Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 335
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Това и рускините го коментираха днес, че е казал Демет, вместо Санем и че после и двамата са изглеждали смутени. Ако разровите В Контакта има сложени един до друг клиповете когато Джан и се метна на гърба като изстреля с все сила топката покрай нея и сцената при колата. Там Демет също не реагира по никакъв начин. Просто в сегашната сцена той хем се смути, хем не очакваше. Прегръдката на Санем е по-скоро подкрепяща, защото доста дълго време двамата взаимно са проваляли снимането на сцената. В един от моментите той й говори - ти ме гледаш 8 и за това не мога да спра да се смея/ ма го в инстаграма при рускините със субтитири.
Както и да е - Демет прави невероятни мимики и в живота, като се обяснява на режисьора че не е виновна, че Джан я разсмива, че тя върши всичката работа пък той само се смее. Днес повдигнаха настроението ми. Защото много обичам да ги гледам така - как смеха искри като фойерверки от тях и покрай тях. Дори режисьора не им се сърди, а се смее на маймунджулъците.
Толкова дълго под лупа изследвах реакциите им и писанията в нета, за да търся доказателства заедно ли са или не. Сега искам само всички фенове и папараци да ги оставят да си изживеят спокойно това което преживяват. Радвам се като видя някои такива моменти, но и някак си трескавото ми любопитство затихна. Дано повечето да са като мен - да изпращат само положителна енергия към тях в пространството. Защото всяко приятелство, всяка любов, всички добри чувства заслужават уважение и трябва да бъдат пазени.

# 571
Здравейте момичета,абсолютно съм съгласна с всички споделени мнения,но аз смятам ,че ако Джан беше отвърнал на Демет просто нямаше да ни го покажат,защото това тотално щеше да взриви феновете и да се приеме от тях като категорично доказателство че те са заедно при това показано им от режисьора .

# 572
Здравейте момичета,абсолютно съм съгласна с всички споделени мнения,но аз смятам ,че ако Джан беше отвърнал на Демет просто нямаше да ни го покажат,защото това тотално щеше да взриви феновете и да се приеме от тях като категорично доказателство че те са заедно при това показано им от режисьора .

LILI, Hands Thumbsup

# 573
Лили ти си го казала най-точно и правилно Браво!
Алекс, благодаря за двата клипа, супер са готини и така един до друг се допълват. На който му липсва прегръдка от Джан - да гледа мача. Аз доста дълго се измъчвах,, че Демет не проявява сякаш спонтанност, е имам си вече и такова кадро Simple Smile !

# 574
Алекс,мерси за двойната(завършена) прегръдка ,днес цял ден си гледам клипчето и се смея заедно с тях,но това което се коментира в соц.мрежи е единствено как Деми е прегърнала Джан,т.е. феновете си искат реалити сериал между Д и Д и друго не ги впечатлява.

# 575
  • София
Алекс,мерси за двойната(завършена) прегръдка ,днес цял ден си гледам клипчето и се смея заедно с тях,но това което се коментира в соц.мрежи е единствено как Деми е прегърнала Джан,т.е. феновете си искат реалити сериал между Д и Д и друго не ги впечатлява.

Аз ги гледах сигурно поне 20 пъти и всеки път се заливам от смях и аз. Демет толкова заразително се смее, че няма начин да ги гледам и да стоя сериозна. Пък и на мен много малко ми трябва...
Не че не се зарадвах на прегръдката, но повече им се радвам как се забавляват докато снимат. Много са ми сладки.

# 576
https://www.instagram.com/p/BtdKzbrjrGX/

любимо ми е когато Деми му връща телефона и му казва -  виж паднала ти е батерията на телефона и го разсмива отново.

# 577
  • София
Аз така и не разбрах какво си говорят. Тук-там хващам по някоя дума, че ми е зле звука.

LILI808, можеш ли да пуснеш и другите с превод, ако ги имаш под ръка?

# 578
# 579
  • София

Много благодаря. Flowers Hibiscus

Да разбера най-накрая на какво се смях цял ден... JoyJoyJoyJoyJoy

# 580
               Добро утрооо! Wink Hug Hug

Снощи пак много сте писали Wink,наминах късно да ви изчета,че бях на онлайн на ЗЯ! Peace

Лили Hug,благодаря за видеата от ИГ! bouquet

цялото видео с превод и в Контакта.....

Първото видео-когато са снимали...
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-59313557_480981

Второто-резултата....
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-59313557_480981

Желая ви приятен вторник! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 581
Злати благодаря ти, твоето видео е с по- подробен превод ,голям смях е било на снимките,както казва Джан - трудна нощ беше-обаче и режисьора как им се радва само,голям късмет имат с екипа, като едно голямо семейство са.

# 582
Добро утро момичета! Да аз писах ,че Джан направи грешка, като казва Демет вместо Санем ! Демет го прегърна може би и стана приятно , че сгреши и от тук започнаха гафовете!

# 583
Момичета здравейте 🤗🤗🤗🤗
Писали сте, писали. Не знаете колко много ме зарадваха тези двамата с това видео вчера. Едва вечерта успях да го гледам, и сигурно се смях повече от тях.😁
Разбуниха духовете пак. Толкова искрени,  толкова естествени, така се гледат, искри хвърчат. А за прегръдката Джан по скоро беше изненадан, но ми се стори че сам не посмя да отвърне, точно заради положението, в което са. Твърдят, че не са двойка, че са приятели, а не мога да си представя какво щеше да е ако и той я беше прегърнал. Социалните мрежи щяха да гърмят. Ако наистина са подписали договори, да си мълчат за реалните си отношения, е напълно нормално да видим тази реакция. Но всичко друго, което излъчват очите и телата им показва действителността. Аз не съм виждала други такива актьори колеги да се държат така един с друг. Прекалено истинско е за да е само "за пред камерата". Не им вярвам, това е. 😂😂
Охх чакам 30 епизод, от снимките в Ава, дано има повече моменти само между тях двамата, повече романтика. Има нужда да вкарат повече тяхно присъствие в епизодите.

Хубав ден ☀☀☀

# 584
  • Stara Zagora
Момичета здравейте 🤗🤗🤗🤗
Писали сте, писали. Не знаете колко много ме зарадваха тези двамата с това видео вчера. Едва вечерта успях да го гледам, и сигурно се смях повече от тях.😁
Разбуниха духовете пак. Толкова искрени,  толкова естествени, така се гледат, искри хвърчат. А за прегръдката Джан по скоро беше изненадан, но ми се стори че сам не посмя да отвърне, точно заради положението, в което са. Твърдят, че не са двойка, че са приятели, а не мога да си представя какво щеше да е ако и той я беше прегърнал. Социалните мрежи щяха да гърмят. Ако наистина са подписали договори, да си мълчат за реалните си отношения, е напълно нормално да видим тази реакция. Но всичко друго, което излъчват очите и телата им показва действителността. Аз не съм виждала други такива актьори колеги да се държат така един с друг. Прекалено истинско е за да е само "за пред камерата". Не им вярвам, това е. 😂😂
Охх чакам 30 епизод, от снимките в Ава, дано има повече моменти само между тях двамата, повече романтика. Има нужда да вкарат повече тяхно присъствие в епизодите.

Хубав ден ☀☀☀
Голяма романтика се очертава 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт