Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 586
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Честно да ви кажа аз наистина се пъна и не мога да разбера защо махат добре развит образ, който никак не беше изчерпан и можеше около него да се развоят интересни истории.
Май никой не може да даде обяснение на този въпрос. За Владов виждам логика, но тук???

# 691
  • Разпиляна във въображението
Честно да ви кажа аз наистина се пъна и не мога да разбера защо махат добре развит образ, който никак не беше изчерпан и можеше около него да се развоят интересни истории.

Защото Апостолова е калпава. Това е. Доказана с шест сезона неграмотност да следи дори основни нишки, поведение на героите. Затриват напълно два сезона. Така връщат Зорница малко след заминаването на Банков за Германия, той е отново обвързан, тя отново плаче по него. Владов изчезва - Мазови се връщат в началото на шести, когато имат бебче и проблеми, но ще ги оправят, Лора няма да има влечение към друг. Заличават, защото така е по-лесно. Карамазов също изчезва, Неда е без товар от майка и девствена. Може да продължи със следващия.

# 692
  • София

Моски. Винаги съм смятала, че създадоха Марио като образ за Зорница, но го развиваха и като самостоятелен такъв. Е нещата в сериала се смениха, актьори влизат, излизат. Заложи се на сеир и образът му падна жертва на тази тенденция.
И най-важното - сериала се движи от ФБ, вече съм сигурна. Така че правиш няколко фалшиви профила, пишеш под всяка снимка едно и също, обиждаш и може би накрая ще променят сюжета.
Пълно разочарование.
Поне някои ще са доволни и ще се спре агресията срещу един прекрасен човек и актьор, какъвто е Велислав Павлов.

# 693
Няма нужда. Връщайки се назад трябваше всичко да приключи с пети сезон. Бебета, прохождане, нови връзки, коли към залеза...

# 694

Защото Апостолова е калпава. Това е. Доказана с шест сезона неграмотност да следи дори основни нишки, поведение на героите. Затриват напълно два сезона. Така връщат Зорница малко след заминаването на Банков за Германия, той е отново обвързан, тя отново плаче по него. Владов изчезва - Мазови се връщат в началото на шести, когато имат бебче и проблеми, но ще ги оправят, Лора няма да има влечение към друг. Заличават, защото така е по-лесно. Карамазов също изчезва, Неда е без товар от майка и девствена. Може да продължи със следващия.

Като цяло Неда е в най-добра позиция - най-хубавото предстои за сестра Райкова Simple Smile

# 695
Аз не бих се тревожила за никой от оставащите герои. Нали е сезонът на любовта - всички ще бъдат излекувани Simple Smile

# 696
Аз не бих се тревожила за никой от оставащите герои. Нали е сезонът на любовта - всички ще бъдат излекувани Simple Smile

Това ми хареса 😊

# 697
Перличке, е това много ме изумява. Всички ще ги лекуваме с любов, Марио кучета го яли Grinning
Да, да, знам, някой между другото ще спомене в 48ми епизод, че Марио ще вдига сватба в Испания, ама не е същото.
Да не говорим, че след всичко, което преживяха героите, заслужаваха една по-човешка раздяла. Дори Банков и Огнянова си я получиха въпреки цялото разделяне с шамари и аборти. Предполагам, че е твърде оптимистично да се надявам на една сцена, в която си стискат ръцете и се разделят по живо, по здраво Grinning

# 698
Ще й изпрати СМС на сватбата, че й пожелава щастие.

# 699
Москита, шести сезон уж беше гневен, а гняв не видяхме. В тази връзка и сега не се надявам на лечение с любов Joy

# 700
Перличке, е това много ме изумява. Всички ще ги лекуваме с любов, Марио кучета го яли Grinning
Да, да, знам, някой между другото ще спомене в 48ми епизод, че Марио ще вдига сватба в Испания, ама не е същото.
Да не говорим, че след всичко, което преживяха героите, заслужаваха една по-човешка раздяла. Дори Банков и Огнянова си я получиха въпреки цялото разделяне с шамари и аборти. Предполагам, че е твърде оптимистично да се надявам на една сцена, в която си стискат ръцете и се разделят по живо, по здраво Grinning
Аз пък тая слаба надежда, че може да са заснели някое сбогуване. Знам ли, то не предполага да е на терена на болницата, та може и да ни изненадат.
Моски, затова съм казала за тези, които остават Grinning

# 701
  • Берлин
Само си чешем езиците. Великата сценаристка така вижда нещата и така ги прави. Очевидно няма кой да й помогне/повлияе в посока изпипан сюжет/сценарий. Не мисля,че интернет влияе на решенията на подобен "творец". Очевидно тази женица толкова си може. Лошото е,че си вярва,че може. Ужасно е,когато претенциите са повече от персоналните възможности. А другото "величие" Милошев...като две капки вода са. Очаквам по-слаб сезон,дори от последния.

# 702
  • София
Някой преживяха целият пети сезон без Вергов, като гледам изгинали няма Simple Smile
Сега се налага да го няма Велислав Павлов, ще се оцелее.
На мен ми е най криво за Карамазов, точно го възстановиха като лекар и хайде....

Жанра си е сапунка, актьори, влизат и излизат.
Аз пък съм оптимист, надявам се на добър сезон.
В крайна сметка сериала се прави за масовата публика, а не за бг мама или фейса.

# 703
Абе, важното е, че Шопов участва.
Неговата история е тооооолкова интересна.

# 704
Мен ме дразнят с това, че мълчат като............да се изразя по-културно -  женски полов орган. Няма да излязат и да кажат тези и тези влизат, тези и тези излизат, защото са заети, решили сме друго и т.н. Оставят актьорите да съобщават тези неща, а с Вергов даже не казаха нищо и оставиха всички да се чудят ще го бъде или не, което е супер неуважително към аудиторията им. А за липсата на идеи у сценаристите няма две мнения - безидейни отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт