Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 450
  • Мнения: 149
Аз съм малко скептична към тази практика на д-р Ставрев. Защо да не Ви прегледа? Ей това не си го обяснявам. Ама...разни хора.

# 451
  • Мнения: 6
И аз останах леко разочарована. Разказах му накратко за моята история, като очаквах за следващия път поне да каже какви изследвания ще са нужни и т.н. Но явно такава е неговата практика незнам, нямам опит с други клиники. И все пак не мисля, че е много редно да пътувам до Пловдив само да ми каже кога пак ще се срещнем и да платя 42 лв. без преглед.

# 452
  • Мнения: 1 476
Злати, така е. Редно е да има преглед, но напоследък така практикуват в клиниката. За изследванията  на 2-ри ден - те са стандартни, пускат се няколко хормона и се прави преглед, за да се види, че няма задържан фоликул. Опитай се да си позитивна и знай, че А. Ставрев е правилния избор в Селена и ще даде най-доброто от себе си. Ще е сдържан, мълчалив, но с много правилна преценка и няма да те изложи на риск. Пожелавам ти успех и късмет!

# 453
  • Мнения: 222
Ангел Ставрев не говори много, но е отличен специалист и знае какво прави. Благодарение на него имам момченце и цял живот ще съм му благодарна❤По време на процедурата и впоследствие на бременността ми се държеше освен адски професионално и изключително човечно. Стана ми като най-добър приятел. Отзоваваше се по всяко време-на телефон, на вайбър, а понеже бях със спешно секцио в 38 седмица, буквално го вдигнаха от леглото и дойде в болницата. Имам познати доктори в Селена и всички са категорични, че за ин витро той е човекът! Желая ви успех!

# 454
  • Мнения: 6
Да, надявам се да съм на правилното място. Мен ме вика след края на следващия цикъл и това ме озадачи. Но ще видим какво ще следва после. Благодаря за куража и оптимизма, който ми давате! 🤗

# 455
  • Мнения: 16
Има ли маминки който очакват да гушнат своето бебче през Май?

# 456
  • Мнения: 16
Има ли маминки който очакват да гушнат своето бебче през Май?
Здравей Мария, аз съм с термин през Май

# 457
  • Мнения: 16
И аз съм май на края в Селена ли ще раждаш при кой доктор си?

# 458
  • Мнения: 16
И аз съм май на края в Селена ли ще раждаш при кой доктор си?
Здравей, аз съм за 19.05, но няма да раждам в Селена, живея доста далече от Пловдив. При доктор Минев бях.

Общи условия

Активация на акаунт