За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 74

• 42 141
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
При моя син действа комбинация от Осадент (през 2ч) и редувам Калгел, Дентинокс, Пансорал и Бочко. Ама на него му избиха за две седмици четири предкътника, така че пак си беше много рев.

Неизвестна, ти си събрала половината Менделеева таблица Joy

# 106
  • София
Неизвестна,все му е изтръпнала устата на чавето.Grinning

# 107
Нищо не давам за зъби аз.

И аз смятам да процедирам така. Имам дентокинд гел, ама ми се струва малко само за успокоение на мама и тати 😀

# 108
Не мога да кажа дали съм доволна ,защото не знам какви критерии да гледам .Наистина искам друго мляко ,което да е по-качествено и по-обаготено откъм съставки .
Поръчай от чужбина. Разликата е видима.

# 109
Не е точно успокоение за мама и тати.  Много вечери сме имали където реве и не иска да заспи в момента в който го намажа се успокоява и до 2минути е заспал.

# 110
Калгел и Дентинокс са една идея по-силни,защото имат Лидокаин...пробвай с някое от тях. При нас положението не е толкова сериозно и съм доволна от Дологел. А иначе чашата вино....прекрасен лек за мама😂

# 111
Нещо ефикасно при лишеичета на кожата?
Лишеи...суха и червена ли седи кожата или баш като лишеи при възрастен човек?
Да суха и червена е ,на петна

# 112
Нещо ефикасно при лишеичета на кожата?
Лишеи...суха и червена ли седи кожата или баш като лишеи при възрастен човек?
Да суха и червена е ,на петна
Мажех с кокосово масло, Липикар серията на Ларош Посе, на А-Дерма също крема за тяло за атопична кожа. Къпането се редуцира до един път седмично ако се появят много шишейчета, за да не изсъхва много кожата и да не се предизвиква сърбеж.

# 113
+1
Щях да напиша същото за кокосовото масло и къпането.

# 114
  • София
При моя син действа комбинация от Осадент (през 2ч) и редувам Калгел, Дентинокс, Пансорал и Бочко. Ама на него му избиха за две седмици четири предкътника, така че пак си беше много рев.

Неизвестна, ти си събрала половината Менделеева таблица Joy

Аа купувала съм и Дентокинд гел, Генгигел, Дологел, каквото има на пазара. Моят синковец много трудно ги изкарва, та правя отчаяни опити да спя през нощта Joy

# 115
Когато растяха зъбките на сина ми изкупих що кремчета и прахчета има, че и от чужбина поръчвах.. Нищо не подейства, поне при него. Всички излязоха с много рев , с изключение на първия и последните 2-кучешките. Всички други бяха ад.

# 116
За лишейчетата бих ти препоръчала това
https://apteka.framar.bg/30049423/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA … -100-%D0%BC%D0%BB
Има и интензивен вариант по принцип,но аз не съм стигала до там. На каката,а сега и на малкия от студеното време и панталоните му се появяват червени и сухи петна по крачетата основно и с това го оправям,но започвам да мажа още щом усетя,че тръгват,даже зимата мажа всеки ден с него,дори и да няма.

# 117
  • Варна
С риск да ми палнат кладата за вещерство(хомеопатия)Grinning, ще напиша, че Хамомила при нас много успокои детето за 5 дни. Венците бяха станали къдрави, не плачеше, но не спеше вечер и беше много неспокоен. Избиха 4 кътника наведнъж.
Та от доброто старо време на тази тема съм снимала препоръка от момичета, които много помагаха, но напуснаха форума май и те препоръчваха комбинация от Камилия и Калгел. Аз дентокинд не съм го спирала. За мен облекчение има, видимо се успокоява детето. Иначе виното за мама е безценно. Simple Smile

# 118
Аз това се чудя от къде се появиха,нищо от козметика и прах за пране не съм сменяла. По задната страна на крачетата има общо 3,но забелязах че и на корема и ръчичката излиза. ЛЛ каза да мажа с каквото имам(джинджира,бепантен,судо,македонския),сега да не го водя да го гледа че сме в грипна епидемия. От 2 дни с кокосово мажа,но ще купя и крем за атопична утре,че се притеснявам че се увеличават.

# 119
Аз това се чудя от къде се появиха,нищо от козметика и прах за пране не съм сменяла. По задната страна на крачетата има общо 3,но забелязах че и на корема и ръчичката излиза. ЛЛ каза да мажа с каквото имам(джинджира,бепантен,судо,македонския),сега да не го водя да го гледа че сме в грипна епидемия. От 2 дни с кокосово мажа,но ще купя и крем за атопична утре,че се притеснявам че се увеличават.
Отидете на кожен лекар.Нашата лл като беше бебе, при пъпчици от претопляне му беше изписала кортикостероиден крем.Оттогава за такива проблеми само на кожен!И ще ви изпише и подходяща козметика за типа кожа.

Общи условия

Активация на акаунт