Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 600
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Перличке, тогава ще съм сигурна, че сценаристите са на някакви силни гъби

# 721
А ако и Христо го няма, ще станат три двойките Joy

# 722
Оф да, три ще са. Simple Smile
Но при Христо и Кая всичко беше толкова минималистично, че не знам дали тяхното сбогуване не го видяхме още в шести сезон Joy

# 723
Изгубих нишката - какви три двойки? Grinning

# 724
Майче, ако и Владо Карамазов и Теодора Духовникова последват съдбата на Велислав (защото това са тримата, които за момента не дават признаци, че снимат и стана ясно за Велислав, пък Владо казал, че може и да участва, ама явно не е много ясно), ще имаме две двойки, при които нещата се разкапаха на финала на шести сезон и така ще си приключат безславно и една двойка, при която нещата свършиха щастливо, ама ако Теодора не се появи, явно и тя ще се разпадне без време. Та добре започваме сезонът на любовта Joy

# 725
Ааааааа, разбрах Grinning
Започва се адски оптимистично Joy

# 726
Леле, хорааа! Сега чак влизам и гледам толкова новини, колкото за последния месец нямаше. За Велислав не знам как да коментирам.. върха на сладоледа. Определено имаше какво да покажат още, дори не с Огнянова. Много много жалко за Велислав.
Владо явно по-скоро също няма да участва. Ако и Теодора не участва или има епизодична роля, от ясно по-ясно става, че ще съберат Зорница и Виктор. Не успях да гледам интервюто с Юруков. Ще потърся да го прегледам, нооо разбрах, че е неврохирург - познаааах 😄Д-р Табаков звучи добре, ама като си познаваме сценаристите.. не знам, не знам. Не ми се връзва да омотаят Зорница с 3ти, ама ще видим. Въобще още повече ми се заплита картинката.

# 727
Ако и Теодора не участва или има епизодична роля, от ясно по-ясно става, че ще съберат Зорница и Виктор.

Ми не. Изобщо не става ясно, че ще ги съберат.

# 728
Ако и Теодора не участва или има епизодична роля, от ясно по-ясно става, че ще съберат Зорница и Виктор.

Ми не. Изобщо не става ясно, че ще ги съберат.
Според мен е доста голяма вероятността, ако не участва тя.

# 729
И според мен - тогава вече нищо няма да им пречи да ги съберат.

# 730
И като ги съберат, какво ще ги правят?

Или цял сезон ще се чудят искат ли се или не??

# 731
  • София
Ванилия, е как какво ще ги правят, а лежанката в новия фитнес? Така ще се изпълнят въжделенията на много фенки.

# 732
Ми няма лошо... като се обичат, да се вземат 😃 ама 2-3-5 епизода ще натискат лежанката и после?

Грам не ги виждам като двойка, въпреки че ще ми е интересно да видя какво са им измислили.

Току виж Огнянова извадила някой забравен мъж от Хасково в кома и айде обърна се каруцата 🤣

# 733
Е, те няма да ги съберат веднага ако ги събират. Ще ги мъчат цял сезон и както казва Ванилия, ще се чудят, ама по-скоро Банков ще се чуди, щото Зорница си го каза - принцът за нея е той.
Но ако се водят наистина от масата, те това повтарят само - Банков и Огнянова. На мен би ми било интересно да видя какво ще направят.

Или пък да вкарат онзи женения, с когото Зорница е имала 7-годишна връзка или колко беше там😂😂

# 734
  • София
Банков и Огнянова ако ги съберат ще е само, за да ги разделят, както си е ред.
В 4 сезон беше насила разделянето, сега ще е от самосебе си.
Те са много различни.

Общи условия

Активация на акаунт