Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 409
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Мери , минала съм през паник атаките , преодолях ги без АД , много е трудно , но не е невъзможно . Дори на психолог не съм ходила . При мен проблемът се отключи от неприятна случка в работата ми и така около 2 год се борих . Просто промених нагласата си към живота и начина , по който възприемах нещата . ММ ми помогна много , той е скала , никой не може да го бутне в емоционално отношение . Запомни - всичко е в главата , ПА не е заболяване , а състояние на духа ❤

# 331
BundleOfLove,супеер, ще вървим заедно Heart, аз доста се чудя, да си купя ли днес и даже изобщо този месец, защото ми е 9-ти ден след началото на лелчето, та си е време за начало на тестове... а и честно казано нямам никакъв опит с тях и се чудя изобщо ще ги правя ли правилно, ще разчета ли момента, хаха, драма ми е Joy
Очаквам всяка твоя новинааа Stuck Out Tongue Winking Eye, стискам палци любовният месец и ден да са ни на късмет, хихихи

# 332
Аз ще се пробвам, сефте ще правя ову тестове, макар че днес ми е 8ми ден и точно се връщам от преглед, имам доминантен фоликул и засега всичко изглежда точно.

# 333
Аз ще се пробвам, сефте ще правя ову тестове, макар че днес ми е 8ми ден и точно се връщам от преглед, имам доминантен фоликул и засега всичко изглежда точно.
Звучи доста обнадеждаващо, дано всичко продължи да е точно Heart Eyes

# 334
Момичета кога да започна с тестовете за О днес ми е 1 ден от Ц. Иначе ми е точен като часовник на 29 -30 ден. Евентуално на 7 8 ден от началото или?

# 335
*Мери*, при теб как са нещата? Аз теб те помня от предишния път, когато писах в подобна тема (когато разбрах, че съм Б)
Лилак , благодаря , че питаш Simple Smile При мен , при нас с мм по точно е малко объркано и напрегнато . Към края на 2015 заговорихме за бебе . И май 2016 видях + , но точно тогава се оказа , че мм има проблеми с гърба и кръста . Последва кофти диагноза , която за щастие не е потвърдена - Бехтерев . И след това при мен мисед . Той започна лекарства , мен пък ме хванаха силни паник атаки и така до ден днешен . Ту се пазим /според кризите и хапчетата / ту , не ...но определено за 2 години едва ни се събират 5-6 месеца опити разпокъсано . Аз също пих АД за ПА и Декември ги спрях ...сега вече започваме , "ако котка не ни мине пътя " Blush Ти също си ми позната , но от 2015 до сега минаха много теми и момичета Simple Smile Като цяло аз и Скорпи вече прекаляваме със седенето в "Искам бебе" ... време ни е за отчетни Hands Pray Някои момичета от наше време се връщат за второ вече Grinning Ти как си ?

Ами..нашите първи опити започнаха ноември 2015, като май 2016 забременях и дребната е вече на 2 Simple Smile Решихме се за второ дете, когато тя стана на 1, нооо... ето, че не става вече година. Утре ще пускам хормони и се почва ходенето по лекари. Четох си стари публикации и точно в месеца, когато съм вдугнала ръце от всичко и е станало Grinning

# 336
Момичета кога да започна с тестовете за О днес ми е 1 ден от Ц. Иначе ми е точен като часовник на 29 -30 ден. Евентуално на 7 8 ден от началото или?

На мен ми се вижда ок ден два след края на лелката, въпреки че никога не съм си правила и съм супер невежа по тази тема... но нали О. е някъде между 9- 18 ден след началото на Ц. зависи от продължителността му и от 21097492873 други неща, хахаха. Та да, смятам че 7-8 ден е добро начало за тестове Rolling Eyes май...

# 337
Аз имам въпроси към тези, които вече имат деца. Вие сигурни ли бяхте, че искате деца и че ще се справяте? Аз никога не съм не съм се радвала на чуждите деца и не съм  се закачала с тях, за разлика от майка ми. Даже се дразнех, когато видя на улицата ревящо дете или такова, което се тръшка за нещо. Тези, дето имат деца, гледат да ги пратят на детска или училище, за да си почиват. Как се отразява това и на отношенията с мъжа? Ние вече 2 месеца не сме правили секс и на мен ми е напрежение голямо и ви завиждам, че вие правите любов, макар и някои от вас по график. За детето е ясно, че се правят компромиси, но лесно ли е след като вече стане? Някакви въпроси ми изникват и все се притеснявам дали ще се справяме. Да не говорим колко двойки се разделят след като се появи бебето. Виждам, че много деца не са щастливи (аз работя с деца). Искам да дадем най-доброто от себе си, а не знам дали няма да се провалим.

# 338
Дами ,видях днес моите палавнички 😍и отново по случай новата седмица ръсвам от двойното розовко💞💞

# 339
Treio, трудно е и никога не си готов. Лошо се отразява и на отношенията в началото, но...всичко минава, а любовта просто не може да се опише с думи.

# 340
Здравейте момичета 🤗, постоянно ви чета но неможех да се престраша да пиша , приемате ли нови допълнения към късметлийското списъче , искам да се запиша 🤗 - 1ви ден на последния МЦ 18.01 и не чакам на 15.02 ✌. Накратко за мен - имам три спонтанни аборта 😢 и едно детенце на 1г11м . Всички пъти забременявах много бързо (3 пъти от първия опит , 1 път на третия месец) , след последната загуба 12.01.2018 правим опити за бебче но нещо не се получава , правени са много изследвания но няма да се задълбочавам в тях .
Искам да се включа в списъчето и да споделяме радости на купища две чертички , пожелавам на всяка една тест с две чертички и до пухкав финал 😘❤

# 341
Rosse, бързам да се пъхна под розовия прашец. Така си мечтая Heart
Добре дошли на всички нови момичета и бързо към отчет!
Lamip, честито! Hug

# 342
treio, мисля, че е нормално. И аз никога не съм знаела как да се държа с деца и съм стояла далеч от тях 😂 обаче поисках да имам свои и макар да се прокрадват какви ли не съмнения.. мисля, че всяка жена минава през тях. За отношенията след детето не мога да кажа нищо. Но се надявам да съумеем да скрепим любовта си и детето да не ме отдалечи от ММ.

# 343
Peoney,не се съмнявай с госпожица/ци ще си 💞

Русинова ми се губи 🤔

И да ви кажа за 46 път , имам някой добавки , ако има.момичета от Бургас, да пишат на лично ...Ще кажа и покажа с какво разполагам и да се видим някъде да им ги дам.👍

# 344
Лилак , пожелавам ти скорошни две чертички Heart Понякога наистина имаме нужда да "не го мислим толкова" , макар че знаем , че е почти невъзможно ...

Зара , добре дошла Simple Smile Пожелавам ти следващия път , когато видиш + , да е до термин Hug

Лив/Рос , Hug на мъниците

Относно децата , със собствените е различно Simple Smile Аз по принцип ги обожавам , но и мен понбякога чуждите ме дразнят Grinning А едно бебоче , не може да промени отношенията между съпрузи , но времето определено е много по-малко . Аз имам чувство , че цял живот имам деца , даже не помня какво беше преди /12 години/, та съм свикнала Blush Мили момичета , няма по-велико чувство от това да гушнеш собственото си новородено бебе ...не може да се опише . Нека всяка го изпита минимум по два пъти :*

Общи условия

Активация на акаунт