Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Като цяло тръгнахме с големи очаквания към болница Селена,но
С Д-р Ставрев- старши разговори е трудно да водиш, но аз не съм се отказала....причини всеки има!
....

И аз съм при старши, наистина много тегаво е с комуникацията. Понякога питам и просто си оставам без отговор или с нещо от сорта на ще видим, или в лаборатория ще ти кажат. Говорим за пускане на имунологичен пакет, праща ме към лабораторията, взимат кръв, плащам разбира се и накрая разбирам, че имам пусната и тромбофилия основен пакет, а аз имам разширен и даже сме коментирали терапиите и т.н. Това много ме подразни. Предстои ми ЗЕТ, дано поне да има резултат.
Simple Smile Да, не може да изкараш думичка от него- това понякога много ме товари, но съм усетила и другата крайност когато ти дават много инфо- и на база на нея си разочарован или имаш очакавания предварително и след процедурата се окаже съвсем различно от това което са ти казали- което е също излишен стрес Simple Smile. Затова понякога се чудя, по- добре е да не ми казва или да ми казва? Добър специалист е, само си следи нещата между доктор, лаборатория, каса и ще се получат нещата, трудно с много търпение и усилия, но важното е накрая да стане! Мисля, че това сам да си следиш нещата и да се интересуваш и да си ги гониш дори и с риск да ти се ядосват по пътя и да ти викат все " знам, знам" Simple Smile важи за всяка клиника и доктор.
Успех момиче!

# 586
Здравейте , случвало ли ви се е да имате грешен резултат от лабораторията в Селена ?

# 587
Възможно е- аз в това се съмнявам също. То там си е бизнес център, аз поне съм на това мнение, че лекарите са бизнесмени, които само гледат бизнеса да върви- дали ще ти объркат нещата няма никакво значение и не си признават. Какво остава за лабораторията, нищо, че цените са двойни на другите частни лаб.
Чувам от няколко места, че в Надежда в София, цените са съвсем различни и пациентите имат ефект. Къде ти в Пловдив някой да ти вземе за преглед 10 лв, тука давай по 70, 120 лв за прегледи, не се наядоха на пари, да налапат света искат. И за какво - щото са много велики- само, че ако бяха толкова велики, щеше да има повече успешни случаи. И не му стига на човек, че се лишава от други неща за да им плати, ами поне отношението им да беше човешко- а то бързане, апатия, арогантност. Не знам как спят нощем, като знаят, че издевателстват с болката на жените и печелят тройно и четворно върху наш гръб  и от нашето страдание.

# 588
Здравейте , случвало ли ви се е да имате грешен резултат от лабораторията в Селена ?
За какво точно изследване питате, защото не всичко се извършва при тях?

# 589
За какво точно изследване питате, защото не всичко се извършва при тях?
Примерно АМХ

# 590
  • Пловдив
😳 Днес пусках АМХ, не е излезнал резултата.Дано няма проблем,че никога не съм пускала и съм по-притеснена за него,отколкото за лапарото другата седмица 🥴

# 591
Фиона, за протокола в Надежда вземат по 20 лв за преглед. А в Селена двойно,че и тройно. Оставяме настрана парите,все пак е важен крайният резултат,но в един момент започваш да си даваш сметка как времето си лети неусетно и нищо не се случва. А понякога времето е по ценно и от парите. Затова аз и мъжа ми сме категорични,че следващата ни стимулация ще бъде в Турция. Да, нямаш гаранция за нищо,да много са факторите,но поне ще знаеш че си направила всичко необходимо. Много е важна ембриологията, много е важен индивидуалния подход, отношението, доверието което си създаваш към лекаря,допълнителните техники които тук в Селена никой не ти предлага без значение колко пари са. Трансфер на 3 ден само за да има такъв... Никакво обяснение защо не е станало,на какво се дължи.. Имам много познати които забременяха в Турция и това допълнително наклони везните за там..а и ако се замислите колко пари сме дали малко по малко,като ги сумираме сигурно ще излезне едно инвитро в Чужбина.

# 592
😳 Днес пусках АМХ, не е излезнал резултата.Дано няма проблем,че никога не съм пускала и съм по-притеснена за него,отколкото за лапарото другата седмица 🥴
Онлайн АМХ не го показват. Трябва или да ги питаш колко е или да го вземеш ва хартия. Защо ще правите лапаро и при кого? Ако е удобно до споделите🙂

# 593
  • Пловдив
Дадоха ми код да го проверя.Аз си имах регистрация и гледам,че там излиза,но все още резултата го няма.
Имам една ЦС,миналия месец, правена в Торакс без упойка.Едната тясна,другата "гледа" нагоре и не образуват депа.Не мога да напиша какво е заключението,документите са ми в колата.Направо АГ там ми заговори за инвитро.
Отидохме при Д.Ставрев да видим от къде ще я започваме.Той не вярва на снимката и се разбрахме за нова,при тях,с упойка.Обаче днес докато говорихме го питах с лапаро няма ли да е по-добре,та се разбрахме като ми свърши М да ида.Реших,че няма смисъл да се облъчвам пак и в крайна сметка новата ЦС с нищо няма да ми помогне.На предния цикъл следихме О,Ф се спука чак на 30мм.Вчера следобяд ми дойде,писах му,каза днес да ида и така.

# 594
Дадоха ми код да го проверя.Аз си имах регистрация и гледам,че там излиза,но все още резултата го няма.
Имам една ЦС,миналия месец, правена в Торакс без упойка.Едната тясна,другата "гледа" нагоре и не образуват депа.Не мога да напиша какво е заключението,документите са ми в колата.Направо АГ там ми заговори за инвитро.
Отидохме при Д.Ставрев да видим от къде ще я започваме.Той не вярва на снимката и се разбрахме за нова,при тях,с упойка.Обаче днес докато говорихме го питах с лапаро няма ли да е по-добре,та се разбрахме като ми свърши М да ида.Реших,че няма смисъл да се облъчвам пак и в крайна сметка новата ЦС с нищо няма да ми помогне.На предния цикъл следихме О,Ф се спука чак на 30мм.Вчера следобяд ми дойде,писах му,каза днес да ида и така.
Трябва да му се обадите за резултата от АМХ , онлайн не излиза , и аз съм при Д.Ставрев , но вече почвам да се разочаровам ....

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:18 от tatabobi86

# 595
Аз също съм при Д.Ставрев и в момента съм на втора стимулация. Втори опит инвитро като първия опит от 7 фоликула бяха останали до пункция 4 и от тях само две годни и накрая само едно ембрионче и ЗЕТ и нищо. Сега ако не станат пак работите ще сменя клиниката и доктора. Доста съм лъгана и трети шанс вече на никого не давам макар доктора за сига да е ок нещо ме гложди отвътре. Все бърза, все знае, да не съм разсъждавала, а да съм го слушала. Не знам, дано имам късмет този път, че гоня 40г. 🍀🍀🍀

# 596
  • Пловдив
Ще имаш,вярвам!🤗🍀

# 597
  • Пловдив
АМН зависи от овариалния резер. Малко антрални-нисък, много антрални-висок. Така ще се ориентирате. При 3-4 фоликула резултат над 0.5 е малко възможен, както и ако имате 10-15 фоликула и резултат под 1.0, също е малко възможен. Тогава може да се съмнявате за грешка. Това лекар още при прегледа може да ви го каже-какъв резултат да очаквате.

# 598
  • София
Момичета не зная дали гледате ембриологията или гледате доктора, но едно ще ви кажа. Ембриологията е най-важното нещо за развитието на вашите ембриончета. Във всички блоници не разполагат с необходимата апаратура, затова когато отглеждат ембриончетата ви ги вадят гледат ги под микроскоп и ги връщат обратно, точно това нещо съсипва ембрионите може да се прекъсне деленето във важен момент или нещо друго да се случи. Не зная до колко сте компетентни, но по-голямото количество кислород скапва ембрионите. В средата където ги отглеждат е 21%, а във вашата утроба е 8%, представете си когато ги извадят на колко % стоят и си извадете изводите сами. В Бг има само 1 болница която разполага с Турската апаратура за отглеждане където ембрионите не се вадят и тоеа е блница Надежда.

# 599
Момичета не зная дали гледате ембриологията или гледате доктора, но едно ще ви кажа. Ембриологията е най-важното нещо за развитието на вашите ембриончета. Във всички блоници не разполагат с необходимата апаратура, затова когато отглеждат ембриончетата ви ги вадят гледат ги под микроскоп и ги връщат обратно, точно това нещо съсипва ембрионите може да се прекъсне деленето във важен момент или нещо друго да се случи. Не зная до колко сте компетентни, но по-голямото количество кислород скапва ембрионите. В средата където ги отглеждат е 21%, а във вашата утроба е 8%, представете си когато ги извадят на колко % стоят и си извадете изводите сами. В Бг има само 1 болница която разполага с Турската апаратура за отглеждане където ембрионите не се вадят и тоеа е блница Надежда.
Аз лично това не го знаех. Ако се се скапят нещата ще отида в Надежда. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт