Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 107 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, sunipop.
Там, където ти се струва по-голям обем, е все още стоящият ми хематом. Вече почти го няма.

# 151
Здравей за се полу "В шейп" сполучливо са нижни няколко неща скули, оформенеи остни, брадичка и самия jawline.
Препоръчвам ти олимпия клиник и д-р Стаменов за безплатна консултация защото при всеки е индивидуално и след това решавай какво ще правиш.

# 152
За устни- кокосово масло, мажа вечер и на сутринта всичко е ОК. Препоръчвам с 2 ръце ✌
Какво кокосово масло използваш?

# 153
За устни- кокосово масло, мажа вечер и на сутринта всичко е ОК. Препоръчвам с 2 ръце ✌
Какво кокосово масло използваш?

На Rivana от ДМ ✌

Имам и студенопресавоно био...но ефектът не е същият.

# 154
Здравей за се полу "В шейп" сполучливо са нижни няколко неща скули, оформенеи остни, брадичка и самия jawline.
Препоръчвам ти олимпия клиник и д-р Стаменов за безплатна консултация защото при всеки е индивидуално и след това решавай какво ще правиш.

Ти там ли работиш? Питам, защото ми писа на лични без да съм искала мнение и всичките ти постове във форума са за тази клиника. Не целя да се заяждам, просто ми е странно как някой, който нищо не е слагал до преди Коледа сега е спец на v shape като не пропускаш да споменеш клиниката и доктора. Аз също харесвам моите, но съм по-привързана към самите продукти.

# 155
# 156
Хайде пак мнение, ако може за Волбела за устни?

# 157

Ти там ли работиш? Питам, защото ми писа на лични без да съм искала мнение и всичките ти постове във форума са за тази клиника. Не целя да се заяждам, просто ми е странно как някой, който нищо не е слагал до преди Коледа сега е спец на v shape като не пропускаш да споменеш клиниката и доктора. Аз също харесвам моите, но съм по-привързана към самите продукти.

Не предлагам това, което съм правила и казвам това, което съм чела защото и аз си правих скули и устни, относно това е единствената клиника, в която съм била и съм останала доволна от резултатите при мен за това само нея мога да препоръчам....  Не мисля, че правя нищо лошо.

# 158
Категорично няма да се заяждам, има си модератори за това. Просто ми направи впечатление с изрази като ‘безплатна консултация’, всяко мнение поствано относно това-около отварянето на клиниката, това, че ми писа, за да ми ги препоръчаш при положение, че всеки път, в който пиша в темата казвам колко съм доволна от настоящите си процедури. Така или иначе има нет, снимки и всеки носи глава на раменете си. От двете снимки, постнати на устни във ФБ страницата на клиниката не бих се хвърлила да сменям за нея, независимо колко е евтина.

# 159
Привет от мен красавици! Нямаше ме известно време, малко поскиторих, и да ви кажа цените извън БГ за разкрасяване са убийствени. Та по тази причина още нищо не съм оправила от заплануваното.
Искам сочни устни като на Ида и ще те помоля пак да кажеш с какъв филър и количество постигна този резултат?
Силно се вълнувам от мезотерапиите. Каква бихте препоръчали за жена към 30-те? Има ли значение типа кожа при мезотерапиите?

# 160
  • София
Аз да се включа за устните. И моите се напукват много,обичам и да ги хапя постоянно и положението не е ок. Открих един балсам на Диор ,за мен това е продуктът ! Не знам вече колко опаковки измазах,не мога да го сравня с нищо до сега Simple Smile)))

https://www.notino.bg/dior/dior-addict-lip-glow-balsam-za-ustni/

# 161
Здравейте, дами! Кой хирург от скин системс бихте ми препоръчали за липосукция - Митко Ковачев или Спартак Милев. Моля, ако има такива, които са се подлагали на процедурата при тях, да споделят. Ще ви бъда много благодарна!

# 162
  • Пловдив
Аз да се включа за устните. И моите се напукват много,обичам и да ги хапя постоянно и положението не е ок. Открих един балсам на Диор ,за мен това е продуктът ! Не знам вече колко опаковки измазах,не мога да го сравня с нищо до сега Simple Smile)))

Колко интензивни са цветовете? Изглежда интересен продукт. За ежедневието си търся нещо което да хидратира добре, нямам проблем с напукване, и да има лек цвят. Равномерно ли стои цветът на устните?
Тази седмица съм си записала процедура хидрафейшъл (аз много я харесвам) в комбинация с Пърк около очи. Пърк не съм ползвала до момента. Искам интензивно подхранване на епидермиса, ще видя дали ще свърши работа.

# 163

Аз хич не го харесах, а пробвах и балсама, и глоса в тубичка. На моите устни не се задържа, изяждам го/попива за 15тина Мин.

# 164
ssaa, балсама помогна ли за напукването, моите по-скоро се белят на места. Плътен ли е или прозрачен?

Общи условия

Активация на акаунт