Мъжът, който знае какво иска

• 7 357
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Темата има име, а пак се прави "копи- пейст" на любими текстве, заклеймяващи мъжа- изрод и оплакващи жената- жертва.
Няма ли начин наистина да се проведе някакво градивно изследване, че да има някой полза, вместо да се пее една песен на един стар глас до откат? newsm78

Дотук прочетох, че мъжът който знае какво иска, иска слугиня вкъщи и обслужване на хобитата си, като за да получи това е готов да живее като абориген, но да си мине по реда, щото обществото го натиска.
Това в кой век- 19- ти или 21- ви?

# 61
От зората на човечеството до края на света, АбсурТ Grinning. Хората не се изменят.
Просто сега им е по-широко около врата и могат да си следват импулсите.

Как трябва да звучи градивното изследване?

# 62
Съгласен съм с мнението на  Black_Sapphire, но искам да направя едно допълниение.

Приоритетите на мъжете се изменят с времето. В крайна сметка жена + деца са си един проект за 20г.

Ето един пример, за еволюция на мъжките приоритети в рамките на един живот:

15г  секс Wink
20г  образование, кариера, секс
30г  изграждане на богатство, секс
40г  жена + деца
50г  образование на децата
60г  хобита, млада любовница, секс
70г  хобита
80г  хобита

# 63
Често съм чувал "Той не знае какво иска?". Явно за жените това е сериозен дефицит в мъжа. За нерешителност ли говорим, за липса на цели в живота, или просто се казва така, когато целите не съвпадат с тези на жената?
Опитвали ли сте да му създадете цели, заедно да ги намерите или сте го изоставяли, като неподходящ?

# 64
Няма ли начин наистина да се проведе някакво градивно изследване, че да има някой полза, вместо да се пее една песен на един стар глас до откат? newsm78
Не, няма, защото хората лъжат другите и се самозалъгват.

Цивилизацията е на такъв етап, че следва отпадане на масовия срам да си оставиш детето в дом. Тогава и жените ще са свободни.

Често съм чувал "Той не знае какво иска?". Явно за жените това е сериозен дефицит в мъжа. За нерешителност ли говорим, за липса на цели в живота, или просто се казва така, когато целите не съвпадат с тези на жената?
Опитвали ли сте да му създадете цели, заедно да ги намерите или сте го изоставяли, като неподходящ?

Това съм го чувала само и изключително като 'целите му не съвпадат с моите'. Без допълнителен контекст и уточнения.
При мен има допълнително уточнение - не знае какво иска, не иска това, което и аз и ми губи времето.
Няма проблем да се разминаваме в целите, проблем е да се дават грешни сигнали, че не е въпрос на същност, ами само на време.

# 65
Ето един пример, за еволюция на мъжките приоритети в рамките на един живот:
15г  секс Wink
20г  образование, кариера, секс
30г  изграждане на богатство, секс
40г  жена + деца
50г  образование на децата
60г  хобита, млада любовница, секс
70г  хобита
80г  хобита
Малка редакция
15г  секс Wink
20г  секс, образование, кариера (за да има достъп до мъжки играчки и по-качествен секс).
30г  секс - по принуда жена и деца, защото иначе жената не дава секс
40г стяга го чепика, иска да покаже на света, че не е под чехъл и "знае какво иска" (любовница, мотор, спортна кола, яхта, пътешествие в Хонг Конг); По дяволите, да го...обществото!
50г  яко го стяга го чепика и не му дреме, че светът е наясно как той вече не е под чехъл и "знае какво иска" (любовница, мотор, спортна кола, яхта, пътешествие в Хонг Конг); жена му вече не е фактор, одъртяла е; пък и неговото време изтича, ще се живее на макс - сега или никога
60г  хобита, сексът му се иска, ама все по-рядко му се получава
70г кюта си вкъщи при бабата, сексът е мил спомен
80г  какво беше това секс?

# 66
Пфффф ти колко си зле пак ще ти го кажа... на 35 съм и от 2-3 години съм с 26-27 годишни... жената не давала секс хахахахах ебаси смешката хахахахахах

п.п. до 60 трудно се доживява... всичко от 55+ е божа работа хахахаха

# 67
Е то това с усреднени и приблизителни стойности Grinning
Ама ти много си скъси житейския хоризонт.
Но то така е с неженените мъже - живеят по-кратко от женените  Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 21:52 от Анонимен

# 68
Доживях мъж да изкарва своите 35 върха на сладоледа 😁
26-7 е чудесна възраст за една работеща образована жена да потърси мъж, уважаващ и желаещ да гради семейни ценности. Лошото става, когато не намери и се хване с най-малкото зле - някой на 35, който да я забремени пътьом, преди да е минал на следващата. Очаквам с трепет на жените масово да спре да им пука от това и да се възползват и от вибраторите, и от асистираната репродукция и всички да се кротнат най-сетне.
Виждала съм какво се случва, когато мъж осъзнае, че не е консуматор, а консумиран, изплют и заменен. Драмата е стил индийски сериал.

# 69
Нерешителност,  най-вече! И страх. Особено по отношение на жените. Винаги търсите  още... Все нещо не ви достига. Или просто ви е страх да поемете отговорност.  Винаги търсите по - лесно, избирате просто  секс  без отговорности и обвързване.А по отношение на  целите, никоя жена няма да ви спре да се развивате, по скоро би била подкрепа. За общи цели говорим, когато градите бъдеще заедно.
Много ми е интересно да прочета един мъж какво иска 😊

# 70
Горките жени, на които мечтата им е да намерят Жената и да създадат семейство и деца, а после да мислят единствено на материалното щастие на това семейство!

# 71
Темата има име, а пак се прави "копи- пейст" на любими текстве, заклеймяващи мъжа- изрод и оплакващи жената- жертва.

Дотук прочетох, че мъжът който знае какво иска, иска слугиня вкъщи и обслужване на хобитата си, като за да получи това е готов да живее като абориген, но да си мине по реда, щото обществото го натиска.
Това в кой век- 19- ти или 21- ви?

Съгласна съм. Никой не кара жените да живеят с такива кретени.
Ясно е, че никой мъж не напира за семейство и обвързване - на кой му се слага главата в торбата? Особено като всичките ти познати и приятели които са семейни ти разправят колко е гадно и как целият им живот се е съсипал (чувала съм подобни неща и от жени между другото). Та как семейството да ти е приоритет, като за много мъже то е равносилно на затвор? И след като цялото това "нещо" (родителство, брак и т.н.) ти съсипват живота - то ти трябва да си пълен идиот, за да си го причиниш!
П.С. Да има и щастливи семейства при които баби, дядовци и доста солидни финанси могат да облекчат цялата тази бъркотия, но тези "богопомазани" са по-скоро изключения.

# 72
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А дали има жена, която знае какво иска ??? Освен изискването, мъжът до нея да знае това за себе си.

# 73
Покрай мен мъжете знаят какво искат, как да го постигнат и си действат по задачите. Дори малкият ми син е целеустремен. Дори на бившия ми мъж свалям шапка, че знае какво иска и си го постига.
Мъжете, с които контактувам напоследък, са зрели, драпали са много в младините си, за да постигнат някакъв финансов и социален просперитет. Семействата им са стабилни, доколкото може да се види отстрани. При всички тях приоритет е образованието на децата и поне запазване на статуквото. Повечето не се пънат вече за още и още материални придобивки, предпочитат да се отдадат на почивки, концерти, екскурзии и хобита. Тези от тях, които имат жени, са кавалери спрямо съпругите си и другите жени в компанията. Другите са една идея по-дистанцирани, за да не стане объркване. Самотните уж търсят  партньорки, но някак апатично и явно вече нямат надежда да намерят.
За моя голяма изненада в обкръжението ми има повече носещи се по течението жени, отколкото мъже. А може би просто не познавам толкова добре жените и греша. На мъжете повече им личи целеустремеността като че ли.

# 74
Тоест, ако искам да ида в Хонг Конг или да кача Мон Блан, се боря срещу обществените нагласи и да докажа, че не съм под чехъл? Grinning А не може ли да искам да кача Мон Блан, защото... ми се качва? Grinning Иии това наистина ли е толкова лошо? Хората, които правят неща освен работа-вкъщи лоши хора ли са и непригодни за семейство? А тези, които примерно имат любим спорт или ходят на танци, или нещо друго от този десен и му отделят някакво време седмично, не стават ли за семейство?

Общи условия

Активация на акаунт