Звездни компромати - 395

• 82 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
ИринИ хахаха! Joy
Не е лоша колата, но някак си... не усещам емоционална връзка да ви кажа...Joy

Е как усети, че няма връзка, като не си се качила дори...Несериозно е. Joy

“Проектът” на Гуркова изглежда много сериозен щом ще има екранно време всеки петък. В ютюб и фейсбук. Joy

# 121
Банова нали щеше да заминава да живее във Вашингтон какво страда сега.

# 122
Не знам дали е правилната тема, но не откривам по-правилна, та някой знае ли коя е двойката от снимката?

Благодаря

# 123
Най-много от обявата ми хареса информацията, че в колата винаги има безалкохолна бира и шоколад.

Това дали може да се приеме като договорка за безсрочна доставка, калкулирана в цената? Язък, че ни пия бира, пък била тя и безалкохолна! Sweat Smile

# 124
Банови нали се отказаха от Щатите?!

# 125
Да го предложи на Мегз, тя си пада по джипове Joy

# 126
Тая Сери-на с тоя гъz как точно играе тенис не ми е ясно.Мернах я по тв,егати бутовете,доста ми е отвратителна,винаги ми е била.

Аз се чудя как въобще бяга по корта без да се задъха или измори, това са бая килограми.
Играе предимно на твърда настилка.Не тича и няма бързи и дълги разигравания като на шамот.На изкуствената,топката отскача и ''идва'' при теб.На червено търчиш и я гониш.Серена няма успехи на червено.Абсолютно всички състезатели се задъхват.Според афроамериканската култура Серена е супер,мега,ултра секси.Много сланинести телеса в тесни дрехи и въз дълъг маникюр са върхът на сексапила.

# 127
Celine Dion 😱😱😱
Скрит текст:
Скрит текст:

# 128
  • До сърцето...
Селин е  newsm43

# 129
Сега се сетих на кого ми прилича, ако някой е гледал филма the forth kind, по истински случай е, реалната психоложка след много страдания прилича на Селин или Селин прилича на нея. Няма да качвам снимка от филма, защото само като се сетя за него не мога да спя нощем.

# 130
  • Gotham City
Не знам дали е правилната тема, но не откривам по-правилна, та някой знае ли коя е двойката от снимката?

Благодаря

Според Гугъл, Ивелина и Емил II
https://www.youtube.com/watch?v=_4_lzDnr2OY
не ми изглежда като да са известни

Сега се сетих на кого ми прилича, ако някой е гледал филма the forth kind, по истински случай е, реалната психоложка след много страдания прилича на Селин или Селин прилича на нея. Няма да качвам снимка от филма, защото само като се сетя за него не мога да спя нощем.

То реална психоложка, както и реални имена във филма няма. Аби Тайлър е изиграна от Мила Йовович и Charlotte Milchard, а самата Аби е измислен герой Simple Smile

# 131
Серена ми е изключително нелицеприятна, мисля си, че и като човек не е много читава. Някакъв скандал беше заформила скоро и се изявяваше като жертва.

# 132
Ралица ми е приятна само на снимки. Хубаво го е написала, но на живо е гръмогласна и говори като латерна..Груба ми е, въпреки нежния си вид.
Хич не съм съгласна!
Бях очарована от нея на живо при краткия ни разговор в асансьора на един мол.

# 133
Преди ми беше по-приятна.

# 134
  • Англия
145хил с ДДС искат за тази кола? Отварям мобиле.де и с абсолютно същите параметри, но с 20-30хил. по-малко пробег, такива Тойоти се продават за 30-35хил.евро. Максимално 40хил! Явно ексклузивният тв пакет и емоционалният заряд вдигат цената двойно. Смешници....

Общи условия

Активация на акаунт