Звездни компромати - 395

• 81 992
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Много сладък тоя Муньо. Ако като одъртея остана вдовица, ще взема натам да се ориентирам  Mr. Green

# 676
  • София
Леле! Горкичкия. Ако някой мъж се бе отнесъл така към любимата си вече да се е лишил от всякакви награди, които е получил някога през жизнената си кариера, всякакви асоциации - артистичнии певчески да са го заклеймили, а той да отлежава в единична килия.

# 677
Lady Gaga
Скрит текст:

# 678
леле къв фалшименто са селин дион и педро

# 679
Селин Дион е като отвързана след смъртта на мъжа си. Все едно държана на въже! И леко изкукуригала.

# 680
  • Пловдив
Ами тя казва, че били само много добри приятели.
Освен това се харесвала как изглежда и иска да я оставят на мира.

http://www.spletnik.ru/beauty/exterior/87601-selin-dion-otvetila … oey-khudoby-.html

# 681
Днес четох някъде, че тя твърди, че били само приятели Simple Smile Не ме вълнува много какви са, но видът й определено е много зловещ.

# 682
Леле! Горкичкия. Ако някой мъж се бе отнесъл така към любимата си вече да се е лишил от всякакви награди, които е получил някога през жизнената си кариера, всякакви асоциации - артистичнии певчески да са го заклеймили, а той да отлежава в единична килия.

За кой става въпрос и какво е направил?

# 683
  • София
.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:36 от Rima

# 684
Баба ми казваше, че много хилавите жени били големи злоби. Сега като гледам Селин, права ще се окаже.

# 685
то тва си е стар лаф. 'злобна съм щото съм гладна'

# 686
Петканов качва сторита в ИГ от болницата, явно Тоци скоро ще има още една конкурентка за титлата майка на годината.

# 687
# 688
Представям си да започна да раждам, а ММ да върви по мен с телефона и да ми пуска сторита. Директно го фраскам в лицето и телефона заминава в първия срещнат кенеф.

# 689
Представям си да започна да раждам, а ММ да върви по мен с телефона и да ми пуска сторита. Директно го фраскам в лицето и телефона заминава в първия срещнат кенеф.

Че те тези двамата за това внимание живеят, какво фраскане...

Общи условия

Активация на акаунт