Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Събирам мнения за хистероскопия в Селена. На колко прегледа се ходи, при кой лекар бихте препоръчали, колко струва, на кой ден се прави и колко време се възстановявате? С неуспешно икси съм в Англия и се опитвам да търся причина. С мъжки фактор сме, но започвам да мисля, че може и аз да съм проблемна. Моят лекар тук ми назначи биопсия за нк клетки, но все ми се струва, че не е достатъчно.Ще трябва да си идвам до БГ за процедурата и търся инфо и опции. Сега с този вирус е трудно, но по-нататък.
Благодаря

# 466
Здравейте, имате ли информация трансфери и стимулации от кога ще бъдат възстановени в Селена?

# 467
  • Пловдив
Това едва ли го решава клиниката.

# 468
  • Пазарджик
Предполагам, че като мине извънредното положение ще се възстановят всички инвитро процедура.

# 469
Мисля, че клиниката го решава, понеже има клиники които си правят процедури. На своята страница Д- р Минев, беше написал ,че до 14 април няма да се правят. В петък бях за преглед, бомба е в болницата. Никой няма. Не ми се мисли какво ще после, ако не се правят два месеца процедури.

# 470
Аз звънях и ми казаха след карантината...така,че ще чакаме Confused

# 471
Момичета моля да подпишете и потвърдите с емайла си петицията за отмяна на забраната за АРТ процедури . Споделете я и на ваши близки и приятели !
https://www.peticiq.com/21042020

# 472
Аз също чакам за започване на инвитро процедура. Звънях вчера на д-р Ставрев, защото ми излезе заповедта и сега я очакваме по пощата. Той ми каза, че са забранени за сега процедурите и когато министъра позволи тогава ще се подновят. Истината е, че аз съм разделена и не зная дали пък да не потърпим още малко? В Германия също са спрени процедурите и за сега не се очаква да ги подновят. Лошото е, че повечето от нас са над 35, аз съм на 37, а жените на 40 нямат никакво време и не ми се мисли. Но този вирус е коварен и не знаеш къде ще удари в тялото. Не бих си простила ако се случи нещо с ....Не мога да преценя в момента кое е по-добре и за сега няма да подкрепя петицията. Успех на всички!

# 473
Здравейте, подготвям общо апел за отмяна на наредбата за стопиране на АРТ процедури. Ако Вие също не подкрепяте тази наредба, бихте ли посетили тази тема и участвали в общото писмо
https://www.bg-mamma.com/?topic=1209134.new#new

# 474
Аз също чакам за започване на инвитро процедура. Звънях вчера на д-р Ставрев, защото ми излезе заповедта и сега я очакваме по пощата. Той ми каза, че са забранени за сега процедурите и когато министъра позволи тогава ще се подновят. Истината е, че аз съм разделена и не зная дали пък да не потърпим още малко? В Германия също са спрени процедурите и за сега не се очаква да ги подновят. Лошото е, че повечето от нас са над 35, аз съм на 37, а жените на 40 нямат никакво време и не ми се мисли. Но този вирус е коварен и не знаеш къде ще удари в тялото. Не бих си простила ако се случи нещо с ....Не мога да преценя в момента кое е по-добре и за сега няма да подкрепя петицията. Успех на всички!
Здравейте няма за какво да се притеснявате щте отмине пандемията и щте започнете инвитро процедурите аз също сам са на 37 и съм инвитро при д-р Ставрев сега ми предстои да раждам близнаци  при д-р Ставрев имайте му пълно доверие много е добър и знае какво прави!

# 475
Процедури ще се правят, днес ще отменят заповедта! Казаха по ТВ.

# 476
Здравейте няма за какво да се притеснявате щте отмине пандемията и щте започнете инвитро процедурите аз също сам са на 37 и съм инвитро при д-р Ставрев сега ми предстои да раждам близнаци  при д-р Ставрев имайте му пълно доверие много е добър и знае какво прави!
Здравейте, благодаря за подкрепата! Желая ви всичко най-добро! Вие при младият или старият Ставрев сте?

# 477
Здравейте, благодаря за подкрепата! Желая ви всичко най-добро! Вие при младият или старият Ставрев сте?
,При доктор Ангел Ставрев!но когато го няма минавам през сина му и тои р мн добър!

# 478
Някой да е ходил в Селена тези дни и да е почнал процедура.

# 479
Някой да е ходил в Селена тези дни и да е почнал процедура.
Аз бях вчера, ще започваме на следващ цикъл към края на май. Иначе беше пълно пак при Даниел Ставрев.Аз съм при него.

Общи условия

Активация на акаунт