Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 588
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Шаци, той каза, че ще има лека почивка от сериала, но след това на директния въпрос дали ще участва в седми сезон, отговорът му беше "по-скоро не".

# 676
  • София
Ами значи ще го чакаме в осми сезон.
Дано дойде заедно с Карамазов.

На нас много неща могат да ни се искат, но актьорите си имат и други ангажименти.
И добре, че е така.

# 677
А пък може Зорница и Кая да се съберат сега Animal Joy Cat да пият вино и да обсъждат мъжете естествено и да си станат БФФ и Ина да зареже Тасев и ще са си трио. Animal Smile Cat

# 678
  • София
Аз искам Огнянова да си вземе почивка от сериала. Другите не ми пречат.

# 679
А пък може Зорница и Кая да се съберат сега Animal Joy Cat да пият вино и да обсъждат мъжете естествено и да си станат БФФ и Ина да зареже Тасев и ще са си трио. Animal Smile Cat
А така. Най-добре, че тези мъже само объркват живота. Да си вземат и по една котка и са шест 😂

# 680
Те тва е приказка Animal Joy Cat

# 681
  • Разпиляна във въображението
Защо желаете лошото на Кирилова Simple Smile По-далеч от Зорница ще е най-добре. Казах ви аз, че на онази снимка Зорница се кахъри по обвързания, ама вие "не".

Превърнаха героинята й в токсична.

# 682
  • София
Доколкото разбрах, Велислав е бил готов да продължи, но не са го поканили. Но може и да греша.
Отново ще кажа колко съм разочарована от това решение на екипа. Не знам дори как да го определя.

Ето какво е отговорил Вл. Карамазов в чатбот-а си.
Светлана – Здравей! Освен 7-ми сезон на „Откраднат живот“ какво още?

Владо – Така. Нямам идея по телевизионните канали. За мен лично мога да споделя, че ми предстоят следните неща. Много голям проект с Viber, който чакам с нетърпение, излъчването на „Дяволското гърло”, предстоящ игрален филм през пролетта, а защо не и „Откраднат живот”. Театърът засега не присъства в сметките ми за тази година.

Мисля, че и него няма да видим в седни сезон.

След 3 сезон гледах отгоре, отгоре. Четвърти го гледах с голям закъснение и бях решила, че приключвам. Пети започнах по-скоро погрешка, защото чаках Дървото на живота. Оказа се, че гледах най-хубавия епизод за целия сериал - първи на пети сезон. Епизод за доблест, чест, самоотворженост, показващ цялата красота на лекарската професия. Продължих да гледам сезона с голям интерес. Шести беше пълно разочарование - гледах заради Велислав Павлов и Владо Карамазов.
Не знам дали ще продължа със седми сезон.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:22 от rosi_ta

# 683
Вчера не можах да ви следя , но днес  виждам неприятни за мен новини - неучастието на Велислав .
Явно  няма да гледам   новия сезон , само ще следя тук  какво  са замътили и ако В. Павлов се върне с нова история , пак ще се включа . Приятно гледане !

# 684
  • Берлин
Аз искам Огнянова да си вземе почивка от сериала. Другите не ми пречат.
Точно. Много неприятен образ. Да бяха изпратили нея в забвение,но...жалко

# 685
Огнянова да остава, не си я давам и продължавам да си я харесвам каквито и да ги сътвори Simple Smile
Велислав Павлов очаквах да участва и съм изненадана от новината. Че приключиха с Огнянова беше ясно след финала на миналия сезон, но чак да го няма във филма.. тук вече съм очудена, можеше нещо интересно да му измислят.
Д-р Деян Табаков ми харесва, възлагам надежди за интересен образ.
Ще бъда разочарована ако всичко и всички се въртят около Вики2( Духовникова).

# 686
Образът на Огнянова беше замислен като силно положителен, но за съжаление падна жертва на неспособността на сценаристите да оправят оплесканите истории, чудейки се какво да правят с влизащи и излизащи персонажи.

# 687
Аз също предпочитам Марио да беше останал в сериала, а Зорница да е напусналата.

# 688
Честно да ви кажа аз наистина се пъна и не мога да разбера защо махат добре развит образ, който никак не беше изчерпан и можеше около него да се развоят интересни истории.

# 689
Образът на Огнянова беше замислен като силно положителен, но за съжаление падна жертва на неспособността на сценаристите да оправят оплесканите истории, чудейки се какво да правят с влизащи и излизащи персонажи.

Има една много хубава приказка, за която се сетих по повод коментара ви- “We are all bad in someone’s story”. Това е животът..

Общи условия

Активация на акаунт