Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 597
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Перличке, въобще не очаквам подобно нещо. Ина или Тасев ще споменат, че Марио е в Испания, че детски лекар, например и толкова.
Ще видим Зорница, която в първите 2-3 епизода ще изпитва огризения и след това всички ще са забравили за съществуването му.
Пфу. Не разбрах само за това ли Марио даде всичко, буквално всичко за Зорница в миналия сезон, лекува я, за да може налрая да завърши разбит и опустошен. А от екипа дори и не си направиха труда да разкажат и неговата история и как е излекуван с любов, без да е нужно точно Зорница да го лекува.
Разочарованието ми преминава в яд.

# 706
За какво им е да показват историята на Марио, да не би да им е важен....да влиза следващия, на конвейера.

Аз се впечатлих, че Велислав си каза. А можеше да мълчи, да се усмихва или да каже - гледайте и ще разберете.

# 707
Направо си представям как след изнасилването, фиаското с Марио и отрязването от страна на Банков, Зорница ще се изпъчи и с усмивка ще приеме да бъде излекувана.
Или пък ще продължава да се влачи около Банков, молеща и просеща ?!
Зорница беше толкова готин образ в началото, сега не съм сигурна, че искам да знам какво се случва с нея.

# 708
Перличке, въобще не очаквам подобно нещо. Ина или Тасев ще споменат, че Марио е в Испания, че детски лекар, например и толкова.
Ще видим Зорница, която в първите 2-3 епизода ще изпитва огризения и след това всички ще са забравили за съществуването му.
Пфу. Не разбрах само за това ли Марио даде всичко, буквално всичко за Зорница в миналия сезон, лекува я, за да може налрая да завърши разбит и опустошен. А от екипа дори и не си направиха труда да разкажат и неговата история и как е излекуван с любов, без да е нужно точно Зорница да го лекува.
Разочарованието ми преминава в яд.
Роси, аз затова по-рано писах, че не очаквах да извадят Марио. Лично за мен те със Зорница приключиха, но имаше хляб в неговата история, да видим как ще се възстанови след всичко преживяно. Явно обаче сценаристите мислят друго. Не знам колко голяма е вероятността актьорът да е отказал участие, но така или иначе явно няма да разберем много за това, което ще се случи с героя.

# 709
  • София
Перличке, от казаното в интервюто остава усещането, че Велислав не е бил поканен и самият той е останал изненадан.
Но каквото са решили това. Всеки вече си прави изводите и решава дали да продължи да гледа или не.

Много харесвам Диана, с всеки изминал сезон играе все по-добре, а миналия направи наистина много силни епизоди. За съжаление обаче сценаристите вкараха образа на Зорница в някакво странна и за мен неразбираема посока. Но нали сериала се прави за масовата публика и явно това се харесва, продава и качва рейтинга.

# 710
Добре де, аз също харесвам Велислав, но ако го бяха оставили, нямаше логика изобщо да ги разделят миналия сезон . Ако пък го бяха събрали мирно и щастливо, трябваше да ги извадят и двамата отнш сериала или да замислят поредната гадост.

# 711
Не се кахърете. Марио изчезва зад граница, най-много Зорница да получи някое телефонно позвъняване, на което се чуди дали да отговори. Тя ще се увлече по новия доктор, той пък ще й бяга по тъча, щото ще носи кой знае каква душевна драма. Накрая ще се съберат. В осми сезон, първи епизод ще показват как Марио пиянства из испанско, обикаля безцелно в нощта испанските площади и се вози в автобусите им с клюмнала глава. Междувременно ще научи, че Тони (който се е върнал в Бг) е зле и разбира се, е приет в св.Анастасия. Марио ще тръгне немедленно да го види. Пристигайки, всички ще го наобиколят като дърти хиени, охкайки колко им е било мъчно. Женито набързо ще му стъкми един договор. Случайно ще се срещнат със Зорница, която ще е на прага на сватба. У нея нещо ще припламне и ще почне да ходи да го дебне тук и там и да пита дали са приключили. И т.н.

Като си говорим за повтарящи се сюжети, сценаристка немощ и творческо безсилие.... Grinning

# 712
Ахахаха, Стеле, ама задължително първият епизод ще бъде протяжна ретроспекция, в която Марио ще се изкъпе десетина пъти и ще изпие десетина литра алкохол, нали Joy

Аз и за Владо съм изненадана, признавам си. И понеже досега "Тримата от запаса" , за които няма информация, че снимат, са Велислав, Владо и Теодора, се чудя дали и Теодора внезапно не е "разбрала", че на Виктория не й харесва в новата болница Joy

# 713
Аз точно това не разбирам - има хляб в историята на Марио, без значение дали ще се върти тя около Зорница или не.  Можеха да намерят някоя нова докторка или сестра за него, те ги разлюбват бързо когато е нужно и не ги бърка да е забравил Огнянова за 2-3 месеца.

Моски, тези дето си мислиш, че ще са в главните истории в новия сезон ги няма никакви и съм в неведение защо Grinning

# 714
  • София
Моски, 95% процента, че Виктория е решила, че иска друго Simple Smile
Все пак и Теодора не я пожали фенската любов, така че не виждам защо и е да остава, само да трупа негативи.  Тя има достатъчно ангажименти, името и работи за нея, а и тепърва предстои цял сериал, в който ще е главен герой.

# 715
  • София
Може героя на Юруков да е гей. Той нали в "Забранена любов" игра гей, има опит. Да разчупи малко сериала. Grinning

# 716
Айде без такива, моля моля! 😂

# 717
  • София
Защо ви влечат гейските истории ми е непонятно Simple Smile

# 718
  • София
Изобщо не ме влекат. Аз много харесвам Юруков. Искам да го сватосат с Ина и евентуално Кая. Просто сценаристите са голяма мистерия за мен. Може да са решили да са в крак с модата и да пробутат и такава история.

# 719
Роси, то бива ли да станат двама героите, на които бившите им половинки ще изчезнат без дума за сбогом? Thinking
Защото тук се прокрадва недоверие, че ще видим сбогуване между Зорница и Марио, сега остава и Виктория да си бие шута, без да каже едно "чао" на Банков Joy То вярно, че последните двама са малко джаста-праста, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт