Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 810
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, някоя от вас правила ли е ИМСИ в Селената, немога да намеря информация този метод дали се практикува в Селена...

# 616
Прави се ИМСИ, но се доплаща , ако сте по фонда.

# 617
Правят ИМСИ, доплаща се допълнително 500 лв.

# 618
Когато има хромозомни анолалии при мъжа от които се получават спонтанни аборти може ли да се прави инвитро

# 619
Момичета, някоя от вас правила ли е ИМСИ в Селената, немога да намеря информация този метод дали се практикува в Селена...
аз преди месец правихме икси + имси в Селена.За имси си доплатихме 500 лв защото го видели като екстра и сам си го избираш.

# 620
ДРТ 1 , как мислиш заслужава ли си, при тебе имаше ли полза??? Ще съм ти благодарна ако дадеш малко инфо, че ние сме с МФ морфология 0,50 % , първия опит с ИКСИ завърши с биохивична бременност.

# 621
аз преди месец правихме икси + имси в Селена.За имси си доплатихме 500 лв защото го видели като екстра и сам си го избираш.
Здравейте, бихте ли сподели показаха ли ви някакви документи, че са направили ИМСИ . Имам предвид доказва ли се по някакъв начин или е на доверие?
И аз се замислям за ИМСИ, с мъжки фактор и едно неуспешно ИКСИ в клиниката.

# 622
Здравейте, бихте ли сподели показаха ли ви някакви документи, че са направили ИМСИ . Имам предвид доказва ли се по някакъв начин или е на доверие?
И аз се замислям за ИМСИ, с мъжки фактор и едно неуспешно ИКСИ в клиниката.
за съжаление никакви документи не ми дадоха освен касова бележка с 500 лв

# 623
Поискайте си епикриза от трансфера и пункцията, там би трябвало да е описано.

# 624
Ха, добре, че поне и касова са ти дали, по принцип си ги спестявя русата " лелка"  от регестратурата...

# 625
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми кажете каква е паролата на интернет в селената

# 626
Здравейте, някой правил ли е предимплантационна диагностика в клиниката?

# 627
Здравейте, някой правил ли е предимплантационна диагностика в клиниката?
Много хубав въпрос! И аз се интересувам.

# 628
Здравейте, някой знае ли дали Даниел Ставрев е на работа?

# 629
Можете ли да препоръчате доктор, който да е отличен в лапароскопиите? Също да обръща внимание и ти обяснява като човек, а не затрупан от работа да претупва прегледа и да се държи раздразнено от това, че има твърде много пациенти (които сам се е съгласил да поеме). Много останах огорчена и тъжна от Минев. Аз му се възхищавах до безкрайност, но когато не им работеше лазерът той не ми каза предварително, започнахме да слагаме ЗОладекс,  отлагахме постоянно и сложихме всичките 6 Золадекса предварително, в крайна сметка ме оперира без лазер, аз бях наясно и исках да се оперирам, но като се събудих след упойката, за мой ужас видях, че нямам дренаж, като другото момиче, оперирана при друг лекар, както и при всички мои познати, които са имали лапаро. И за още по-голям ужас разбирам, че яйчникът ми е бил шит с конци, вместо само да е премахната кистата, а аз имам проблем с конците и това го бях казала в началото като почнах да ходя при него, имам операция,на  която 3 години не ми зарастваше шева.  От януари насам яйчникът ме боли и ме опъва, Чувствам го като сурова рана. Първоначално получавах вътрешни кръвоизливи, сега ми казва само, че яйчникът кърви при овулация повече от нормалното, но вече 11 месеца, от една лапароскопия ми се вижда нещо притеснително. Много пъти ходя и му казвам за болките, но той го изопачава това едва ли не все едно си измислям и съм луда и му става досадно. Имам много роднини починали от рак и това вътрешно кървене много ме притеснява.  От януари насам съм в дълбока депресия, само плача, не мога да се фокусирам върху работата си, имам ужасни болки в яйчника - най-вече при овулация, когато се получава вътрешното кървене. Болките лазят и по червата и бъбреците. Не знам какво да правя, това, което искам сега е да ме отворят наново да за се изгори тази незарастваща рана, но след като яйчникът е бил зашит с конци, как ще го отворят и изгорят с лазер и  ако има непремахната лезия (каквото усещам също да пулсира вътре в яйчника) как ще чоплят да намерят къде е. Не знам дали да ходя да се оперирам при него, защото все пак той я е правил тази операция и ще знае какво е правил или да търся друг лекар в София примерно. Моля Ви дайте ми някакъв съвет.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:01 от Fiona1

Общи условия

Активация на акаунт