Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 852
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, някой знае ли, дали е възможно аз да си виждам онлайн резултатите (За имунологията става дума), а на доктора да не му са "качени" и съответно да не може да ги коментира? Или Старши просто ме пусна по стъргалото?

# 601
Здравей.Няма как ти да ги виждаш,а той не. Сигурно е бил зает и затова ти е казал така. Или ако е извън клиниката. И на мен ми се е случвало при младши .

# 602
Здравей.Няма как ти да ги виждаш,а той не. Сигурно е бил зает и затова ти е казал така. Или ако е извън клиниката. И на мен ми се е случвало при младши .
И аз така си мисля. Сигурно беше зает, да. То нещо беше станало май и двамата бяха в кабинета. Но защо трябва да ме лъже, да ми каже като на човек.🤬

# 603
Момичета не зная дали гледате ембриологията или гледате доктора, но едно ще ви кажа. Ембриологията е най-важното нещо за развитието на вашите ембриончета. Във всички блоници не разполагат с необходимата апаратура, затова когато отглеждат ембриончетата ви ги вадят гледат ги под микроскоп и ги връщат обратно, точно това нещо съсипва ембрионите може да се прекъсне деленето във важен момент или нещо друго да се случи. Не зная до колко сте компетентни, но по-голямото количество кислород скапва ембрионите. В средата където ги отглеждат е 21%, а във вашата утроба е 8%, представете си когато ги извадят на колко % стоят и си извадете изводите сами. В Бг има само 1 болница която разполага с Турската апаратура за отглеждане където ембрионите не се вадят и тоеа е блница Надежда.

А това не е ли същото :
https://agselena.com/инвитро/иновации-и-апаратура/

# 604
  • София
Точно така е, същото е, но виж какво пише: Ембриоскопът дава възможност за наблюдение на до 12 ембриона от 6 различни пациенти.
Колко пациентки има с колко ембриончета едновременно.
В Надежда има 6 големи, които отглеждат едновременно по 200ембриона т.е сумарно на куп 1200 ембриона, повярвай на всяка жена има къде да сложат ембритата.
Да не забравяме, че това е много скъпа апаратура и е добре, че болницата е закупила и за 12 ембриончета.

# 605
Мда за 6 пациентки е крайно недостатъчно, мисълта ми беше, че поне имат нещо.

# 606
В лабораторията не ти ли дадоха картонче и ти да си ги видиш. Ако съм на теб бих звъннала в лабораторията или бих настоявала да си ги видя от доктора. Те пък много станаха важни - да не показват изследвания. Иначе няма как единият да не ги вижда, трябва да се виждат и от двамата.

# 607
Здравейте момичета , всички ли чакате по над 1 час в тая болница бе , направо се побърквам като трябва да ходя ?????

# 608
Оо да. Познато ми е чувството? Simple Smile

# 609
Един час? Аз съм чакала три часа гладна и жадна за изследване бременна и накрая припаднах пред лабораторията.

# 610
Като цяло тръгнахме с големи очаквания към болница Селена,но постепенно започнах да се разочаровам от лекари, отношение, ембриология...др Ставрев...какво да кажа за него... Прегледите минават много бързо и виждаш как доктора става и вече си те напраща едва ли не,нямаш възможноста да питаш нищо.. аз имам два трансфера при него и след първия ми неуспешен въобще не ми обясни защо не е имало имплантация и евентуално какво допълнително бихме могли да направим за да увеличим шанса при следващия трансфер. Нищо... Не ми пусна допълнителни изследвания, които в последствие разбирам,че са много важни . Витамин д ,пролактин и мн други. Много разсеян и прибързан. Не можах да го усетя като моя лекар Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
С Д-р Ставрев- старши разговори е трудно да водиш, но аз не съм се отказала....причини всеки има!
А, защо е нямало имплантация, не мисля че има доктор, който може да отговори на този въпрос- ако беше така нямаше да имаме по 3, 5, 7 трансфера. Всички щяхме да успяваме ако не от първия, то от втория път.
Пожелавам ти Успех с новата клиника, дано там е късмета ти.
Аз също съм имала разочарования и ми е трудна комуникацията с него, но оценявам професионализма му и решенията за процедурите и затова още не съм се отказала и вярвам.

И аз съм при старши, наистина много тегаво е с комуникацията. Понякога питам и просто си оставам без отговор или с нещо от сорта на ще видим, или в лаборатория ще ти кажат. Говорим за пускане на имунологичен пакет, праща ме към лабораторията, взимат кръв, плащам разбира се и накрая разбирам, че имам пусната и тромбофилия основен пакет, а аз имам разширен и даже сме коментирали терапиите и т.н. Това много ме подразни. Предстои ми ЗЕТ, дано поне да има резултат.
Момичета, честно е да споделя, че след като говорих със Ставрев за дублираната тромбофилия направи така, че да ми върнат парите. Евала за което.
За тези от вас с проблемни НК клетки възможно ли е преди 2 години да са ми били завишени, а сега да са в нормите? Последната ми вливка интралипид е била април месец, т.е ефектът й би трябвало отдавна да е изтекъл.

# 611
Здравейти предстои ни инвитро поради факта запушени тръби след лапароскопия едната е прикъсната а другата леко пропусклива след което се случи чудото  2 месеца след лапарото видях дълго очакванити 2 чертички но за съжеление в 9 седмица спря пулса
Та въпроса ми какви следвания се правят

# 612
Здравейти предстои ни инвитро поради факта запушени тръби след лапароскопия едната е прикъсната а другата леко пропусклива след което се случи чудото  2 месеца след лапарото видях дълго очакванити 2 чертички но за съжеление в 9 седмица спря пулса
Съжалявам за случилото се, пожелавам ти най-скоро да видиш двете чертички отново и така до пухкав финал.
Изследванията са за евентуална причина са тромбофилия, нк клетки (инунологични), тсх, мико и уреаплазма, микробиология.
За подготовка на документи за фонда, щом сте с тубарен фактор, са нужни Амх и спермограма на партньора.
След одобрение, преди стартиране на стимулацията, ще ти назначат тромбофилия и имунологични (ако нямаш), микробиология, цитонамазка, серология и на двамата, микробиология на партньора + бърз тест за ковид.

# 613
Съжалявам за случилото се, пожелавам ти най-скоро да видиш двете чертички отново и така до пухкав финал.
Изследванията са за евентуална причина са тромбофилия, нк клетки (инунологични), тсх, мико и уреаплазма, микробиология.
За подготовка на документи за фонда, щом сте с тубарен фактор, са нужни Амх и спермограма на партньора.
След одобрение, преди стартиране на стимулацията, ще ти назначат тромбофилия и имунологични (ако нямаш), микробиология, цитонамазка, серология и на двамата, микробиология на партньора + бърз тест за ковид.

Благодаря ви имаме ги следванията и цитогенетични и на двамата  но серология нямаме

# 614

Благодаря ви имаме ги следванията и цитогенетични и на двамата  но серология нямаме
Здравейте, Тромбофилията е добре да е пълен пакет. Серологията има валидност 3 месеца мисля, тесга за ковид 14 дни, така че е добре да се направи след получаване на заповедта, при взимането на хормоните на втори ден от цикъла, когато се решава старта на стимулацията. Успех!!!
А към кой лекар сте се насочили?

Общи условия

Активация на акаунт