявах и не знам 3-4 дни след закъснение, нормално ли е да е такава. Ще се радвам някой да сподели опит с подобни чертички Simple Smile
Лек ден на всички!
Честито за втората чертичка и от мен Simple Smile При мен на 3 ден след закъснението чертичките на шуър чек бяха еднакво оцветени, а чхг около 1000
 Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 359
Момичета , взех си два шуър чека . Единият естествено го употребих Blush и естествено е отрицателен . Разрешавам ви поне до 30-ти всеки ден да ми напомняте да НЕ похабявам другия тест Joy
Всъщност шуър чека кога се прави ? Трябва ли да има закъснение ?
Те не са от най- чувствителните, та най- добре при закъснение.
Пази го другия! Аз този месец спестих едни 10-15 лв. Като не купих нито един и изчаках датата. Не го направих за да спестя, разбира се, а заради гадната една черта и лудостта, която ме обзема при нейният вид. Почва се едно светене, обикаляне по балконите за идеалната светлина, ровене в кофите,  съмнението....последва нов тест....

Общи условия

Активация на акаунт