Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
-
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
-
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са методите за откриване на втора бременност?
, аз доста се чудя, да си купя ли днес и даже изобщо този месец, защото ми е 9-ти ден след началото на лелчето, та си е време за начало на тестове... а и честно казано нямам никакъв опит с тях и се чудя изобщо ще ги правя ли правилно, ще разчета ли момента, хаха, драма ми е 
, стискам палци любовният месец и ден да са ни на късмет, хихихи
При мен , при нас с мм по точно е малко объркано и напрегнато . Към края на 2015 заговорихме за бебе . И май 2016 видях + , но точно тогава се оказа , че мм има проблеми с гърба и кръста . Последва кофти диагноза , която за щастие не е потвърдена - Бехтерев . И след това при мен мисед . Той започна лекарства , мен пък ме хванаха силни паник атаки и така до ден днешен . Ту се пазим /според кризите и хапчетата / ту , не ...но определено за 2 години едва ни се събират 5-6 месеца опити разпокъсано . Аз също пих АД за ПА и Декември ги спрях ...сега вече започваме , "ако котка не ни мине пътя "
Ти също си ми позната , но от 2015 до сега минаха много теми и момичета
Някои момичета от наше време се връщат за второ вече
Ти как си ?
май...