Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Да, там.

# 421
  • Бургас
Някой скоро да си е правил RF или HIFU? Козметичката ми предложи да си избера една от тези процедури, защото били препоръчителни за мен, но все още търся инфо от някой който си ги е правил Simple Smile
Здравейте! Скоро не съм правила, преди година и 2-3 месеца правих, но няма да повторя, отидох заради конкретен проблем, и снимките които ми показаха преди и след бяха "уау", но при мен нямаше и намек за визуална промяна, освен лекото уплътняване на кожата при пипане, но пък за сметка на това поне 2-3 месеца вглеждайки се в кожата си виждах леки следи като от шевна машина....

# 422
  • в 1001-та нощ
Коя от двете процедури си правила? Къде?

# 423
  • Бургас
HIFU (Doublo-S) в Естедерм

# 424
При мен от криолиполиза нямаше никакъв ефект. Пари на вятъра. Ако е от затлъстяване, пробвай спорт. Ако е генетика, " ножа" трябва да играе. Аз направих липо на корема. Доволна съм, но резултата ще е краен след около 2 месеца. Сега е отекло и синьо. Не е за всеки, боли си.

# 425
  • София
И при мен нямаше ефект от криолиполизата. Имаши някоя от вас с импланти ментор да попитам нещо ?

# 426
За Варна - д-р Андреева, Сийсайд.
Може ли повече инфо- какво сте правили при нея? Извинявам се, ако сте писали, пропуснала съм Simple Smile

# 427
Силвия, къде и кой ти прави липосукция?
Разкажи повече- каква упойка, цена, престой в болница, време за възстановяване?

# 428
Силвия, къде и кой ти прави липосукция?
Разкажи повече- каква упойка, цена, престой в болница, време за възстановяване?
[/quot

Пълна анестезия, около час и малко. Др. Милев е оператор. Цена около 2000 всичко - корем и малко паласки. За краен резултат ще мога да съобщя след около два месеца. Сега е подуто,  синьо и болезнено. Но въпреки това, ефекта за мен е голям. Сравнявайки преди и след - очевидна разлика. Умишлено клипчетата в ютуб ги изгледах следварително. Иначе може би щях да се позамисля доста. Не е за всеки. Трябва много да го искаш и да не е останала друга опция. Аз и отслабвах и година фитнес, но пустият търбух  не намаляваше. При някои хора отслабването е равномерно и няма нужда от подобни интервенции. Просто при мен нямаше друг вариант. С две думи  - не съжалявам. Обмисляла съм го една година и най- накрая се реших.

# 429
  • в 1001-та нощ

Предположих, защото и Светлана Василева е на дупки, а е третирана със същата машина.

... Имаши някоя от вас с импланти ментор да попитам нещо ?

Има, питай.

# 430
Здравейте, момичета !
Имам приятелка там, която от 3 години ползва услугите на ЕлиЕстетика и е много доволна То си й и личи, де Simple Smile
Някой може ли да ми препоръча добър специалист в Бургас за поставяне на хиалурон в устните ?
[/quote]

Балабанов когато гостува всеки месец .
[/quote]

Не съм доволна от него . Сложих Теосиал kisses при него и имах страшно много “буци” ,Които изчезнаха след около 7 месеца
[/quote]

# 431
  • Бургас
a.l.e.n.a  Пак в същата клиника ли?

JeSuis
д-р Рахнева ми направи впечатление на мен в Бургас, ще се записвам при нея скоро.
Има и Facebook със снимки, но аз имам няколко познати които ходят при нея и съм видяла резултати на живо, хареса ми най-много това, че не те припира да слагаш повече, имам приятелки със съвсем леко освежаване и такива с много големи, но те така си ги искат....
Не знам с какъв препарат работи, но поне за сега не съм чула оплаквания за синки, топчета и др.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:44 от DolliGi

# 432
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  Пак в същата клиника ли?

Tя ходи при Каляшева, но машината е същата. Имаше интервю в Папараци и дупките бяха много видими.

# 433
  • при Arctic Monkeys
За Варна - д-р Андреева, Сийсайд.
Може ли повече инфо- какво сте правили при нея? Извинявам се, ако сте писали, пропуснала съм Simple Smile
Филър Жуведерм - MD кодове. Доволна съм. Открих я по препоръка в тази тема.

# 434
  • София
Момичета, някоя от вас правила ли е  Er:YAG Laser?

Общи условия

Активация на акаунт