Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 600
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Перличке, според мен Зорница вече ще е  пропушила Joy
То не пречи да иска да му помогне да ги откаже Joy

# 646
Ди, няма Grinning

Перличке, феята на близалките ли да се прояви?!? Тя май се отказа, че веднъж се опита и пълен крах Joy

Моски, може да е надебеляла, нали хапва сладко в подобни моменти, ама пък Диана е слабичка...... не става Joy

# 647
С толкова много коремни хирурзи - ( Банков, Тасев, Ковачев, Пенев, Христо и евентуално Юруков, ако не забравям някой), направо се чудя как функционираше болницата едно време само с Генадиев, Владов и Пенев.
В този сезон само коремни операции трябва да се правят. Освен ако Марио не се ориентира към педиатрията. Зорница ще е човекът-отделение Во веки веков.

# 648
Дайте да направим анкета в новата тема как ще му е малкото име на доктор Табаков, плс!
На мен ми се върти Кирил. Свети Кирил Табаков😁

# 649
Официално това което току-що Велислав каза за ОЖ е следното - със сериала ше има лека почивка, поне засега. Това се разбра.
Тоест, не чакаме Марио за момента.

# 650
  Най-вероятно и Карагьозов ще последва съдбата на Марио ...засега .
  За името залагам да ни изненадат с едно обикновено име - Иван 😂

# 651
  • Разпиляна във въображението
Ужас, но очаквано. Изобщо нищо не се споменаваше от него и за него. Сега като знам се успокоих. Нямам трепетно очакване, няма да градя оптимистични теории, общо взето ми е все едно за останалите. Но пък няма да си сменя подписа. Може към края да се появи. Тъпо пропиляване на добре изграден образ.

# 652
Жалко за Велислав !
Сбъднаха се най-лошите ми предчувствия за развитието на сценария.
Е, поне отсега знам, че няма да гледам повече.

# 653
Мириел, аз се опитвам да си отговоря кое наложи изваждането му и не мога. Още повече, че ясно си пролича, че актьорът е бил не по_малко изненадан, тоест, не е негово решение.
Поне беше достатъчно честен с нас. Иначе на Велислав му предстоят доста нови неща, пожелавам му да са смислени Simple Smile

# 654
Аз пък не мога да се нарадвам за Иванчо 😁

# 655
  • София
Е поне ще сложа сериала в графата сапунки без да имам никакви притеснения.
Жалко. Никога не съм крила, че за мен това беше един от най добре направените образи. Възползваха се от Велислав в пети сезон, когато звездата отде да преследва други проекти  и на края дори не завършиха историята на Марио. 

# 656
Мисля, че е ясно защо го махнаха - за да може Зорница да се събере с Банков. Това е. На Апостолова не й стига капацитета да оправи кашата, която сътвори през миналия сезон. Има Марио - има проблем, няма Марио - няма проблем. Няма неловки разминавания, скрити погледи, спомени за силни моменти от два сезона. Така кахърната Зорница ще я излекува Банков. Виктория ще е временна. От думите на Кръстева оставам с впечатлението, а тя така се показа, че е силна и независима. Ще им види отново искрите и ще предпочете да го остави. Юруков е нов, лесно ще бъде завъртян в нова интрига и попълва дупката от Марио и Владов. Интересно, че първо се завъртя информацията за него, и спекулациите, а после стана ясно, че Марио и Владов са аут.

Много съм разочарована, много. Жалко, че минават през герои и актьори. Да се взимат Банков и Зорница и да се успокоят най-накрая феновете. Сериалът остави в мен един горчив вкус, който няма да се оправи.

# 657
  • София
Ами ние разбрахме, че Марио и Владов са аут от актьорите, които споделят. Милошеви дано този път имат доблестта да излязат и да бъдат откровени с публиката. Все пак не само Банков е харесвам в този сериал, има и други.
Не мисля, че Банков ще е със Зорница. Героят на Юруков е следващият за нея. Дано поне там нещата завършат щастливо Това е.

# 658
Недей така, че ще докараш удар на феновете им. За мен е абсурдно да свържат Зорница с още един, след преживяното с първия и втория, след монолога й в края на сезона. Всъщност - да правят каквото искат. Ще го гледам от време на време и по-скоро на нова плей.

# 659
Мириел, то можеха и без да се лишават от него да съберат БиО ако толкова пък искат. В ОЖ бързо им минава на героите ако трябва. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт