Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 58 222
  • 760
  •   2
Отговори
# 630
  • Пловдив
Фиона, тотална, пълна каша ти е в главата. Чета те и дори те мога да повярвам, че всичко, което пишеш го мислиш. Каква рана? Ти ако имаше възпаление и незарастване на тъкан, вътре в корема, отдавна нямаше да си жива.

# 631
А тогава какво е според теб ? Леля ми почина на 21 години от рак, та да, точно от това се страхувам. Не разбрах коментара/ съвета ти.

# 632
  • Пловдив
За съжаление, не мисля, че ще намериш лекар. Виж, за да ти вземат парите, ще намериш. От ерозио вървеше към ендометриоза при Амалиеви, което е абсурдно. Сама се вкарваш във филми. И очакваш лекар да играе с теб във филма. Аз съм оперирана от Минев, лапароскопски, още през 2007 година. Тогава почти никой не правеше подобни операции. Ако към неговата техника имаш критика......не знам кой .......Остават ти Ставреви. В Пловдив толкова.

# 633
Не знам, след операцията ми каза, че и раничката ми е рецидивирала за 3-ти път... Сигурно проблемът е в моето тяло, а не в докторите или аз изтеглям късата клечка. Теб с конци ли ти заши яйчника или с лазер? 1% от хората имат проблем с биоразградимите конци, но когато това си ти и си казвал това, те дразни как от всички негови пациенти е зашил точно теб - без да те предупреди и не ти е сложил дренаж, като си с ендометриоза. Не знам сигурно аз съм кълбо нерви вече или съм твърде капризна,но болката прави това с човек. Мен ме дразнят такива работи и от типа, да не дойде след операцията да ти каже как е минало, а в съседната стая да отиде. Все пак си платил същите пари като другия човек.

# 634
  • Пловдив
На мен Даниел Ставрев ми прави лапаро преди по-малко от месец.Махнал ми нещо на яйчника,миомно възелче и срастнатите тръби оправил.Даже сутринта в банята ми е паднала коричката от пъпа.Всичко си ми е на място,нищо не ме боли вече.Много съм доволна аз,и като отношение и идеално извършена операция.Но има и друго,аз не искам да "знам" повече от него.Даже идеите,които съм му давала винаги са започвали с "не искам да изглежда,че ви уча..." Много зависи и ние как се държим с тях.

# 635
  • Пловдив
Елънче, при Даниел Ставрев, минава това. Но при лекар от ранга на Минев, няма как да кажеш не искам да ви уча. Stuck Out Tongue Winking Eye Лазер през 2007 година? Аз по принцип си представям топче, това е яйчника. Второ топче върху него - кистата. Като изрежеш едното топче, независимо с какво, остава дупка. Какво я правим тази дупка? Може и аз да говоря глупости, но така си го представям. С лазер не се шие. С лазер се коагулира кървенето. Без лазер се коагулира с ток. Всичко се шие. Нищо не може да се "залепи" вътре в корема.

# 636
Ами как да се държим , нормално се държим. Обикновено мълча и слушам. Но той и лекарства ми обърка и тогава пак мълчах. И да, искам да си задам въпросите. И да,  сега вече искам да ми обясни защо не ми е дал информация как ще ми направи операцията - защо им плащаме тогава - да си мълчим и да даваме пари, това ли трябва да бъде - да плащаме, а като задаваме въпрос да пръхтят като парни локомотиви? Те също правят грешки, всеки прави грешки, важното е да поемеш отговорност за делата си, а не да виждаш как другия се мъчи една година, да виждаш хематомите по яйчника и да казваш, че си измисля болката. Не мога да спра да се тормозя с какво толкова аз съм заслужила това. Искам да простя и да забравя, но болката ме настървява още повече.

# 637
  • Пловдив
Да си кажа за идеята,че ще излезне нещо кой знае какво съм му казала 😅
Занесох ЦС от Торакс,правена без упойка.Той не й вярва,не разбира какво е написала онази 🙄 После отидох на втори ден,пусна ми АМХ,бяхме се разбрали след М да правим ЦС.Но докато ме преглеждаше го попитах дали няма да е по-добре в моя случай лапаро,така и така едната тръба гледа нагоре.ЦС с нищо няма да ми помогне.Каза,да,това е следващата стъпка,но малко хора прескачат "стъпало" и затова не ви предлагам още.Кога ще ви спре кървенето?В сряда?Добре,четвъртък лапаро.

# 638
  • Пловдив
Е, как малко хора да го прескачат. Аз през 2007 година точно това направих, прескочих го. Директно лапароскопия. Ще губя време и пари да се снимам. Колко критики отнесох. Луда ли съм, какво е това. Друго си е да ти резнат корема. Там всичко се вижда. ...Сега диагностиката е на светлинни години от тогава.

# 639
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета! Записвам се във вашата темичка като нов пациент на клиниката. Засега не е още ясно дали ще сме инвитро или инсеминация, предстои да се видим с доктора и да обсъдим.
Моята история накратко: На почти 38 г. съм, идвам от Ню Лайф с две неуспешни инсеминации. Направих консултация със Ставрев и той предложи лапаро. Не му хареса ЦС, правена другаде, със заключение, че всичко е ОК, а то съвсем не е така и се вижда на самата снимка. След лапарото - с  една слабопропусклива и една пропусклива при високо налягане тръба съм. Пусна ми АМХ - 1.4, пролактин- в норма около средата на референтните и завишени НК клетки - над 600 при норма 420. Предстои ми ходене на 2-ри ден от МЦ. Докторът почти не говори и не знам какво предстои. Нямам изследвани други хормони за последните 3 години, докторката все твърдеше, че няма нужда, защото бяха ОК.
Имам един въпрос, знам че е индивидуално, но все пак. Сега, като ме вика на втори ден, предполагам ще пусне хормони и ще ме прегледа. Като цяло от вашия опит, имам ли шанс за финансиране от фонда за инвитро? С тези тръби може би не или? С мъжки фактор е изключено, там ползваме донор и вероятно ще кандидатствам само аз. Или да се подготвям психически за още 2 инсета само за бройката? Питах доктора, но той само на база лапаро не пожела да коментира. Може би правилно, предвид, че нямам актуални хормони или изобщо някои неща не са били пускани до сега, като АМХ и НК клетки.

# 640
Здравейте, момичета! Записвам се във вашата темичка като нов пациент на клиниката. Засега не е още ясно дали ще сме инвитро или инсеминация, предстои да се видим с доктора и да обсъдим.
Моята история накратко: На почти 38 г. съм, идвам от Ню Лайф с две неуспешни инсеминации. Направих консултация със Ставрев и той предложи лапаро. Не му хареса ЦС, правена другаде, със заключение, че всичко е ОК, а то съвсем не е така и се вижда на самата снимка. След лапарото - с  една слабопропусклива и една пропусклива при високо налягане тръба съм. Пусна ми АМХ - 1.4, пролактин- в норма около средата на референтните и завишени НК клетки - над 600 при норма 420. Предстои ми ходене на 2-ри ден от МЦ. Докторът почти не говори и не знам какво предстои. Нямам изследвани други хормони за последните 3 години, докторката все твърдеше, че няма нужда, защото бяха ОК.
Имам един въпрос, знам че е индивидуално, но все пак. Сега, като ме вика на втори ден, предполагам ще пусне хормони и ще ме прегледа. Като цяло от вашия опит, имам ли шанс за финансиране от фонда за инвитро? С тези тръби може би не или? С мъжки фактор е изключено, там ползваме донор и вероятно ще кандидатствам само аз. Или да се подготвям психически за още 2 инсета само за бройката? Питах доктора, но той само на база лапаро не пожела да коментира. Може би правилно, предвид, че нямам актуални хормони или изобщо някои неща не са били пускани до сега, като АМХ и НК клетки.

Здравейте,
И аз съм пациентка на д-р А. Ставрев, той не е от най-разговорливите наистина, но ми изглежда че знае какво прави, аз му се доверявам. Ако имам въпроси го питам, питам и момичетата в манипулационната, те обясняват подробно процедурите.
На втори ден обикновено има преглед и изследвания на хормони. За финансирането- не съм запозната, но питайте, може и да стане! Успех!

# 641
За финансиране от фонда при неизяснен стрерилитет е необходимо да имаш 4 неуспешни имсеминации и.. ще те финансират за ин витро. Аз искам да попитам някой знае ли каква е процедурата за замразяване на сперматозподи в Селена. ММ ще
Отсъства вероятно доста време, а смятаме да минаваме на ин витро и ако някой знае какъв е редът и цени съответно. Много ви благодаря

# 642
За финансиране от фонда при неизяснен стрерилитет е необходимо да имаш 4 неуспешни имсеминации и.. ще те финансират за ин витро. Аз искам да попитам някой знае ли каква е процедурата за замразяване на сперматозподи в Селена. ММ ще
Отсъства вероятно доста време, а смятаме да минаваме на ин витро и ако някой знае какъв е редът и цени съответно. Много ви благодаря
Трябва да си запазите час 2-3 дни предварително (както за спермограмите- и за замразяването е от 10:00 до 12:00). Казвате, че сте за замразяване, за да ви подготвят документите. Плаща се 100 лв за замразяване. За съхранение допълнително : за 14 дни е 50 лв, за 1 месец е 100 лв, за 6 месеца 310 лв, за 1 година 520 лв.

# 643
Благодаря много Simple Smile

# 644
  • до най-прекрасния мъж
Твърдо сме за инвитро. С тези тръби няма да стане инсеминация. Докторът каза, че останалите изследвания са ми ОК и можем да започваме. Възникна ми един въпрос - казаха ми, че имунологичните и цитогенетичните са препоръчителни. Вие правихте ли ги, особено цитогенетичните? Имунологичните ще направя заради тромбофилиите. Но за другите се чудя още. Дават ли някакво съществено инфо? Ще ги правя само аз, защото сме с донорски сперматозоиди.
Няма да сме по фонда, няма как да ни финансират, въпреки че вероятността да стане с инсе е много минимална. Тръбите все пак пропускат, макар и трудно.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 20:26 от blue.angel

Общи условия

Активация на акаунт