Не на сутиените!

• 17 401
  • 184
  •   1
Отговори
# 75
Брех, аз останах пренебрегната. От къде тоз` късмет и на мен, да ме освидетелстват Rolling Eyes
БУБА, пак си с връзки Crossing Arms

Ами с връзки  Crossing Arms Пак са ме накиснали  Crossing Arms

Все съм на топа  Crossing Arms

# 76
Aбе пич, на теб цялата ти регистрация, подпис, лична титла и всичко останало ли е насочено в тази посока?  #Crazy

Само заради това ли се регистрира? Crazy

Бахти лудите хора. Whistling

Спокойно, идвам да си ги прибера.

А бе, вие двамата нормални ли сте бе, откачалки... Хайде, за ръчичка и вкъщи, пред мен!

Иначе, за хубавите цици съм, и за добре издуханите  Joy Бубе, нищо лично  Flowers Rose

Верче, и ти ли  Rolling Eyes

Ма какво лично, моля ти се, заповядай..... Crazy Прибирай си ги. Ще покажа къде е изхода  smile3513

# 77
поздрав за вас, бях го пуснала на едно друго място, но и тук ми се струва съвсем на място  Mr. Green:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=188773

Добро попадение е тази снимка Simple Smile Остава да попитам мамчетата на коя от двете двойки се оприличават Simple Smile Кои две момичета са мои фаворитки, мисля, стана вече ясно Simple Smile

# 78
Къде сте, мъже! Не позволявайте жените да смачкат опитите ни да се борим за справедливост! Не се подчинявайте! Време е главата на семейството да се отдели от вратът и да се движи самостоятелно (което от друга страна не звучи като особено добра идея...) На възстание! На бунт! Не на женското господство!

# 79

Аааа, сбъркали сте форума  Naughty

# 80
поздрав за вас, бях го пуснала на едно друго място, но и тук ми се струва съвсем на място  Mr. Green:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=188773

Добро попадение е тази снимка Simple Smile Остава да попитам мамчетата на коя от двете двойки се оприличават Simple Smile Кои две момичета са мои фаворитки, мисля, стана вече ясно Simple Smile

г-н Цицолог, ти правиш ли изобщо разлика между ходенето по монокини на ПЛАЖА и в МОРЕТО и това по УЛИЦИТЕ, м? Айде не ми отговаряй, стана ясно.

# 81
Остави го сега него, стар коцкар е той, зажаднял е нещо за плът, та е тръгнал по форумите да обикаля  hahaha

# 82
Аз също (когато позволава дрехата, разбира се - да не е съвсем прозрачна или на дупки) ходя без сутиен. Имам малки гърди, но се харесвам така, а и ми е удобно без сутиен...

# 83
Остави го сега него, стар коцкар е той, зажаднял е нещо за плът, та е тръгнал по форумите да обикаля  hahaha

А ти да не си по-различен - "случайно попаднал"  newsm78

# 84
Аз също (когато позволава дрехата, разбира се - да не е съвсем прозрачна или на дупки) ходя без сутиен. Имам малки гърди, но се харесвам така, а и ми е удобно без сутиен...

Моето уважение. Имаш бира/кафе/чай/каквото пиеш от мен.

ПП. Стрелче, откъде толкова злоба у теб, кака? Simple Smile

# 85

А ти да не си по-различен - "случайно попаднал"  newsm78

Аз дойдох да си ги прибирам, пък и предпочитам да има сутиен, по-забавно ми е когато има нещо за сваляне, а не когато ми се предлага всичко на тепсия  Peace

# 86

ПП. Стрелче, откъде толкова злоба у теб, кака? Simple Smile

Къде видя злоба бе, малкия?

# 87
astata, стегни дисциплината Peace

# 88
Ще стегне той... бившите администратори нямат право на глас Simple Smile Никой не може да стегне Wink

Стрелче, темичката очевидно е шеговита Wink Усещам нотка на неприязън към авторите обаче Simple Smile Пък и както се написа в един друг форум:

Цитат на: debnadaviebna
звездите току що се включиха в пряко предаване през облаците и ми казаха, че утре 100ян и инсото ги очаква пребиване от тълпа бесни феминистки, останете с нас, за да разберете за кои самолетни линии извън страната билетите са най-евтини

Почвам да се замислям в коя държава да забегна Simple Smile

# 89
Ако бюста е хубав няма лошо да се ходи без сутиен, но в противен случай- не.
Освен това постоянното ходене без сутиен хич не е препоръчително, гравитацията рано или късно ще си каже думата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт