Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Не знам много за процедурата, инжектира се в мускулите на челюстта и те се отпускат.
Има доста снимки в гугъл, няма нищо странно.
Ботоксът има и други необичайни приложения като против изпотяване на ръце и въобще прекомерно изпотяване, също е показан при мигрена и т.н.

# 121
  • София
Здравейте. Днес ми правиха някакъв дълбок пилинг, след което ми сложиха неутрализираща маска, която трябваше да стои 10-12 часа. После да я измия и да нанеса крем за успокояване на кожата. Не знам дали и 30 сек издържах с пилинга. После цял ден нямах проблеми. Сега си измих лицето, сложих си крем и там където най-ме “гореше” сутринта на процедурата пак започна да пари. Ощв един път измих и пак сложих крем и пак го има това усещане. Нормално ли е? Отминава ли? Да не съм направила алергична реакция? Sad

# 122
Здравейте. Днес ми правиха някакъв дълбок пилинг, след което ми сложиха неутрализираща маска, която трябваше да стои 10-12 часа. После да я измия и да нанеса крем за успокояване на кожата. Не знам дали и 30 сек издържах с пилинга. После цял ден нямах проблеми. Сега си измих лицето, сложих си крем и там където най-ме “гореше” сутринта на процедурата пак започна да пари. Ощв един път измих и пак сложих крем и пак го има това усещане. Нормално ли е? Отминава ли? Да не съм направила алергична реакция? Sad
Не ми звучи като нормално честно казано. Правила съм пилинг и не съм имала такъв ефект.
Вероятно са ви изгорили.
Какъв пилинг правихте и къде? Проучихте ли преди това?

# 123
  • София
Преди две седмици правихме някакъв по-лек вариант и там проблем нямах. Утре ще търся повече информация, чувствам се супер глупаво. Бихте ли ме посъветвали какво да правя за през нощта? Намазала съм се с хидратиращ крем, но усещам още дискофорт на места. Не знам, да пия/мажа нещо. Още кърмя и ме е страх да не докарам на малкия нещо. Наистина съм глупава, че не прочетох повече предварително.

# 124
  • София
Е, как пък топно ботокс за скулпториране???
За пеъв път чувам, в такъв случай. Лифтинг с филър, конци-да.
Аз с конци попромених малко лицето си, но иска още. Лекарката при, която ходя сега, обаче отрича конците и предлага точков лифтинг с филър. Като събера парите за това ще мога да сравнявам двете процедури.

"Нова техника за лицево преоформяне

Докато силната квадратна челюст може да бъде отчетливо мъжествена и желана при мъжете, много дами желаят една по-мека, по-нежна форма на лицето си. Промяна на формата на лицето от квадратна до по-привлекателната овална форма може да го направи с по-нежен и грациозен вид.
Операция за намаляване на челюста може да бъде единствената възможност за много пациенти. След такава интервенция обаче, пациентите имат дълъг период на възстановяване, непоследователни и неестествени резултати. Най-новата революция при лицевото преофоряне е ботоксът. Той дава възможност за промяна на формата на лицето без скалпел, болка, подуване и без престой.

Редуцирането на челюстта с ботокс е специална техника за намаляване на ширината на прекалено квадратна челюст до по-привлекателната овална или сърцевидна форма. При някои пациенти дъвкателната мускулатура увеличава допълнително ширината на лицето. Ботоксът избирателно отслабва този мускул и с течение на времето това води до общо намаляване на размера му. "

# 125
Katia.hadzhieva33 довери му се изцяло,голям естет е.Аз правих при него бюст и виждането ми беше различно от неговото,но му се доверих и не сгреших.

Здравейте! След 2 деца, не мисля толкова вече за трето, при което почвам да се ориентирам към корекциите на пораженията. Преди да се доверя на някой ми се ще да е именно естет и това да си личи в грижливото отношение към всякакви корекции. Този доктор в какво освен бюст демонстрира естетсвото си - корекции на устни например? Защото преди да се самонавивам срещу страховете си от корекция на бюста ми се иска да съм добила впечатления от работата и отношението на специалиста в нещо което не е толкова перманентно и свръх-инвазивно като поставяне на филър например, "захарни" лифтинг конци (не знам какво им е точното название) и др ... Този Георгиев има ли страница с ценоразпис и контакти? За какви "тестови" процедури го препоръчвате? Кои в бранша сте изпитали при различни процедури и сте доволни? Много ще съм благодарна на всякакви съвети. Нищо не знам и дори не съм сигурна дали се сещам за всички правилни въпроси. Ако ме насочите в коя от миналите теми има кратко и ясно въведение за страхливи новаци и снимки на "търсен резултат" съпоставен с "реален резултат" ще е от огромна полза също. Благодаря за всеки отговор!

# 126
  • в 1001-та нощ
Да попитам запознатите д-р Михайлов дали работи в събота?

Преди работеше две съботи от месеца. Сега не зная как е, трябва да попиташ.

# 127
  • Sofia
След такава интервенция обаче, пациентите имат дълъг период на възстановяване, непоследователни и неестествени резултати.
Аз пък четох в международните форуми, че това е сравнително лека пластична операция, без много рискове. Е, да, не трябва да дъвчеш с челюстта известно време, но цялостно манипулацията не е кой знае колко тежка.

Редуцирането на челюстта с ботокс е специална техника за намаляване на ширината на прекалено квадратна челюст до по-привлекателната овална или сърцевидна форма. При някои пациенти дъвкателната мускулатура увеличава допълнително ширината на лицето."
Значи, излиза, че ако проблемът е в самата челюст, а не в мускулатурата, ботоксът няма да свърши добра работа.

# 128
  • Пловдив
Да попитам запознатите д-р Михайлов дали работи в събота?

Преди работеше две съботи от месеца. Сега не зная как е, трябва да попиташ.

Благодаря, ще се заинтересувам. Видях, че в клиниката, където ходя в Пловдив, също предлагат процедурата, но май е с по-старо поколение апарат, поне така изглежда на снимките. Ще попитам и там. Алена, ако правилно си спомням, възстановяването беше около 2 седмици, нали? Като цяло не ме притеснява това, ежедневието ми е такова, че мога да си позволя по-малко срещи с хора за такъв период.

# 129
  • I want it all and I want it now.
Оставете кожата чиста без да слагате крем. В момента е чувствителна и от крема още повече ще пари.

# 130
  • в 1001-та нощ
Периодът на възстановяване зависи от това колко силна е травмата. Също и ефектът зависи от това. На долен клепач го правих съвсем леко, имаше корички, без рани и след седмица бях, като нова. На горен клепач имаше повече излишна кожа, процедурата беше по-инвазивна и раната бе по-голяма. 1 месец бих казала, като възстановителен период. При някои хора е по-малко. Може и до организъм да е. Аз ходих навсякъде със слънчеи очила, освен у дома. Моите не са много затъмнени, и бе възможно. След като раните зараснат - кожата е по-розова, и постепенно добива характерния телесен цвят. Изглежда малко неестетвено, като зачервени клепачи, затова е хубаво да се ползва някакъв тониращ продукт.

# 131
Момичета, нормално ли е 11дни след първо слагане на 2х0.5мл.(на веднъж) да има съвсем минимална разлика да не кажа никаква... Така ли е всеки път, и ако да не чувствам, че 700лв. по този начин са оправдани... Sad
Не е нормално.Какъв филър е поставен и при кой?
Juvederm Volift, д-р Михайловв.

# 132
Здравейте!

Моля извинете ме, ако темата е била обсъждана, но с бързо търсене не намерих подобен пост, а и честно казано 26 теми ми се сториха невъзможни за четене Grinning

Страшно много ми се напукват устните зимата и никакво количество балсами, вазелини, крем здраве и т.н. не ми помага Cry. Това е малък дискомфорт, но си е дискомфорт. Приятелка ми препоръча да си сложа филър, щяло да хидратира и да спре напукването. Long story short,  записах си час в Хил Клиник, защото видях тук добри отзиви за тях, но искам да ви попитам дали наистина е така. Напукването спира ли се от филъра?

Благодаря предварително!

# 133
Здравейте!

Моля извинете ме, ако темата е била обсъждана, но с бързо търсене не намерих подобен пост, а и честно казано 26 теми ми се сториха невъзможни за четене Grinning

Страшно много ми се напукват устните зимата и никакво количество балсами, вазелини, крем здраве и т.н. не ми помага Cry. Това е малък дискомфорт, но си е дискомфорт. Приятелка ми препоръча да си сложа филър, щяло да хидратира и да спре напукването. Long story short,  записах си час в Хил Клиник, защото видях тук добри отзиви за тях, но искам да ви попитам дали наистина е така. Напукването спира ли се от филъра?

Благодаря предварително!
Аз си поставих поради същата причина и ще ти кажа не. Даже доктора ми каза, че филъра малко или много изолира кръвоносните съдове и може да изсъхват и повече... При мен се образуват едни твърди корички, които с каквото и да ги мажа прости седи на повърхността. Родих се когато прочетох тук във форума да ги мажа с мед за няколко минутки - омекотява коричките и прави устните много меки и гладки. Това бих препоръчала аз.

# 134
И при мен не помага филъра, използвам балсам Теосиал Като че ли помага, но трябва ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт