Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 598
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Хайде ся, Банков (Вергов) е виновен, че сценаристите (и не само те) работят на парче и после не могат да си оправят кашите, които забъркват. Ясно си беше казано, че 4ти сезон бил планиран като последен, ама на продуцентите им досладя от рейтинга и в един момент "ще правим нов сезон". Разбира се, че щом е поел други ангажименти, ще.ходи да си ги изпълнява. А екипа, щом е имал желанието да го задържи и върне в последствие, трябваше да съумеят да извъртят историята по финно. А не така да скапват образа на героя му. Сега каквото и да напишат, този герой няма как да носи същата харизма която носеше в първата половина от 4ти сезон, за което и всъщност го харесаха хората. Та с Зорница и без Зорница, с Виктория и без Виктория, този образ е пример за лекция " драги бъдещи сценаристи, не правете така".
Ако говорим за пропиляване на актьор, за мен това е Карамазов. Много добър актьор, много реклама много шум и накрая... Нищо. Едно голямо нищо. Напълно безличен образ (не защото бе санитар, просто образа беше такъв че с нищо не се запомни, освен единия парцал). Хубаво, санитар ще е, влюбен санитар при това. Ами напишете интересна история, имаше такъв потенциал, а накрая и любовта една вяла... Никаква такава. Просто му дължат една хубава история на Карагьозов, ей тъй за извинение че я свършиха една никаква.
За Велислав Павлов - честно казано, за пръв път го гледах. Много е добър, признавам му го, но може би заради разочарованието от 4ти сезон не успях да сложа розовите очила и да се потопят в историята. Някак си все очаквах да скапят и тяхната история. И го направиха в крайна сметка. Толкова акъл в сценаристите. Не можаха да измислят нещо свястно.
И накрая, предпочитам като че ли да завъртят Зорница отново около Банков (но малко погумно, ако е възможно), а не около някой нов герой. И пак да е кахър а история. То ще я изкарат някакеа мъжемелачка, която накрая все не знае какво иска. А Диана колкото и да ми е симпатична, на героинята ѝ вече ми иде да ѝ лепна един шамар.
За Кая ми е интересно какво са замислили. Дано в този сезон да е по-уверена в себе си.
Дано Кръстева стъпи на краката си и любовта към героя на Пенев (изкочи ми името) да я накара да забрави алкохола.
Хинова да получи внезапен пристъп на акъл, Мазов да си е предишния шегаджия. И тъй...

# 661
Аз може би съм една от много малкото, за които не е изненада неучастието на Велислав в новия сезон. Марио се появи за да обслужи образа на Зорница след изчезването на Банков. Развиха любовна история с върхове и спадове и накрая я завършиха. Защото за мен бягството на Зорница от сватбата си беше абсолютен завършек на тяхната история. Не знам защо мнозина се заблудиха, че може да има последващо развитие там. Какъв по-категоричен край от този - тя осъзна, че не го иска; бягайки, махна воала с огромно облекчение, а той захвърли халките из храстите. По-голяма символика от това, здраве му кажи.
Сега, признавам, че по-скоро очаквах те да нямат повече нищо общо, но и двамата да са в сериала. Явно са решили Марио въобще да го няма. И сякаш така е по-логично. За Марио това беше голямата любов. Не го виждам как щеше да продължи да работи заедно със Зорница все едно нищо не е било. Той има чест и достойнство, които бяха наранени и не е някой, който ще се увърта около бившия/бившата, гледайки жално, молейки за внимание и очаквайки той/тя да го погледне пак с искри в очите.
Той беше честен и напълно отдаден в тази връзка, обичащ, грижовен, подкрепящ. Не са скапали образа му, негатива остава единствено за Зорница. Поне за мен. А относно нея, все едно ми е как ще развият историята й в новия сезон.

# 662
На 26.02. ще е началото на ОЖ

# 663
Сериалът започва на 26 февруари

Новия доктор се казва Деян Табаков, неврохирург, ироничен и конфликтен.

# 664
Напомня на Мазов.

# 665
  • Разпиляна във въображението
Сериалът започва на 26 февруари

Новия доктор се казва Деян Табаков, неврохирург, ироничен и конфликтен.

Наистина баш като за Зорница. Сценаристите правят героите по един калъп. Банков № 2. Последният се разлигави, време е друг да заеме ролята.

# 666
И смешното е, че е все още не знаем кога почва ДГ😂😂😂😂😂

# 667
Нищо чудно, че излизат по калъп новите герои - то 3-4ма сценаристи и една главна сътворяват идеите, колкото и да разнообразяват, вече 4-та година снимат - нормално е да почнат да се изчерпват и да повтарят.

# 668
Официално това което току-що Велислав каза за ОЖ е следното - със сериала ше има лека почивка, поне засега. Това се разбра.
Тоест, не чакаме Марио за момента.

Ето, че се сбъдна най- лошото ми предчувствие! Знам си! Влезе ли ми някоя муха в главицата - случва се!

Много, много съм разочарована!

# 669

За мен също е изненада, че няма да участва Велислав в този сезон. Очаквах по-скоро да разделят пътищата на Марио и Зорница, но не мислех, че ще се стигне до излизане на герой. Жалко наистина.Явно остава да гледаме какво са измислили за другите герои.

# 670
Още след ужасния край на 6-ти сезон бях убедена и тук написах мнението се, че отново връзка мужду Зорница и Марио е невъзможна.
Твърдя и съм убедена  - невъзможно е да се възродят  отново отношения мужду Зорница и Банков!!!

Що ли влезнах да чета? Провали ми се денят!

# 671
  • Разпиляна във въображението
То и аз не исках връзка Зорница и Марио. Гледах към някоя нова колежка, ново отделение. Уви. Сериал, толкова вкопчен и въртящ се около съдбите на лекарите, не знам как би продължил след като всички се излекуват с любов.

# 672
То беше невъзможна при такава раздяла, имайки пред вид и характера на Марио.

Гледахме за нова кака за Марио отдавна, но последният месец, като се покри започнах сериозна да мисля, че няма да участва и се отказах да му търся девойка.

Сега се чудя, дали да гледам тази сапунка?

# 673
  • София
Ама нали за малко е казал Велислав Павлов, че ще почива от сериала?
Ще го върнат.
Кой знае каква драма са измислили...

# 674
Ще стане, като с Тони! Отива в забвение.

Кога да се появи, ако не  в началото?

Разби ми се трудовият процес.

Общи условия

Активация на акаунт