Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 317
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Stara Zagora

Кафето от Злати чаят от мен! Hug

И една сутрешна тренировка с Джан! Heart Eyes Hug

Алекс-Аси: Благодаря за труда който полагате всеки път! Друго си е да разбираш всичко още докато гледаш! Hug Hug bouquet

Пожелавам приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 09:06 от Stoqnova26

# 631
Изгледах клиповете и снимките от романтичната сцена вероятно в хотела в Ава.
Скрит текст:
Мнооооооого стандартно като за Джан Бей - балони, буквички C и S, свещи, камина ... фалан-филан. Превърнаха го не просто в домашно котенце, ами в паркетен лъв. Че и му висят панталоните некрасиво/поне за мен/ на задника. Много по-истинско беше предложението в колибата с пръстена от парчето лунен камък.
Скривам си мнението, за да не развалям настроението на непоправимите романтички във форума.

# 632
  • Stara Zagora

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 10:54 от Stoqnova26

# 633
Минавам  smile3548 и заминавам  smile3549

Благодаря за преведения епизод! Кога ще го гледам идея си нямам Crazy

Хубав ден!

След тази танц, мамашите очакват и първа нощ, но не като приятели...Макар и там мненията да са двуполюсни- редно ли е или не преди сватбата.

# 634
Здравейте, мили дами. Аз се включих във вашата тема преди време и ме приехте много радушно, за което благодаря. Започнах да гледам филма. Изгледах една серия и половина. Много ми харесва, защото е лек и ненатоварващ. Съжалявам само, че Санем се заплете в много лъжи и интриги без да иска и си създаде грешно мнение кой от двамата братя е добър и кой лош. Предполагам, че по- нататък ще се пооправят нещата. Продължавам с гледането! Хубав ден!

# 635
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря много за:
Hands Clap преведения епизод/златни сте!/;
Kiss кафето и чая/и от двете си вземам/;
Wink снимките, клиповете и мненията, които изразявате!

Радвам се на погледите и светлината в очите на Д и Д!
Облъчват ме с енергията, която струи от тях- дали Деметка е такава и заразява останалите или режисьорът е създал тази "работна" атмосфера не знам, но съм очарована от позитивизма им!

За Ява и валентинската украса - ядосаният Джан каза, че повече няма да й говори за брак. Дали почивката не е фирмена, а  обстановката - от Санем. Мисля, че инициативата вече трябва да е нейна. Обиди го тя с това ревниво появяване пред горската къщичка.

Каквото и да измислят сценаристите, надявам се да е хубаво, но не много сладникаво. Не ми се иска да бягат толкова от образа на влюбения мъжкар Джан Дивит.

Интересно ми е развитието около прословутия парфюм и линията Емре-Лейля-Осман!

Е, сега вече мога да отворя превода и да гледам и мъркам!

# 636
hugs:Добро утро, птичета!:hugs:

Злати, Flowers Rose благодаря за кафето , инфото и поздравите, които ни ежедневно ни отправяш!

Благодаря на Алекс-Аси и неуморния екип по превода!:bouquetf:Trophy  

Обикновено не пиша по това време, защото графикът ми е много натоварен, но не мога да подмина последния пост на Stoyanova26.

Stoyanova26,  признавам, че много ме подразни квалификацията ти за написаното от Дари.Angry
Мисля, че ти от скоро пишеш тук и не си имала възможност да четеш нейни мнения от периода , в който тя пишеше по- активно.
Аз твърде много харесвам постовете и, те се отличават със сериозен анализ на наблюдателен човек, който не се страхува да заяви мнение различно от това на останалите, но винаги е много точно и аргументирано!  
Не винаги съм била съгласна с написаното от нея , но винаги съм я  уважавала, защото тя има  способността не само да пише прекрасно , но и да вниква в написаното от другите.
Така, че искам да помоля да  формулираш по-внимателно оценките си!

Успешен ден , момичета!:hugs:

# 637
Привет, птички!
Понеже не съм гледала последния епизод не се включвам да коментирам. Само ви чета. И напълно съм съгласна с Alex_94. В тази тема винаги съм харесвала толерантността към мненията ни. А постовете на Дари и мен са ме впечатлявали много.
Всеки има право да сподели тук впечатление, усещане, емоции. И никой няма право да го осъжда за това!

# 638
Привет момичета 🤗🤗🤗
Първо, да благодаря на целият екип по превода - златни сте 😘😘😘😘.
Много романтика, много страст... да видим и продължение ще има ли.
Слагам моето мнение за казуса с отрицателните изказвания
Скрит текст:
Не харесвам когато има нападки към някой в темата. Това е свободно пространство и всеки изразява мнението си, независимо дали на някой ще се хареса или не. Това, че се различава от общото, не означава че трябва да не се изкаже.
Alex абсолютно съгласна. dari винаги се аргументира за всичко, което пише и за мен, освен още 1,2 човека от пишещите, има най-добрата способност да вниква в детайлите и да ги описва,като в приказка
dari 🤗
На мен пък ми харесва всичко, което Джан прави за Санем. В днешно време такива романтици наистина са рядкост, но той продължава да доказва колко много я обича, колко много означава тя за него.
Ще чакам с нетърпение 30 епизод. 😍
Alex 🤗😘 благодаря, както винаги, за бързото споделяне на клипчета и снимки. Както каза Planet във въздуха ги хващаш 🙃

Една стара, от 3 епизод, не я бях виждала
😁😁

И една снимка на Ознур, която май не съм виждала тук. Много е красива 😍

# 639
  • Stara Zagora
Отиде им на нашите романтиката Simple Smile

# 640

Ееех, когато има мъгла си е вече за лежане пред горяща камина с чаша вино в ръка и Джан за възглавничка ... Simple Smile
Обожавам мъгла, само да не съм зад волана Simple Smile

# 641
Скрит текст:

Е
еех, когато има мъгла си е вече за лежане пред горяща камина с чаша вино в ръка и Джан за възглавничка ... Simple Smile

... и да продължа, пукащи дърва, аромат на греяно вино, Джан полегнал на възглавници пред камината, играещ си с косата на Санем, която е леко замаяна от напитката, обстановката,аромата на Джан Дивит, собственото си вълнение в резултат на което води несвързан монолог. Джан се наслаждава на тези брътвежи и решава да е по смел. Надвесва се над нея. На преден план се появява съда с греяното вино и запалената свещ до него, малко по назаден план, с леко размазан фокус две тела в нещо като страстен танц / това според техния СЕМ/. Обстановката се нагорещява...Вратата се отваря рязко, силует на жена, изникнал от мъглата и:
- Селям !
А познайте кой е?
а/ Полен- от ревност, уж старата любов ръжда не хваща
б/ Мама Дивит- от глупост, майка мечта
в/ Мама Мевкибе- загриженост, дали са завити, гладни...
г/ Лейля- сестринска обич, да не направят нещо нередно, от рода аптеката е далеко, ескапел няма откъде да се купи

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 12:57 от Slawena

# 642
  • Stara Zagora
Ето я маймуната Grinning

# 643
  • София
Скрит текст:

Е
еех, когато има мъгла си е вече за лежане пред горяща камина с чаша вино в ръка и Джан за възглавничка ... Simple Smile

... и да продължа, пукащи дърва, аромат на греяно вино, Джан полегнал на възглавници пред камината, играещ си с косата на Санем, която е леко замаяна от напитката, обстановката,аромата на Джан Дивит, собственото си вълнение в резултат на което води несвързан монолог. Джан се наслаждава на тези брътвежи и решава да е по смел. Надвесва се над нея. На преден план се появява съда с греяното вино и запалената свещ до него, малко по назаден план, с леко размазан фокус две тела в нещо като страстен танц / това според техния СЕМ/. Обстановката се нагорещява...Вратата се отваря рязко, силует на жена, изникнал от мъглата и:
- Селям !
А познайте кой е?
а/ Полен- от ревност, уж старата любов ръжда не хваща
б/ Мама Дивит- от глупост, майка мечта
в/ Мама Мевкибе- загриженост, дали са завити, гладни...
г/ Лейля- сестринска обич, да не направят нещо нередно, от рода аптеката е далеко, ескапел няма откъде да се купи

Моя отговор е д/ Джей Джей - така или иначе винаги той е в ролята на фикуса - и в сериала и в реала ... 

А за да не съм в противоречие със "силует на жена" - пак е облечен в нечие розово палто, което е грабнал в бързината...
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 644
За който има желание да посети Галапагос Simple Smile
https://www.nathab.com/galapagos/?utm_campaign=wwf_travelenews&a … m_content=1902c-e

Общи условия

Активация на акаунт